hiç canın çekmesin canım güzel değildi buzlukta eşiminki kalmıştı sadece onu yaptım soğansız yiyo benimki soğansız hiç güzel değil.vayy içli köfte bayılırım
soğansız olurmu ya olmazhiç canın çekmesin canım güzel değildi buzlukta eşiminki kalmıştı sadece onu yaptım soğansız yiyo benimki soğansız hiç güzel değil.
kuzum nazar değdi inanki pek sessiz oldu grup inşallah herkes dikkat ediyodur..sende çok serbest bırakma o kadar emek verdin bu ayın sonuna 60 lı sayıları görKizlar ben geldim ozledim sizi valla adet donemindeyken biraz saldim yani dikkat ettim tabi gene ama esnettim biraz cok tatli istedi canim ben de roxen gibi gec kalkiyorum malum okullar acilcak bizim,oyle iste yine buralarda olucam bi karar verip detoks yapcam valla bakalim sporu da ihmal ettim insallah arti cikmam
Canim evet ben oho cok sayfa olmustur kizlar bayagi konuamustur diye girdim ama yok kimse yarin sıkı bi sekilde devam edecegim canim gerci bugun de bozmadim ama psikolojik olarak diyette hissedemiyorum kendimi bu ayin sonuna biraz imkansiz gormem ama 71 gormek istiyorumkuzum nazar değdi inanki pek sessiz oldu grup inşallah herkes dikkat ediyodur..sende çok serbest bırakma o kadar emek verdin bu ayın sonuna 60 lı sayıları gör
crunch ı merak ettim bi bakayım neymişara : 1 bardak yeşil çay 1 avuç leblebi
45 dk yürüyüş 200 yanlara hareket 60 crunch
ara : 1 yeşil elma
çok güzel olmuş öğününakşam menü:1kase yoğurtlu haşlanmış karnabahar,1elma
ara dondurma
mekikten daha etkili olduğunu biliyorum canım bacakları kaldırıp yapınca alt karınıda oldukça çalıştırıyo yanmayı tüm karın kaslarında hissediyosuncrunch ı merak ettim bi bakayım neymiş
canımşuan canım sıkkın dondurma yüzünden keşke yemeseydimçok güzel olmuş öğününsporda yaptın güzel bir gün senin adına
evet aynen bu
dondurma iyidir çok yemediysen sıkıntı yok için rahat etsincanımşuan canım sıkkın dondurma yüzünden keşke yemeseydim
ben buna mekik diyorum 100 tane bunu yapıyom sonra bacaklarımı koltuğun üstüne koyuyom bacaklar yukarda yapıyom sonra bu hareketi bide şöyle yapıyom sağ bacağımı kendime doğru cekıp sol dirseğime değdirmeye çalısıyom.sağı sola-solu sağa 200-250ye tamamlıyomevet aynen bu
gayet güzel çalışıyosun canım bende 100 yapıyordum 200 de yanlar için bugün 60 da bıraktımben buna mekik diyorum 100 tane bunu yapıyom sonra bacaklarımı koltuğun üstüne koyuyom bacaklar yukarda yapıyom sonra bu hareketi bide şöyle yapıyom sağ bacağımı kendime doğru cekıp sol dirseğime değdirmeye çalısıyom.sağı sola-solu sağa 200-250ye tamamlıyom
inşallah gider şu göbek yaroxen2303 bide şunu yapınca daha çok yanıyor omzunu yukarı doğru kaldırdın ya tamamen yere değdirmeden belini üst üstte yapınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?