25 kiloya veda günlüğüm

Kizlar ben geldim ozledim sizi valla adet donemindeyken biraz saldim yani dikkat ettim tabi gene ama esnettim biraz cok tatli istedi canim ben de roxen gibi gec kalkiyorum malum okullar acilcak bizim,oyle iste yine buralarda olucam bi karar verip detoks yapcam valla bakalim sporu da ihmal ettim insallah arti cikmam

kuzum nazar değdi inanki pek sessiz oldu grup inşallah herkes dikkat ediyodur..sende çok serbest bırakma o kadar emek verdin bu ayın sonuna 60 lı sayıları gör

kuzum nazar değdi inanki pek sessiz oldu grup inşallah herkes dikkat ediyodur..sende çok serbest bırakma o kadar emek verdin bu ayın sonuna 60 lı sayıları gör
Canim evet ben oho cok sayfa olmustur kizlar bayagi konuamustur diye girdim ama yok kimse yarin sıkı bi sekilde devam edecegim canim gerci bugun de bozmadim ama psikolojik olarak diyette hissedemiyorum kendimi bu ayin sonuna biraz imkansiz gormem ama 71 gormek istiyorum

maçın devre arasında gelip akşamı yazayım dedim..
akşam : 2 yaprak sarma salata 1 tabaktan az peynirli makarna
türk kahvesi içicem şimdi

ben buna mekik diyorum 100 tane bunu yapıyom sonra bacaklarımı koltuğun üstüne koyuyom bacaklar yukarda yapıyom sonra bu hareketi bide şöyle yapıyom sağ bacağımı kendime doğru cekıp sol dirseğime değdirmeye çalısıyom.sağı sola-solu sağa 200-250ye tamamlıyom

gayet güzel çalışıyosun canım bende 100 yapıyordum 200 de yanlar için bugün 60 da bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…