gider canım gider biraz ısrarla yapmak lazım sporları.bende bulanıyorum bazen hiç içimden gelmiyor kendimi zorlayarak yapıyorum çoğu zamaninşallah gider şu göbek ya
bende bazen çok zorla yapıyorum..şimdi yeşilçay yapıcam günde 3 bardak 70cal yakıyomuş oturduğu yerde doğrumu acabagider canım gider biraz ısrarla yapmak lazım sporları.bende bulanıyorum bazen hiç içimden gelmiyor kendimi zorlayarak yapıyorum çoğu zaman
araştırmak lazım canım ama 3den fazla içme fazlası zararlı olabilirbende bazen çok zorla yapıyorum..şimdi yeşilçay yapıcam günde 3 bardak 70cal yakıyomuş oturduğu yerde doğrumu acaba
yok ben 1 veya 2 içiyorum zatenaraştırmak lazım canım ama 3den fazla içme fazlası zararlı olabilir
16 tane malesef canım benimde içim parçalandıarkadaşlar saat 15.00 civarında Hakkari Dağlıcada askerlerimize mayınlı bir saldırı olmuş.çok sayıda şehit olduğu söylentisi var.Allah tüm şehitlerimize rahmet kalanlarına sabır.yaralı askerlerimize acil şifalar versin.ALLAHIM vatanımızın bütünlüğünü milletimizin birliğini bozmasın hainlere fırsat vermesin inş.
merhaba canım çok yavaş gidiyo benim kilom ya sporda yapıyorum ama 15 eylülden buyana verdim 5 kilomrb canım hoş geldin ne kadar sürede verdin 5kiloyu
gözümüün önünde oğlum düştü ağzı kan doldu elim ayağım karıştı o anneleri düşünemiyorum 16 eve ateş düştü o ateş anne babalar ölene kadar sönmez16 tane malesef canım benimde içim parçalandı
günaydın geçmiş olsun bende burdayım artık merhaba demek istedim:)günaydın kızlar 3 gündür kaynanamdaydım wifi yoktu malesef durumu çok kötüydü kıyamadım tek bırakamadım bugün aldım evime getirdim. sizler nasılsınız hep aklımdaydınız hepinizi çok özledim
hoşgeldin canım iyi dileklerin için teşekkür ederimi. beraber kilolarımızdan kurtuluruz inş şuan kaç kilosungünaydın geçmiş olsun bende burdayım artık merhaba demek istedim:)
hoşbuldum ben anlamadım şuan ki kilomu:) çarşamba 92,00 çıktı oh iyi pazara 91,500 olurum dedim pazar çıktım 93,300 çıktı hangisi doğru kilom anlamadım pazara kadar tartılmıycam bakalım ne olacak 97 kiloyla diyete başlamıştım 15 ağustostahoşgeldin canım iyi dileklerin için teşekkür ederimi. beraber kilolarımızdan kurtuluruz inş şuan kaç kilosun
geçmiş olsun canım bebeğine.benimde yavaş gidiyor gruptaki arkadaşalr maşallah 1haftada 2kilo 1,5kilo verenler var ben anca haftada 700-800gr verebiliyorum bunada şükür.ben kendimi böyle bildiğim için pes etmiyorum hedefim nisan ayında 58 olmak.şuan 73üm 15kilo fazlam var bu tempoda devam edersem 5ayda istediğime kavuşurummerhaba canım çok yavaş gidiyo benim kilom ya sporda yapıyorum ama 15 eylülden buyana verdim 5 kilo
iyi etmişsin aysu buralar sen yokken çok ıssızdıgünaydın kızlar 3 gündür kaynanamdaydım wifi yoktu malesef durumu çok kötüydü kıyamadım tek bırakamadım bugün aldım evime getirdim. sizler nasılsınız hep aklımdaydınız hepinizi çok özledim
inş gitsinde yavaş gitsin önemi yok spor yaparsan hızlı gider ben günde 4 saat spor yaparken haftada 2 kilo gidiyordugeçmiş olsun canım bebeğine.benimde yavaş gidiyor gruptaki arkadaşalr maşallah 1haftada 2kilo 1,5kilo verenler var ben anca haftada 700-800gr verebiliyorum bunada şükür.ben kendimi böyle bildiğim için pes etmiyorum hedefim nisan ayında 58 olmak.şuan 73üm 15kilo fazlam var bu tempoda devam edersem 5ayda istediğime kavuşurum
ben dukan yapıyorum kaçamak yapmadım ödemdir muhtemelen bu pazar çıkar ortaya ne olduğu hergün 5 mil leslie yapıyorumcanım moral bozmak yok ne yedin içtin bir düşün spor yapıyorsan ödem olmuş olabilir sakın pes etme
4 saat spormuinş gitsinde yavaş gitsin önemi yok spor yaparsan hızlı gider ben günde 4 saat spor yaparken haftada 2 kilo gidiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?