25 kiloya veda günlüğüm

oh değmesinler keyfine hep böyle mutlu ol canım allah yüzünü hep güldürsün

Amin sagol canim. Ya seninle tanışmış olsak keske bana cok icten ve samimi geliyorsun canim...
ay simdi spor yapmak istiyorum da ne yapsam acaba

Iyi aksamlar kizlar
Sabah
2 yemek kasigi kadar melemen
2 lokma eknek
2-3 catal peynir
2 catal patates kizartmasi
Ara 2 badem salatalik
Oglen
2 kasik zeytinyagli fasulye
2 kasik bulgur pilavi
1 kepce mercimek corbasi
Salata
Aksam
4 kofte
1 kepce corba
Salata
Yarim ay dilim karpuz
Ara
1 bardak yarim yagli sut

Amin sagol canim. Ya seninle tanışmış olsak keske bana cok icten ve samimi geliyorsun canim...
ay simdi spor yapmak istiyorum da ne yapsam acaba

tatlım görmeden de çok sevdim seni ve burda sohbet ettiğim arkadşları sıkıntılarımızı paylaşıyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz mutluluğumuzu paylaşıyoruz kardeş gibi görüyorum sizleri kilo verince ben vermişim gibi seviniyorum üzüldüğünde kendi derdim gibi üzülüyorum çok seviyorum sizi iyiki varsınız

canım menün iyi ama keşke patates kızartması olmasaymış sanki daha bir iyi olacakmış amaaan oda nazar boncuğu olsun

sergerdancım nerdesin canım müsait olduğunda gel menünü paylaş bekliyorum

kızlar çok uykum geldi gözlerim kapanıyor ben kaçıyorum sizleri çok seviyorum hedefimize omuz omuza verip ulaşacağız size ve kendime inanıyorum hepimiz çıtır çıtır hatunlar olacağız

kızlar annemlerdeyim dayanamadım annemin tartısında tartıldım 76.8 olmuşum çok mutluyum

Kizlar ben bugunde pek aktif olamicam kuzenlerle havuza gidecem aksam yine menu paylasirim.. opuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…