hergün iki saat çok hızlı yürüyüş bebek arabasıyla birlikte hergün 2 kere leslie yapıyordum canım onun dışında 8 kaşık yemek 1 bardak yoğurt yiyordum bir kase çorba yiyosam yanında ekmekte yiyordum yoğurtta öyle veriyordum iki kilo4 saat spormuwooww ne yapıyordun canım 4 saat boyunca hangi hareketler
bizde seni özledik canımGunaydin kizlar sabah yarim dilim tam bugday ekmek,bi yumurta,bir kk peynir valla ders secme stresinden istahim kapandi bugun,sporuma kaldigim yerden devam ediyorum cicoslar sizi cok ozledim :):)
çok azimlisin umran 15 ağustostan beri mi böyle yapıyorsun 20günde 5 kilo vermişsinhergün iki saat çok hızlı yürüyüş bebek arabasıyla birlikte hergün 2 kere leslie yapıyordum canım onun dışında 8 kaşık yemek 1 bardak yoğurt yiyordum bir kase çorba yiyosam yanında ekmekte yiyordum yoğurtta öyle veriyordum iki kilo
canım ne okuyosun bebişle birlikte zor oluyodurOğlum iyi canım sağol teşekkür ederiz
gözünüz aydın ,tez zamanda iyileşir inş.canımSlm kızlar...aysu27 U umran80 hoşgeldiniz hafta sonu çok sessizdi burası bugün ne güzel olmuş birikmiş sohbetler...
Ben bugün hastanedeydim yenş geldim annemin alçısı çıktı şükür rö tgen tomografi derken epey sürdü kahvaltıyı yeni yaptım bende gitmişken kan tahlili verdim ama bugün alamam artık bakalım nasıl çıkacak özledim sizleri
az yemişsin canım doymaman normalakşam menü:1küçük biber dolması,yarım kase yoğurt,yarım soğan
şimdide tuzsuz mısır patlattım akşam doymadım.mısır açlık psikolojimi bastırsın bütün gece aç hissetmiyim diye yiyorum
hiç sorma canım biz heryerleri kapattık klimayı açtık dışarıda acayip bi toz bulutu var bi yağmur yağsada temizlense havaara : 1 yeşil elma 1 türk kahvesi
ara : 1 avuç leblebi 1 bardak yeşil çay
akşam daha yemedim ama fırında tavuk patates olacak ekmek öğlen yemedim akşamda yemeyip onlar yerine pilav yerim birde salata bugün spor yapmadım henüz, kendimi iyi hissetmiyorum hiç ve burda hava çok kötü toz bulutu var resmen , boğazıma yapıştı toz evin içinde bile
aynen bizde öyle yaptık acayip bir hava olduhiç sorma canım biz heryerleri kapattık klimayı açtık dışarıda acayip bi toz bulutu var bi yağmur yağsada temizlense hava
spor yaptınmı canımara : 1 yeşil elma 1 türk kahvesi
ara : 1 avuç leblebi 1 bardak yeşil çay
akşam daha yemedim ama fırında tavuk patates olacak ekmek öğlen yemedim akşamda yemeyip onlar yerine pilav yerim birde salata bugün spor yapmadım henüz, kendimi iyi hissetmiyorum hiç ve burda hava çok kötü toz bulutu var resmen , boğazıma yapıştı toz evin içinde bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?