25 kiloya veda günlüğüm

canım bi sen varsin zaten haftaya çok giremezsin bende 28de okul açılınca çok giremem grup dağılacak diye korkuyorum
yine hergün girerim ben ama şimdi hep açık yani ben burda olurum..burası pasifleşince benimde moral düştü açıkçası

kızlar kaynanam gidene kadar yokum nefes aldırmıyor sağolsun burnundan getiriyor herşeyi cuma günü gidecek sıkıntıdan yemeye verdim kendimi cuma günğ görüşürüz

kızlar kaynanam gidene kadar yokum nefes aldırmıyor sağolsun burnundan getiriyor herşeyi cuma günü gidecek sıkıntıdan yemeye verdim kendimi cuma günğ görüşürüz
aman bacım yapma bende 1,5 sene önce 10 kilo verip kaynanam yüzünden geri almıştım değmez canını sıkmaya sakın yeme

Sabah dukan krep ve diyet peynir şekersiz çay öğlen fırın tavuk ve ayran düşünüyorum akşamda sütlü neskafe içerim çok acıkırsam yoğurt yer günü kapatırım şimdi leslie 5 mil yapayım

yeme canım ne kadar zor veriyoruz biliyosun.biran önce kendine ve sayfamıza gel

sabah alelacele ne yadimi bende tam bilmiyom :) yarım simit 5zeytin birazda krem peynir galiba.
ara neskafe
şimide spordanmıdır nedir kızlar canım sosis istedi protein öğlen kahvaltı tarzı yapmak istiyorum

günaydın kızlar:)
sabah: sucuklu yumurta 2 çatal peynir 4 siyah zeytin 1 dilim buğday ekmeği salatalık elma çay

ara: 1 yeşil çay
50 dk yürüyüş 100 crunch 200 yanlar için hareket
ara : 1 havuç 1 avuç leblebi

akşam : 1 dilim buğday ekmeği 1 tabak güveç 3 kaşık pilav 4 süs biberi 1 bardak kola bide yemekten önce 6-7 tane üzüm yedim

öğle 1,5 uzun sosis 1dilim ekmek
akşam:acılı ciğer ızgara,çeyrek lavaş,salata,1bardak ayran
ara yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…