yok ya malesef daha yapmadım ama birazdan yarım saat olsada yürümeyi düşünüyorum önce bir bardak yeşil çay içeceğimspor yaptınmı canım
evet canım ihmal etme iyi gidiyorsunyok ya malesef daha yapmadım ama birazdan yarım saat olsada yürümeyi düşünüyorum önce bir bardak yeşil çay içeceğim
yarım saat yürüyüş yaptım sadeceevet canım ihmal etme iyi gidiyorsun
ben hep burdayımda konuşacak kimse yokkimsecikler yok gene kızlar biraz aktif olun burası çok sıkıcı oluyor
canım bi sen varsin zaten haftaya çok giremezsin bende 28de okul açılınca çok giremem grup dağılacak diye korkuyorumben hep burdayımda konuşacak kimse yok
yine hergün girerim ben ama şimdi hep açık yani ben burda olurum..burası pasifleşince benimde moral düştü açıkçasıcanım bi sen varsin zaten haftaya çok giremezsin bende 28de okul açılınca çok giremem grup dağılacak diye korkuyorum
aynen canım ya ama bırakmak tabikide değil miyine hergün girerim ben ama şimdi hep açık yani ben burda olurum..burası pasifleşince benimde moral düştü açıkçası
yok canım bana çok faydası oluyor buraya yazmanın devam ederim benaynen canım ya ama bırakmak tabikide değil mi
aman bacım yapma bende 1,5 sene önce 10 kilo verip kaynanam yüzünden geri almıştım değmez canını sıkmaya sakın yemekızlar kaynanam gidene kadar yokum nefes aldırmıyor sağolsun burnundan getiriyor herşeyi cuma günü gidecek sıkıntıdan yemeye verdim kendimi cuma günğ görüşürüz
yeme canım ne kadar zor veriyoruz biliyosun.biran önce kendine ve sayfamıza gelkızlar kaynanam gidene kadar yokum nefes aldırmıyor sağolsun burnundan getiriyor herşeyi cuma günü gidecek sıkıntıdan yemeye verdim kendimi cuma günğ görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?