kız sen nereye gittin hiç yoktun bugünöğle 1,5 uzun sosis 1dilim ekmek
akşam:acılı ciğer ızgara,çeyrek lavaş,salata,1bardak ayran
ara yeşil çay
canım pek uzaklara gitmedim buralardaydımda sayfa çok sakinkız sen nereye gittin hiç yoktun bugün
canım gene kola içmişsinakşam : 1 dilim buğday ekmeği 1 tabak güveç 3 kaşık pilav 4 süs biberi 1 bardak kola bide yemekten önce 6-7 tane üzüm yedim
he ya kolaya zor dayanıyorum anca bu kadar oluyocanım gene kola içmişsin.ama neyse sen bu hafta çok istikrarlı gittin arada bi tane olsun hadi.
spor: 1.200 ip atlama,500 basen,400 mekik,200 kalça,200 yan bölge hareketi
canım ne yapim ya 5 gün oldu hala 72 yi göremedim.73de dolanıyom bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde suyu biraz az içiyorum onu 3 lt ye çıkaracağım.sporu bugün arttırmışsın güzel olmuş
tuz tüketiyosan ödem tutuyodur belki vücutcanım ne yapim ya 5 gün oldu hala 72 yi göremedim.73de dolanıyom bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde suyu biraz az içiyorum onu 3 lt ye çıkaracağım.
Günaydınn nasılsınız ben daha yeni kalktım iyimi:) heryerim nasıl ağrıyor kırıldı etlerim...Günaydın kizlar
hayırdır canm cok mu spor yaptınGünaydınn nasılsınız ben daha yeni kalktım iyimi:) heryerim nasıl ağrıyor kırıldı etlerim...
Tebrik ederim canım benimde 33 günde 4 kilo gitti :)kızlar bugun 72.6 yı gördüm böylelikle 28 günde 3.2 kilo vermiş oldum.mutluyum
canım sen kiloyu dert etme sıkılaşmaya bak zamanla oda azalacak:)Canım spora başladım yaa yüzmeyle beraber bugün tam bir hafts olacak pazar yapmadık bugünde yapmıycaz sadece yüzücez iki seferdir hoca bayaa yoruyor etlerim kıroldı sıkılaşma var ama kilo pek değişmedi nedense nedendir acep
Di mi bende öyle düşünüyorum bu sefer olacak inşallahcanım sen kiloyu dert etme sıkılaşmaya bak zamanla oda azalacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?