canım daha 1 hafta olmuş sabret birden dökülmeye başalar ben 28 gundur yapıyorum spor hergün yapamasamda en az haftada 3 yapmış oluyormCanım spora başladım yaa yüzmeyle beraber bugün tam bir hafts olacak pazar yapmadık bugünde yapmıycaz sadece yüzücez iki seferdir hoca bayaa yoruyor etlerim kıroldı sıkılaşma var ama kilo pek değişmedi nedense nedendir acep
çok iyi canım ayda 4kılo cok sağlıklı sen yeterkı pes etme 85ler degıl75ler görürüsün07 Ağustos :92.5
17 Ağustos :91 sizinle tanışmam:)
09 Eylül :88.5
Yavaş gidiyor ama olsun 85i bir görsem arkası gelecek inşallah 13 senedir göremedim 85i
bu hızla gidersen canım ocak ayında 65 olursun07 Ağustos :92.5
Yavaş gidiyor ama olsun 85i bir görsem arkası gelecek inşallah 13 senedir göremedim 85i
göreceğiz burda hep beraber07 Ağustos :92.5
Ayyyyy ne güzel söyledin inşallah 65te gözüm yok 70 olsam süper olur :)bu hızla gidersen canım ocak ayında 65 olursun
70,9 olsa bile 70 lerde görürsün bence kaçamaksız gidersen ve sporu ihmal etme hatta okula yürüyerek gittim yazmıştın hergün öyle yap bence havalar iyiykenbende bayrama kadar 70 olabilirmiyim acaba haftada 700gr gidiyo
Tabiki olursun canım iki hafta var daha yürüyüş yapıyormusun hareketlerini biliyorum ama yürüyüş yapmakta çok etkilibende bayrama kadar 70 olabilirmiyim acaba haftada 700gr gidiyo
canım o gün yakın bı okulda toplantım vardı normalde çok uzak okulum rahat 40dk sürer ama sorun şu ki yürüyerek gitsem ders vermeye enerjim kalmaz70,9 olsa bile 70 lerde görürsün bence kaçamaksız gidersen ve sporu ihmal etme hatta okula yürüyerek gittim yazmıştın hergün öyle yap bence havalar iyiyken
canım kosu bandım var ama sıkılıyorum ip atlamak daha eğlenceli geliyor ondan ip atlıyorum.inş.daha azimli olucamTabiki olursun canım iki hafta var daha yürüyüş yapıyormusun hareketlerini biliyorum ama yürüyüş yapmakta çok etkili
canım arada geliyor bazen o krizler leblebi çok tok tutuyor çak acıkınca leblebiye devam etara : 1 limon dondurma 1 yeşil elma
ara : 1 bardak yeşil çay 1 avuç leblebi
akşam : 2 kepçe tavuklu şehriye çorbası 2 parça fırında tavuk (kuşbaşı gibi) 4 dilim fırında patates 1 dilim buğday ekmeği
bugün hiç doymuyorum açım ve ilginçtirki 2 3 gündür hiç kilo vermiyomuş gibi hissetmiyorum
sporda yapmadım daha belki bugün off günü yaparım
benım buyuk kız hastalandı acildeydim.serum falan...ondan yemek te geç kaldı malesefHu huuu nerdesiniz kızlar ben havuza gidiyorummmm
geçmiş olsun iyidir inşallahbenım buyuk kız hastalandı acildeydim.serum falan...ondan yemek te geç kaldı malesef
leblebim bitticanım arada geliyor bazen o krizler leblebi çok tok tutuyor çak acıkınca leblebiye devam et
şuan kötü maalesef babasıyla gönderdim bi daha serum taksınlar diye bi lokma girince ağzına hemen fışkırır tarzda kusuyorgeçmiş olsun iyidir inşallah
gıda zehirlenmesimi acaba banada olmuştu ve sürekli bi titreme olmuştu..allah şifa versinşuan kötü maalesef babasıyla gönderdim bi daha serum taksınlar diye bi lokma girince ağzına hemen fışkırır tarzda kusuyor
saol canım bagarsaklarında iltihap olmuş galiba bu gece hastanede kalacaklar.gıda zehirlenmesimi acaba banada olmuştu ve sürekli bi titreme olmuştu..allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?