25 kiloya veda günlüğüm

canım daha 1 hafta olmuş sabret birden dökülmeye başalar ben 28 gundur yapıyorum spor hergün yapamasamda en az haftada 3 yapmış oluyorm

07 Ağustos :92.5
17 Ağustos :91 sizinle tanışmam:)
09 Eylül :88.5
Yavaş gidiyor ama olsun 85i bir görsem arkası gelecek inşallah 13 senedir göremedim 85i
çok iyi canım ayda 4kılo cok sağlıklı sen yeterkı pes etme 85ler degıl75ler görürüsün

bende bayrama kadar 70 olabilirmiyim acaba haftada 700gr gidiyo
70,9 olsa bile 70 lerde görürsün bence kaçamaksız gidersen ve sporu ihmal etme hatta okula yürüyerek gittim yazmıştın hergün öyle yap bence havalar iyiyken

ara : 1 limon dondurma 1 yeşil elma
ara : 1 bardak yeşil çay 1 avuç leblebi
akşam : 2 kepçe tavuklu şehriye çorbası 2 parça fırında tavuk (kuşbaşı gibi) 4 dilim fırında patates 1 dilim buğday ekmeği
bugün hiç doymuyorum açım ve ilginçtirki 2 3 gündür hiç kilo vermiyomuş gibi hissetmiyorum
sporda yapmadım daha belki bugün off günü yaparım

70,9 olsa bile 70 lerde görürsün bence kaçamaksız gidersen ve sporu ihmal etme hatta okula yürüyerek gittim yazmıştın hergün öyle yap bence havalar iyiyken
canım o gün yakın bı okulda toplantım vardı normalde çok uzak okulum rahat 40dk sürer ama sorun şu ki yürüyerek gitsem ders vermeye enerjim kalmaz

Tabiki olursun canım iki hafta var daha yürüyüş yapıyormusun hareketlerini biliyorum ama yürüyüş yapmakta çok etkili
canım kosu bandım var ama sıkılıyorum ip atlamak daha eğlenceli geliyor ondan ip atlıyorum.inş.daha azimli olucam

canım arada geliyor bazen o krizler leblebi çok tok tutuyor çak acıkınca leblebiye devam et

akşam:yarım tabak fırında kıymalı sebze,2kaşık pilav,1bardak ayran.
şimdi yeşil çayımı içiyorum spora hazırlık

şuan kötü maalesef babasıyla gönderdim bi daha serum taksınlar diye bi lokma girince ağzına hemen fışkırır tarzda kusuyor
gıda zehirlenmesimi acaba banada olmuştu ve sürekli bi titreme olmuştu..allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…