25 kiloya veda günlüğüm

21 kilom kaldı vermem gereken yolum çooooook uzun inş hedefime ulaşıp korumaya geçerim görebilecekmiyim o günleri 50leri 8 senedir görmüyorum offff offfffff

sabah
1 simit
1 dilim peynir
5 zeytin
domates

ara
3 yulaflı bisküvi

öğle
3 hurma

akşam
patlıcan kırmızı biber közleme
tavuk haşlama
1 kase yoğurt

spor bugün yok

Slm aysu ben geldim bugunum diyet acisindan cok guzel gecmedi piknik tarzindaydi aslinda butun gunu havuzda gecirdim ama yediklerimi eritmeye yetmemistir
Bugun menu paylasimi yapmak istemiyotum o yuzden yarin guzel menuyle karsinda olcsm insallah
Bu arada menun cok guzel canim

çokta kötü geçmemiştir canım sonuçta aktif bir gün geçirdin yarın bomba gibi devam edersin tatlım sorun yok

Sabah
2 k.ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin

Öğle
1 kase çorba
Salata

Ara
3 hurma

Akşam
1tabak taze fasulye
1kase yoğurt

3 litre su

1 saat koşu

Çok yoğun bir gün geçirdim yorgunluktan ölüyorum. Kızlar ya ben hergün tartılmadan duramıyorum tartı bağımlısı oldum kendime hakim olamıyorum her sabah kendimi tartının üstünde buluyorum her gün tartılmamam lazım ama

Tartilmak iyi geliyorsa tartıl canim ne olcak...
Bende tartilmadigim zaman kilomu kontrol edemiyorum..
Tartilmamak yaramiyor bana mesela

Tartilmak iyi geliyorsa tartıl canim ne olcak...
Bende tartilmadigim zaman kilomu kontrol edemiyorum..
Tartilmamak yaramiyor bana mesela
canım hoşgeldin günlüğüme tartılmak
iyi geliyor ama vermeyincede sinir oluyorum hırs yapıp az yiyorum bende ne yapacağımı şaşırdım

canım hoşgeldin günlüğüme tartılmak
iyi geliyor ama vermeyincede sinir oluyorum hırs yapıp az yiyorum bende ne yapacağımı şaşırdım
Bosveer cok yemeyelimde..
Ne guzel az yiyormussun iste...
Bende vermedigimi görünce daha cok yemege sariyorum...
Hosbulduk canim bu arada

Iyi geliyorsa tartil canim benim

Bosveer cok yemeyelimde..
Ne guzel az yiyormussun iste...
Bende vermedigimi görünce daha cok yemege sariyorum...
Hosbulduk canim bu arada
kusura bakma canım uyuyakalmışım. günlüğüne göz attım çok güzel kilo vermişsin şUan 72 kilosun galiba sakın pes etme ideal kilona ulaşıp fit olmak var yenideln sımsıkı sarıl diyetine sonuna kadar destekçinim kelebeğim

Iyi geliyorsa tartil canim benim

dayanamıyorum zaten bugün tartılmadım ama aklım hep tartıdaydı. sen nasılsın canım haberleri izlemek istemiyorum gerçekten kendimi tutamıyorum ağlıyorum ölen şehitler aileleri kahroluyorum rabbim daha fazla acı göstermesin sende hep duamdasın tatlım biran önce biter inş kanlı savaşlar

sıcaktan buhar olup uçacağım çooooooook sıcak

canım gözleme çekiyor ama nefsime hakim olmalıyım

2 patates haşladım sarımsaklı yoğurt döktüm üstüne yedim kriz falan kalmadı 75i görmeden kaçamak yok

İnşallah tez zamanda hedefine ulaşırsin canım zor bi süreç ama sonu güzel bitsin

çok sağol canım benim gerçekten çok zor sabır irade istiyor bazen sıkılıyorum ama pes etmemem lazım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…