Kizlar ben bugunde pek aktif olamicam kuzenlerle havuza gidecem aksam yine menu paylasirim.. opuyorum hepinizi
Slm aysu ben geldim bugunum diyet acisindan cok guzel gecmedi piknik tarzindaydi aslinda butun gunu havuzda gecirdim ama yediklerimi eritmeye yetmemistir
Bugun menu paylasimi yapmak istemiyotum o yuzden yarin guzel menuyle karsinda olcsm insallah
Bu arada menun cok guzel canim
Tartilmak iyi geliyorsa tartıl canim ne olcak...Çok yoğun bir gün geçirdim yorgunluktan ölüyorum. Kızlar ya ben hergün tartılmadan duramıyorum tartı bağımlısı oldum kendime hakim olamıyorum her sabah kendimi tartının üstünde buluyorum her gün tartılmamam lazım ama
canım hoşgeldin günlüğüme tartılmakTartilmak iyi geliyorsa tartıl canim ne olcak...
Bende tartilmadigim zaman kilomu kontrol edemiyorum..
Tartilmamak yaramiyor bana mesela
Bosveer cok yemeyelimde..canım hoşgeldin günlüğüme tartılmak
iyi geliyor ama vermeyincede sinir oluyorum hırs yapıp az yiyorum bende ne yapacağımı şaşırdım
Çok yoğun bir gün geçirdim yorgunluktan ölüyorum. Kızlar ya ben hergün tartılmadan duramıyorum tartı bağımlısı oldum kendime hakim olamıyorum her sabah kendimi tartının üstünde buluyorum her gün tartılmamam lazım ama
kusura bakma canım uyuyakalmışım. günlüğüne göz attım çok güzel kilo vermişsin şUan 72 kilosun galiba sakın pes etme ideal kilona ulaşıp fit olmak var yenideln sımsıkı sarıl diyetine sonuna kadar destekçinim kelebeğimBosveer cok yemeyelimde..
Ne guzel az yiyormussun iste...
Bende vermedigimi görünce daha cok yemege sariyorum...
Hosbulduk canim bu arada
Iyi geliyorsa tartil canim benim
slm arkadaşlar ben aysu 11 gündür diyetteyim aslında günlüğüm var ama yeni sil baştan bir başlangıç yapmak istedim günlüğümde buna dahil.
kendimden bahsedeyim biraz, 3.5 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra 83 kiloydum 15 gün sonra 80e düştüm herşey iyi gidiyordu sütüm azalınca yedimde yedim 12 gün önce bi cesaret tartıya çıktım 85.8 olmuşum ertesi gün diyete başladım bugün tartıda 81.8 gördüm hedefim 60 desteklerinizi bekliyorum kızlar
12.07.15= 1.hedef= 79 ☆☆☆
21.08.15= 2.hedef= 75
21.09.15= 3.hedef= 69
21.10.15= 4.hedef=65
21.11.15=5.hedef=60
21.12.15=6.hedef=55
benimle birlikte hedefine ulaşmak isteyenleri bekliyorum
İnşallah tez zamanda hedefine ulaşırsin canım zor bi süreç ama sonu güzel bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?