25 kiloya veda günlüğüm

sabah
2 k. ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir

öğle
kepekli ekmek peynirle sandiviç

akşam
1 kase çorba

ara
3 hurma

1 saat yürüyüş

doğumdan sonra beni yeni görenler çok zayıfladığımı söylüyor buda beni çooook motive ediyor ALLAHIM 55 olayım 8 sene oldu kızlar ne olur desteğinizi esirgemeyin tek başıma asla başaramam

of ya habire canım birşeyler çekiyor gözümün önünde lokmalar uçuşuyor ne kadar iradesiz oldum ben ya tüh bana biraz kilo verdim hemen cıvıt aferin sana yede yine koca popolu koca basenli ol hakediyorum ama pis boğaz

bugünü zor bela bitirdim

sabah
1 kepekli tost
5 zeytin
domates
biber

ara
3 yulaflı bisküvi

öğle
1 küçük tabak börülce yemeği
1 kase yoğurt

ara
3 hurma
1 şeftali

akşam
börülce yemeği
2 tavuk but
1 kase yoğurt

Aysu canim ben bir tek dun gece uyuyabildim rahatca o da yorgunluktan dolayi. Yoksa geceleri yatamiyordum.aklim fikrim hep esimde sehit haberlerinde idi. Dua ediyorum artik... daha iyiyim belki de yoğunluktan düşünemiyorum 2 gündür.
ben kilo aldim galiba hic diyet yapamadim

canım elimizden başka birşey gelemiyor malesef dua etmekten başka inş herşey yoluna girer huzurlu savaşsız günler olur asker polis ailelerin içi huzur bulur masum insanların daha fazla canı yanmasın

canım elimizden başka birşey gelemiyor malesef dua etmekten başka inş herşey yoluna girer huzurlu savaşsız günler olur asker polis ailelerin içi huzur bulur masum insanların daha fazla canı yanmasın

Amin canim aminnn

Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin bende 10 kilo vermek istiyorum 11 gün önce başladığını yazmışsın başta 40 gün felan olmuş gerçekten çok güzel bir başarı iradesiz olduğundan bahsetmişsin ama öyle değil belliki:))

Cok guzel verdin canim iradene hayranimmm o irdae bende olsa ben simdiye 70 olmuştum yaaa...
neyse kilo almadim buna da şükür

canım sağol bazen irademe yenik düşüyorum sonra toparlanıyorum mecburen. sende çok iradelisin ama kola.y değil yaşadığın şeyler buna rağmen salmadın kendini kaldığın yerden aynı azimle devam ediyorsun

çok teşekkür ederim roxencim 44.günümdeyim bazen öyle günler oluyor ki iradesizleşiyorum o zaman kendime çok kızıyorum zar zor gram gram gidiyor irademe yenik düşmemek için kendime saydırıyorum bu yeni taktiğim işe yarıyor tavsiye ederim sen kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun canım benim yolum çoook uzur 21 kilo daha vermem lazım

ben 72,6 kiloydum 5 günlük bi detoks yapıyorum 3. günüm 71,1 olmuşum ben 60 kilo olmak istiyorum eylül sonuna kadar canım 84 kiloydum bu sene içerisinde yarısı gitti kalanı vermeye çalışıyorum taktiğini denicem emin ol:)

başlangıç= 85.8
geçen hafta= 77.7
bu hafta=76.4
toplamda giden kilo=9.400 gr
Maşallah güzel vermişsin.
Benim bebegim de 5 buçuk aylık.
Kırk çıktıgında 82 ydim hala 82 yim.
Temmuzu ben boşuna geçirdim sen kilo vermişsin.
Ben de başladım bakalım devam ettirebilirsem yazarım buraya.

gerçekten tebrik ediyorum canım seni çok güzel kilo vermişsin en önemliside kalıcı kilo vermişsin bende senin gibi olmak istiyorum uzun vadede kalıcı ama ben aceleciyim kendimi çok sıkıyorum hemen gitsin diye sonra diyetten sıkılıp bırakıyorum hedefime ulaşamıyorum sen nasıl başardın bana akıl ver

teşekkür ederim mattikacım. benim bünyem kilo almaya çok müsait eğer diyet yapsaydım hemen hemen 90 kiloya ulaşmıştım sen kilonu korumuşsun bu çok iyi bir şey hemen başlamalısın bence destekde olurum sana
yeter ki iste

bende çok sabırsızım aslında canım burda 2kediannesi arkadaşımızın açtığı konudaki detoksu yapıyorum orda hepbirlikte yapmamızın çok faydası oluyor yoksa ben ilk günden bozardım..bu detoksla 70 in altına düşüp ondan sonra yine normal düzenli beslenmeme döneceğim inşallah:) benimde abarttığım zamanlar oluyur ama kendi kendime bunu yediğinde aldığın mutluluk sadece 10 saniye olacak sonra pişman olacaksın ama istediğin hedefe ulaştığında sadece mutlu olacaksın diyerek motive ediyorum:)

inş detoksun sonucunu alırsın canım 69ları görürsün çok çaba harcıyoruz kilo vermek için bir anlık iradesizlikle diyetimi bozmak istemiyorum 9 kilo verdikten sonra nefsime yenik düşüp yeniden 85lere çıkmak istemiyorum inş kalıcı kilolar verip sağlıklı bir bedene sahip oluruz

inşallah canım seni takipteyim burda tavsiyem buraya yazmayı bırakma çok çok faydası oluyor:) inşallah başarı öykümüzüde yazarız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…