Aysu canim ben bir tek dun gece uyuyabildim rahatca o da yorgunluktan dolayi. Yoksa geceleri yatamiyordum.aklim fikrim hep esimde sehit haberlerinde idi. Dua ediyorum artik... daha iyiyim belki de yoğunluktan düşünemiyorum 2 gündür.
ben kilo aldim galiba hic diyet yapamadim
canım elimizden başka birşey gelemiyor malesef dua etmekten başka inş herşey yoluna girer huzurlu savaşsız günler olur asker polis ailelerin içi huzur bulur masum insanların daha fazla canı yanmasın
başlangıç= 85.8
geçen hafta= 77.7
bu hafta=76.4
toplamda giden kilo=9.400 gr
Cok guzel verdin canim iradene hayranimmm o irdae bende olsa ben simdiye 70 olmuştum yaaa...
neyse kilo almadim buna da şükür
Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin bende 10 kilo vermek istiyorum 11 gün önce başladığını yazmışsın başta 40 gün felan olmuş gerçekten çok güzel bir başarı iradesiz olduğundan bahsetmişsin ama öyle değil belliki:))
Maşallah güzel vermişsin.başlangıç= 85.8
geçen hafta= 77.7
bu hafta=76.4
toplamda giden kilo=9.400 gr
ben 72,6 kiloydum 5 günlük bi detoks yapıyorum 3. günüm 71,1 olmuşum ben 60 kilo olmak istiyorum eylül sonuna kadar canım 84 kiloydum bu sene içerisinde yarısı gitti kalanı vermeye çalışıyorum taktiğini denicem emin ol:)
Maşallah güzel vermişsin.
Benim bebegim de 5 buçuk aylık.
Kırk çıktıgında 82 ydim hala 82 yim.
Temmuzu ben boşuna geçirdim sen kilo vermişsin.
Ben de başladım bakalım devam ettirebilirsem yazarım buraya.
inş detoksun sonucunu alırsın canım 69ları görürsün çok çaba harcıyoruz kilo vermek için bir anlık iradesizlikle diyetimi bozmak istemiyorum 9 kilo verdikten sonra nefsime yenik düşüp yeniden 85lere çıkmak istemiyorum inş kalıcı kilolar verip sağlıklı bir bedene sahip oluruzbende çok sabırsızım aslında canım burda 2kediannesi arkadaşımızın açtığı konudaki detoksu yapıyorum orda hepbirlikte yapmamızın çok faydası oluyor yoksa ben ilk günden bozardım..bu detoksla 70 in altına düşüp ondan sonra yine normal düzenli beslenmeme döneceğim inşallah:) benimde abarttığım zamanlar oluyur ama kendi kendime bunu yediğinde aldığın mutluluk sadece 10 saniye olacak sonra pişman olacaksın ama istediğin hedefe ulaştığında sadece mutlu olacaksın diyerek motive ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?