çok sağol canım her zaman bekliyorum desteinşallah canım seni takipteyim burda tavsiyem buraya yazmayı bırakma çok çok faydası oluyor:) inşallah başarı öykümüzüde yazarız:)
sağol canım desteksiz gerçektende olmuyor. her zaman beklerim günlüğün varsa bende sana yazarım birlikte kurtulalım kilolarımızdan dediğin gibi başarı hikayelerimizide yazalım hatta koruma günlüğüde yaparız inşinşallah canım seni takipteyim burda tavsiyem buraya yazmayı bırakma çok çok faydası oluyor:) inşallah başarı öykümüzüde yazarız:)
benim şimdilik günlüğüm yok canım ama burda sürekli okuyorum sizlerin paylaşımlarını onun bile çok desteği oluyor:)
aynen öyle canım detoks 5 günlük zaten ondan sonra burdayım hem sana motivasyon olur hem ben motive olurum:)
Benim bir de 3 yaşında bir oğlum var iki çocukla spor yapamadım. Sporsuz vermek için aç gezmek lazım, aç kalınca da süt etkileniyor.teşekkür ederim mattikacım. benim bünyem kilo almaya çok müsait eğer diyet yapsaydım hemen hemen 90 kiloya ulaşmıştım sen kilonu korumuşsun bu çok iyi bir şey hemen başlamalısın bence destekde olurum sana
yeter ki iste
Benim bir de 3 yaşında bir oğlum var iki çocukla spor yapamadım. Sporsuz vermek için aç gezmek lazım, aç kalınca da süt etkileniyor.
Evde iki çocukla yemek yapamadıkca kilo aldırıcı beslendim. dediğin gibi şükür 90 olmadım ams boyum 1.65
Bu boya 82?de çok fazla.
Sen emziriyor musun.
Ben de 25 kilo vermek istiyorum inş devam ederim topiğine
mattikacım bilgi sahibimisin bilmiyorum ama evde leslie sanson ile yürüyüş programı uygulayabilirsin araştırmanı öneririm bebişlerle çok zor olur dışarda spor yapman veye salona gitmen ama dediğim gibi lesliye bakmanı öneririm keşfetmediysen:)
Koşu bandım var benim de.mattikacım bilgi sahibimisin bilmiyorum ama evde leslie sanson ile yürüyüş programı uygulayabilirsin araştırmanı öneririm bebişlerle çok zor olur dışarda spor yapman veye salona gitmen ama dediğim gibi lesliye bakmanı öneririm keşfetmediysen:)
Kaç yaşlarında seninkiler.bende de iki tane erkek var çok fenalar bende kekle börekle kilo aldım gelen giden dtzensiz beslenme felaketim oldu herşeye rağmen kilolarımızı vereceğiz hedefimiz uzun kendimizi çok sıkmadan sütümüzü etkilemeden vereceğiz benim oğlanın maşallah kilo alımı iyi etkilemedi diyetimi
sende korkma sağlıklı beslenince daha kaliteli sütün oluyor menünüde paylaş kaçamakta olsa hergün yaz
Kaç yaşlarında seninkiler.
Bir de kıskançlık var yalnız bırakılmıyor. Analık zormuş he
spor yapmak zorundayız canım yoksa her yerimiz sarkar kilo versekte görüntü kötü olur birazda kendin için zaman ayırKoşu bandım var benim de.
İkisi aynı aynda 10 dk uyursa wc ye gidersem mutlu oluyorum bazı gün. Bazen uzun uzun uyuyorlar. Bazen hep evde olmaktan bunalıp abur cubur yedim. Stresle çok yiyip kilo alanlardanım malesef.
Ama artık bahane yok sabah eşim evden çıkmadan da olsa yürüyüş yapacağım
Lesie yi eskiden biliyorum hep kiloma dikkat etmem gerektiğinden ama sarmadı beni
zorlanmadınmı canımafiyet olsun:) ben hala detokstayım o yüzden pek bi çeşit yok bugün meyve günüydü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?