sabret canım gün bitmek üzere emeğine yazık sakın pes etmebugün biraz zorlanıyorum çünkü ben meyve yediğimde acıkıyorum ama 4. gün o kadar yaptım bozmak istemiyorum kahve yeşil çay onlarla desteklemeye çalışıyorum canım
çok güzel umarım sonucu bol eksili olur canım tartıldınmı sabah merek ettim sonucuaynen öyle genelde detoksa başladığımda yarım bırakırım ilk defa kaçamaksız devam ettirdim bu kadar süre bugünü bitirirsem yarın kolay zaten:)
ben 1.5 aydır diyet yapıyorum artık çok zor gidiyor yapsem faydasını görürmüyüm acaba sen bitir bakalım aklıma yatarsa bende başlarım ayrıca ilk iki gün çok güzel kilo vermişsin 69 olursun kesinyok canım bu sabah tartılmadım 2. gün tartılmıştım 1,5 kilo eksik çıkmıştı 5, günün sonunu bekliyorum tartılmak için burdan sanada bildiririm sonucu belki denemek istersin:) çünkü çok zor değil(meyve günü dışında)
inşallah amacım o zaten 70 in altına insem bana çok güzel moral olacak düzenli olarak yürüyüşede başlamayı düşünüyorum yani kendime öyle söz verdim inşallah tutarım:) sen sporu düzenli yapabiliyormusun canım
aynen öyle ramazanda herşeye ara verdim işte yoksa spor yapmayı seviyorum:)
canım bu azimle kilolar daha fazla dayanamayacak teker teker gidecekler el salla arkalarındanay inşallah ağzından bal akıyor sende öyle canım 20 küsürlerden tek haneli sayılara düştü vereceğim kilo:)
detoks programındaki arkadaşlarım beni yanlız bıraktılar ama pes etmek yok eylül ayı için planlarım var bozmak yok belki bende senle beraber yürüyüş programına başlarım:)
dün 76.4 bugünde aynı 75 görmek için baya uğraşacağım hep 75 kiloda takılırım bu hafta 75i göreceğimi sanmıyorumyok yok 4 gün dayanmışım allahtan bişey olmazsa tamamlarım:) senin şuanki kilon ne canım??
perşembe günü başlıyım bende bakalım verebilecekmiyimaslında bu detoksu uygulayabilirsin 5 günde 5 kilo diyo ama muhtemelen bizler daha az veririz çünkü verecek kilomuz çok fazla değil yinede direncinin kırılmasını sağlayabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?