25 kiloya veda günlüğüm

bugün biraz zorlanıyorum çünkü ben meyve yediğimde acıkıyorum ama 4. gün o kadar yaptım bozmak istemiyorum kahve yeşil çay onlarla desteklemeye çalışıyorum canım
sabret canım gün bitmek üzere emeğine yazık sakın pes etme

aynen öyle genelde detoksa başladığımda yarım bırakırım ilk defa kaçamaksız devam ettirdim bu kadar süre bugünü bitirirsem yarın kolay zaten:)

aynen öyle genelde detoksa başladığımda yarım bırakırım ilk defa kaçamaksız devam ettirdim bu kadar süre bugünü bitirirsem yarın kolay zaten:)
çok güzel umarım sonucu bol eksili olur canım tartıldınmı sabah merek ettim sonucu

yok canım bu sabah tartılmadım 2. gün tartılmıştım 1,5 kilo eksik çıkmıştı 5, günün sonunu bekliyorum tartılmak için burdan sanada bildiririm sonucu belki denemek istersin:) çünkü çok zor değil(meyve günü dışında)

ben 1.5 aydır diyet yapıyorum artık çok zor gidiyor yapsem faydasını görürmüyüm acaba sen bitir bakalım aklıma yatarsa bende başlarım ayrıca ilk iki gün çok güzel kilo vermişsin 69 olursun kesin

inşallah amacım o zaten 70 in altına insem bana çok güzel moral olacak düzenli olarak yürüyüşede başlamayı düşünüyorum yani kendime öyle söz verdim inşallah tutarım:) sen sporu düzenli yapabiliyormusun canım

sen diyete yenimi başladın canım eğer öyleyse ödemle birlikte iyi kilo gider 69lara çabuk inersin ben yarından itibaren düzenli koşu bandında koşacağım

bi süredir yapıyodum ramazanda bırakmıştım 2 kilo kadar aldım canım şimdi detoksla birlikte 1 hafta anca oldu ama spor yapmıyorum şimdilik

spor yapmamız şart canım kalıcı vermek için yapmalıyız

aynen öyle ramazanda herşeye ara verdim işte yoksa spor yapmayı seviyorum:)

çok güzel bir başlangıç yaptın bu sefer pes etme hedefine ulaş istediğin kıyafetleri giy kendini yeni bir gardıropla ödüllendir

ay inşallah ağzından bal akıyor sende öyle canım 20 küsürlerden tek haneli sayılara düştü vereceğim kilo:)

ay inşallah ağzından bal akıyor sende öyle canım 20 küsürlerden tek haneli sayılara düştü vereceğim kilo:)
canım bu azimle kilolar daha fazla dayanamayacak teker teker gidecekler el salla arkalarından

detoks programındaki arkadaşlarım beni yanlız bıraktılar ama pes etmek yok eylül ayı için planlarım var bozmak yok belki bende senle beraber yürüyüş programına başlarım:)

detoks programındaki arkadaşlarım beni yanlız bıraktılar ama pes etmek yok eylül ayı için planlarım var bozmak yok belki bende senle beraber yürüyüş programına başlarım:)

sen pes etme sakın sakın iradeni kaybetme yalnız kalsakta bizim amacımız var başarmalıyız ben sana destek olurum yürüyüşede başladıkmı tamamdır

yok yok 4 gün dayanmışım allahtan bişey olmazsa tamamlarım:) senin şuanki kilon ne canım??

yok yok 4 gün dayanmışım allahtan bişey olmazsa tamamlarım:) senin şuanki kilon ne canım??
dün 76.4 bugünde aynı 75 görmek için baya uğraşacağım hep 75 kiloda takılırım bu hafta 75i göreceğimi sanmıyorum

aslında bu detoksu uygulayabilirsin 5 günde 5 kilo diyo ama muhtemelen bizler daha az veririz çünkü verecek kilomuz çok fazla değil yinede direncinin kırılmasını sağlayabilir canım

aslında bu detoksu uygulayabilirsin 5 günde 5 kilo diyo ama muhtemelen bizler daha az veririz çünkü verecek kilomuz çok fazla değil yinede direncinin kırılmasını sağlayabilir canım
perşembe günü başlıyım bende bakalım verebilecekmiyim

kesinlikle verirsin canım umarım istediğin kadar verebilirsin bende 78 i hiç aşamicam sanıyordum orayı geçtikten sonra nasıl gitti anlamadım kilolar ki ramazan boyunca cips kola çekirdek beyaz ekmek gayet herşeyden yedim fazla fazla ama yinede korktuğum kadar almadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…