bugün misafirlikte olacağım yarın başlarım destek olursun artık canım yapamam diye korkuyorum
- 1.gün patates
- 2.gün sebze
- 3.gün et
- 4.gün meyve
- 5.gün yumurta bu şekilde besleniyosun canım 5 gün boyunca yediğin şeylere tuz atmıyorsun yağ çok az ,çay kahve serbest şekersiz olarak bol su tüketiyosun böyle yani:)
bugün misafirlikte olacağım yarın başlarım destek olursun artık canım yapamam diye korkuyorum
hadi tatlım beraber başlayalım yarınAyyy ben de mi başlasam acaba
roxeencim sendende destek ve sonuçları bekliyoruz inş bol eksiler görürsüntabiki olurum bugün bitireyim ben neler yaptığımı kaç kilo verdiğimi yazarım zaten:)
inşallah canım..tabiki burdan takip ederim sizleri bende hep destek tam destekroxeencim sendende destek ve sonuçları bekliyoruz inş bol eksiler görürsün
sağol canım birbirimize destek olup vereceğiz kiloları ayran detoksunu tavsiye ederim oda çok iyi kilo verdiriyorinşallah canım..tabiki burdan takip ederim sizleri bende hep destek tam destek
ben yaptım tadı hoşuma gitmişti güzelde kilo verdirmişti ama sevmediysen zorlama kendini işkence olurben onu denemeye kalkmıştım ama yapamadım canım sıfır tuz olunca tadı güzel gelmedi bana..sen yaptınmı ayran detoksunu?
sakın bir anlık iradesizlikle bozma canım burda diyetimize devam ederek seni bekliyorum:))kızlar ben şimdi misafirliğe gidiyorum cısslardan uzak duracağım söz akşam gelirim sizi çok seviyorum yol arkadaşlarım
2 günlüktü o ne kadar verdin canım 2 gündeben yaptım tadı hoşuma gitmişti güzelde kilo verdirmişti ama sevmediysen zorlama kendini işkence olur
hadi tatlım beraber başlayalım yarın
geldim canım tabiki bozmadım diyetimi o kadar zzaman uğraş gram gram ver bir günde herşeyi mahvedememsakın bir anlık iradesizlikle bozma canım burda diyetimize devam ederek seni bekliyorum:))
2 günde 1.5 kilo vermişliğim var canım ben ne zaman yapsam sonucu güzel olmuştu2 günlüktü o ne kadar verdin canım 2 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?