25 kiloya veda günlüğüm

tam olarak nasıl yapılıyor bu detoks canım anlatırmısın

çok uykum var gözüm kapanıyor iyi geceler roxen

• 1.gün patates
  • 2.gün sebze
  • 3.gün et
  • 4.gün meyve
  • 5.gün yumurta bu şekilde besleniyosun canım 5 gün boyunca yediğin şeylere tuz atmıyorsun yağ çok az ,çay kahve serbest şekersiz olarak bol su tüketiyosun böyle yani:)

bugün misafirlikte olacağım yarın başlarım destek olursun artık canım yapamam diye korkuyorum

tabiki olurum bugün bitireyim ben neler yaptığımı kaç kilo verdiğimi yazarım zaten:)

inşallah canım..tabiki burdan takip ederim sizleri bende hep destek tam destek
sağol canım birbirimize destek olup vereceğiz kiloları ayran detoksunu tavsiye ederim oda çok iyi kilo verdiriyor

ben onu denemeye kalkmıştım ama yapamadım canım sıfır tuz olunca tadı güzel gelmedi bana..sen yaptınmı ayran detoksunu?

kızlar ben şimdi misafirliğe gidiyorum cısslardan uzak duracağım söz akşam gelirim sizi çok seviyorum yol arkadaşlarım

ben onu denemeye kalkmıştım ama yapamadım canım sıfır tuz olunca tadı güzel gelmedi bana..sen yaptınmı ayran detoksunu?
ben yaptım tadı hoşuma gitmişti güzelde kilo verdirmişti ama sevmediysen zorlama kendini işkence olur

sakın bir anlık iradesizlikle bozma canım burda diyetimize devam ederek seni bekliyorum:))
geldim canım tabiki bozmadım diyetimi o kadar zzaman uğraş gram gram ver bir günde herşeyi mahvedemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…