tamam tatlım başlayalım bende güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorumTamam canim o zaman yarin kacamaksiz baslayalim. Pazartesi gunune kadar annemlerde kendimi zaptemem zor olacak. Bu diyet bana iyi gelecek
belki ayran değilde yoğurt olarak bırakıp tekrar denerim çünkü ben ayran sevmiyorum malesef canım ve tebrik ederim bozmadan geldiğin için:)2 günde 1.5 kilo vermişliğim var canım ben ne zaman yapsam sonucu güzel olmuştu
tabiki başlıyoruz canım yarın tartılalım başlayalımCanim yarin basliyoruz degil mi. Ben başlıyorum
yoğurtlada olur heralde canım bir gün dene sonuç iyi olursa ikinci günde devam edersin. diyetimi bozmam canım birde sizin desteğiniz arkamda olunca irademe sahip çıkabiliyorum iyiki varsınızbelki ayran değilde yoğurt olarak bırakıp tekrar denerim çünkü ben ayran sevmiyorum malesef canım ve tebrik ederim bozmadan geldiğin için:)
tabiki başlıyoruz canım yarın tartılalım başlayalım
Çok harika bir sonuç canım 3.100 gr çok sevindim senin adına bende başladım 76.4 kiloyla bakalım sonuç nasıl olacakkızlar bugün başladığınız detoksu ben bitirmiş bulunuyorum 72,6 ile başladım 69,5 çıktım bu sabah 3 senedir ilk defa 70 in altına indim umarım sizde de işe yarar sakın yarım bırakmayın:)
benim üç kilo vermem imkansız 74ü ucundan görsem çook mutlu olurum doktor bitki çaylarını yasakladı emzirdiğim için. bugün gününü nasıl geçiriyorsunsende en az 3 kilo verirsin canım ben hergün yeşil çay içtim bi bardak ve gece acıkınca kahve içtim biraz zorlandım ama yıllar sonra 69 u görmek çok güzel:)
beslinme düzenin çok iyi canım böyle günü sağlıklı geçirirsen kilo almazsın hatta dahada vermiş olursun tartı konusunda sen nasıl istersen öyle yap canım ben olsam tartılırdıminşallah istediğin gibi olur canım:) bugün normal yeme düzenime döndüm canım kahvaltıda yumurta peynir salatalık 1 dilim buğday ekmeği(evde yaptığımız için hazır satılan dilimlerden daha fazla olduğunu düşünüyorum) ve 1 tanede siyah zeytin yedim sonrasında da 1 çay bardağı türk kahvesi şekersiz... yarın sabah tekrar tartılmayı düşünüyorum verdiğim kilodan almışmıyım diye sence tartılmalımıyım yoksa 1 hafta bekliyim mi emin olamadım:)
neyseki tatlı sevmiyorum pek en azından canım istemez yani yerimde:) evde diyet yapan olmayınca devam ettirmek zor oluyor tatil bitip kendi evime döndüğümde daha kolay olur benim için:)beslinme düzenin çok iyi canım böyle günü sağlıklı geçirirsen kilo almazsın hatta dahada vermiş olursun tartı konusunda sen nasıl istersen öyle yap canım ben olsam tartılırdım
bak ne güzel 69 oldun istikrarını hiç bozma bir daha 7li rakamlara dönme.diyet bulunduğun ortamda zor olsada başarmalısınneyseki tatlı sevmiyorum pek en azından canım istemez yani yerimde:) evde diyet yapan olmayınca devam ettirmek zor oluyor tatil bitip kendi evime döndüğümde daha kolay olur benim için:)
artık sporada sürekli olarak başlıyorum yürüyüş yada dans etmeyi düşünüyorumbak ne güzel 69 oldun istikrarını hiç bozma bir daha 7li rakamlara dönme.diyet bulunduğun ortamda zor olsada başarmalısın
sporsuz olmuyor bende yavrulardan fırsat buldukça yapıyorumartık sporada sürekli olarak başlıyorum yürüyüş yada dans etmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?