25 kiloya veda günlüğüm

belki ayran değilde yoğurt olarak bırakıp tekrar denerim çünkü ben ayran sevmiyorum malesef canım ve tebrik ederim bozmadan geldiğin için:)
yoğurtlada olur heralde canım bir gün dene sonuç iyi olursa ikinci günde devam edersin. diyetimi bozmam canım birde sizin desteğiniz arkamda olunca irademe sahip çıkabiliyorum iyiki varsınız

sabah
2 k.ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin

ara
3 yulaflı bisküvi

öğle
3 hurma

akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
salata

1.5 saat yürüyüş

iyi geceler kızlar çok yorgunum sabaha görüşürüz

kızlar bugün başladığınız detoksu ben bitirmiş bulunuyorum 72,6 ile başladım 69,5 çıktım bu sabah 3 senedir ilk defa 70 in altına indim umarım sizde de işe yarar sakın yarım bırakmayın:)

kızlar bugün başladığınız detoksu ben bitirmiş bulunuyorum 72,6 ile başladım 69,5 çıktım bu sabah 3 senedir ilk defa 70 in altına indim umarım sizde de işe yarar sakın yarım bırakmayın:)
Çok harika bir sonuç canım 3.100 gr çok sevindim senin adına bende başladım 76.4 kiloyla bakalım sonuç nasıl olacak

sende en az 3 kilo verirsin canım ben hergün yeşil çay içtim bi bardak ve gece acıkınca kahve içtim biraz zorlandım ama yıllar sonra 69 u görmek çok güzel:)

sende en az 3 kilo verirsin canım ben hergün yeşil çay içtim bi bardak ve gece acıkınca kahve içtim biraz zorlandım ama yıllar sonra 69 u görmek çok güzel:)
benim üç kilo vermem imkansız 74ü ucundan görsem çook mutlu olurum doktor bitki çaylarını yasakladı emzirdiğim için. bugün gününü nasıl geçiriyorsun

inşallah istediğin gibi olur canım:) bugün normal yeme düzenime döndüm canım kahvaltıda yumurta peynir salatalık 1 dilim buğday ekmeği(evde yaptığımız için hazır satılan dilimlerden daha fazla olduğunu düşünüyorum) ve 1 tanede siyah zeytin yedim sonrasında da 1 çay bardağı türk kahvesi şekersiz... yarın sabah tekrar tartılmayı düşünüyorum verdiğim kilodan almışmıyım diye sence tartılmalımıyım yoksa 1 hafta bekliyim mi emin olamadım:)

beslinme düzenin çok iyi canım böyle günü sağlıklı geçirirsen kilo almazsın hatta dahada vermiş olursun tartı konusunda sen nasıl istersen öyle yap canım ben olsam tartılırdım

beslinme düzenin çok iyi canım böyle günü sağlıklı geçirirsen kilo almazsın hatta dahada vermiş olursun tartı konusunda sen nasıl istersen öyle yap canım ben olsam tartılırdım
neyseki tatlı sevmiyorum pek en azından canım istemez yani yerimde:) evde diyet yapan olmayınca devam ettirmek zor oluyor tatil bitip kendi evime döndüğümde daha kolay olur benim için:)

neyseki tatlı sevmiyorum pek en azından canım istemez yani yerimde:) evde diyet yapan olmayınca devam ettirmek zor oluyor tatil bitip kendi evime döndüğümde daha kolay olur benim için:)
bak ne güzel 69 oldun istikrarını hiç bozma bir daha 7li rakamlara dönme.diyet bulunduğun ortamda zor olsada başarmalısın

aynen öyle dans etmek çok faydalı oluyor ama tüm vücudu şekillendirip sıkılaştırıyor vereceğim kilo az kaldığı için başlamayı düşünüyorum evde fırsat buldukça:)

ara: 5 tatlı kaşığı dondurma
akşam:mercimek çorbası,salata,1 dilim buğday ekmeği
ara:1 çay bardağı türk kahvesi ve leslie 2 mil yaptım bugün böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…