menün gayet güzel canım yarın tartılacakmısınara: 5 tatlı kaşığı dondurma
akşam:mercimek çorbası,salata,1 dilim buğday ekmeği
ara:1 çay bardağı türk kahvesi ve leslie 2 mil yaptım bugün böyle
bende mi tartılsam acaba
yok yok bitirince tartıl bence ben sebze gününde salata yedim:)bugün patates günü zorlamadı yarın sebze gününde ne yapsam acaba
bende hergün tartılacağım dayanamıyorum zaten canım neler yedin bugünCanim ben sabah tartildim 81.3 idim. Pazartesi ye kadar hergun tartilacam
Ama ben sok diyeti yapamiyorum memlekette canim yaaa
tamam canım çoook zor olacak tartılmam salata zorlamadı mı ben zorlanırım amayok yok bitirince tartıl bence ben sebze gününde salata yedim:)
yoo canım zorlanmadım:)tamam canım çoook zor olacak tartılmam salata zorlamadı mı ben zorlanırım ama
yani oda çok güzel olur canım:)ben yağsız sebze yemeği yapıyım diyorum malum emziriyorum sütüm azalmasın
bende hergün tartılacağım dayanamıyorum zaten canım neler yedin bugün
diyet adına güzel birgün geçirdiysen problem yok canım kiloda çok almamışsın yarın 80 olursun tatlım
Ekmek ve tatli turevi hic birsey yemedim tabi ki diger gunlere nazaran cok guzel gecti
böyle böyle daha da iyi olacak menülerin tatlım
Evet toparlaniyorum artik yaaa
pazartesi günü 79 olursun canım yeterki dikkat et
inş olur canım sen dikkat et bir kere 79 oldun yine olursun. ben pazartesi tartılacağım canımInsaallAh canim ya ben de oyle istiyorum ama bakalimmmm...... sen tartildin mi bu sabah
inş olur canım sen dikkat et bir kere 79 oldun yine olursun. ben pazartesi tartılacağım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?