evet canım tartıldım 69,7 çıktım fakat tuvalete çıkamıyorum 2 gündürgezmeye gidiyorum bol bol yürüyüş yapacağım akşama görüşürüz roxencim tartıldınmı sonucu bekliyorum
inşallah canım o zaman diyeti sıkı tutuyorsun pazartesi 78 oluyorsuncanim ben insallah pazartesiye kadar 78.9 da olsa gormek istiyorum
sabah:yumurta-peynir-salatalık-şekersiz çay-1 dilim buğday ekmeği-3 adet siyah zeytin
ara:1 çay bardağı türk kahvesi
akşam:3 kepçe çorba-2 dilim buğday ekmeği-salata(akşam abarttığım doğrudur)
ara:1 çay bardağı türk kahvesi
doğru söylüyosun canım:) peki sizler çekirdek yiyomusunuz ben severimde emin olamadım yiyip yememektebence çok iyi bir menü aynen devam dün geceki cips olmamış çok tehlikeli ödülün bile sağlıklı olsun canım
doğru söylüyosun canım:) peki sizler çekirdek yiyomusunuz ben severimde emin olamadım yiyip yememekte
ne kadar güzel yapmışsın:) detoksa devam ediyormusunkalorisini tam olarak bilemiyorum ama tuzlusu kalorilidir ödem yapar bi araştıralım ben sevmiyorum ama cips delisiydim 2 ay oldu ağzıma sürmüyorum
beyinde bitirdim galiba
ne kadar güzel yapmışsın:) detoksa devam ediyormusun
sabah tartılman daha doğru sonuç verir çok aklına takılıyosa bence tartıl:)tam gaz devam ediyorum 1.5 saat yürüyüş yaptım tartılmamak için kendimi zor tutuyorum
şimdi tartılmam zaten canım sabah tartılıyorum her zaman bugün tartılmadım pazartesi günü tartılayım diyorum içim içimi yiyor sorma gitsinsabah tartılman daha doğru sonuç verir çok aklına takılıyosa bence tartıl:)
ben detoksun et gününde baya abartmıştım sözde kilo vermeye çalışıyorum sabah sucuk öğlen tavuk ızgara akşam et kavurma yedim sende aynı hataya düşme canım daha fazla kilo ver inşallah
inşallah canım merakla bekliyorum:)inş 75 olmuşumdur
sağol canım benim inş emeklerimizin karşılığını alırız. kilomuzu verincede kilomuzu koruyup bir daha bu kiloları almayalıminşallah canım merakla bekliyorum:)
inş 75 olmuşumdur
Inşallah canim bem de sabirsizlikla bekliyorum yarini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?