25 kiloya veda günlüğüm

ve dün akşam koca bir paket cips yedim ama o bile isteye oldu çünkü kaç zamandır cabım istiyordu kendime ödül verdim:)

sabah:yumurta-peynir-salatalık-şekersiz çay-1 dilim buğday ekmeği-3 adet siyah zeytin
ara:1 çay bardağı türk kahvesi
akşam:3 kepçe çorba-2 dilim buğday ekmeği-salata(akşam abarttığım doğrudur)
ara:1 çay bardağı türk kahvesi

bence çok iyi bir menü aynen devam dün geceki cips olmamış çok tehlikeli ödülün bile sağlıklı olsun canım

bence çok iyi bir menü aynen devam dün geceki cips olmamış çok tehlikeli ödülün bile sağlıklı olsun canım
doğru söylüyosun canım:) peki sizler çekirdek yiyomusunuz ben severimde emin olamadım yiyip yememekte

doğru söylüyosun canım:) peki sizler çekirdek yiyomusunuz ben severimde emin olamadım yiyip yememekte

kalorisini tam olarak bilemiyorum ama tuzlusu kalorilidir ödem yapar bi araştıralım ben sevmiyorum ama cips delisiydim 2 ay oldu ağzıma sürmüyorum
beyinde bitirdim galiba

kalorisini tam olarak bilemiyorum ama tuzlusu kalorilidir ödem yapar bi araştıralım ben sevmiyorum ama cips delisiydim 2 ay oldu ağzıma sürmüyorum
beyinde bitirdim galiba
ne kadar güzel yapmışsın:) detoksa devam ediyormusun

sabah tartılman daha doğru sonuç verir çok aklına takılıyosa bence tartıl:)
şimdi tartılmam zaten canım sabah tartılıyorum her zaman bugün tartılmadım pazartesi günü tartılayım diyorum içim içimi yiyor sorma gitsin

ben detoksun et gününde baya abartmıştım sözde kilo vermeye çalışıyorum sabah sucuk öğlen tavuk ızgara akşam et kavurma yedim sende aynı hataya düşme canım daha fazla kilo ver inşallah

ben detoksun et gününde baya abartmıştım sözde kilo vermeye çalışıyorum sabah sucuk öğlen tavuk ızgara akşam et kavurma yedim sende aynı hataya düşme canım daha fazla kilo ver inşallah

canım et tavuk güzelmiş ama sucuk işi bozmuş ama olsun 69 gördün sonuç önemli bende tavukla geçirmeyi düşünüyorum yarın sabah tartılıp kilo foto yüklerim

ters olmuş kızlar düzeltemedim ama sonuç 75.5 olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…