25 kiloya veda günlüğüm

tebrikler cnm hedefinden önde gidiyorsun darısı başıma diyorum... bende p.tesi sezaryanla doğuma gideceğim nasipse çok fazla korku var içimde ayrıca sevinçte karışık duygular içindeyim.. doğum yaptığımda bende hızla eski kiloma inmek istiyorum şu an 75 kg oldum bende aranıza katılacağım nasipse....

canım benim çok sağol. 1 hafta sonra yavruna kavuşacaksın hiç korkma canım inş doğumun çok güzel geçicek kötü şeyler düşünme bebeğini kucağına alacaksın öpüp koklayacaksın kilo vermeye karar verdiğinde ben burdayım canım sonuna kadar destekçinim güzel haberlerini bekliyorum

bugün meyve günüydü malesef yapamadım elim ayağım çekildi kendimi kötü hissettim normal beslenmeye geçtim

hedefe ulaşmak için çok acele ediyorum oysa vermem gereken 20 kilom var en az beş ay lazım sanki iradem azalıyor canım birşeyler istiyor

hedefe ulaşmak için çok acele ediyorum oysa vermem gereken 20 kilom var en az beş ay lazım sanki iradem azalıyor canım birşeyler istiyor
canım keşke devam ettirebilseydin güzel sonuç alırdın eminim ama bırakmak yok o kadar emek verdin:)

canım keşke devam ettirebilseydin güzel sonuç alırdın eminim ama bırakmak yok o kadar emek verdin:)
sorma canım ya dayanamadım akşam 2 lahmacun kaçamağım olacak şimdiden itiraf ediyorum
ama yarın telafi edeceğim senin diyetin nasıl gidiyor

sorma canım ya dayanamadım akşam 2 lahmacun kaçamağım olacak şimdiden itiraf ediyorum
ama yarın telafi edeceğim senin diyetin nasıl gidiyor
2 lahmacun kaçamak sayılmazki gayet güzel bir öğün bence:) benim fena değil sporu fazla yapabilsem çok güzel olacak ama hiç canım istemiyor sürekli uykum var gibi ve sürekli aburcubur yemek istiyorum zor tutuyorum kendimi böyle çok sıkıncada kilo veremem gibi geliyor

sıcak havalarda mayışıyoruz bugün bende yapmadım spor. bende 2 haftada bir tutar böyle krizler çok abartmadan yiyip kaldığım yerden devam ediyorum sende kendini arada ödüllendir ama sonra toparlanacağına inanıyorsan tabi senin yolun kısa sabret canım çok sürmeyecek gidecek kiloların

zamanım az kaldı ama canım o beni çok geriyor sanki hiç veremicekmişim gibi hissediyorum bide farkedilmiyor sanki verdiğim kilo o moralimi bozuyor

zamanım az kaldı ama canım o beni çok geriyor sanki hiç veremicekmişim gibi hissediyorum bide farkedilmiyor sanki verdiğim kilo o moralimi bozuyor
vericeksin canım sıkma kendini bende on kilo verdim sanki çok az vermiş gibi hissediyorum psikolojik heralde neden zaman koydun canım buda çok yıpratır

vericeksin canım sıkma kendini bende on kilo verdim sanki çok az vermiş gibi hissediyorum psikolojik heralde neden zaman koydun canım buda çok yıpratır
okulum stajım hepsi aynı zamanda başlıyor canım onlar başlamadan alışveriş yapmam gerekiyor bende ideal kiloma inip bunu yapmak istiyorum aldıklarım yakışsın istiyorum

ben başaracağına inanıyorum canım yeterki pes etme sporunu ihmal etme
inşallah hepimiz başarırız canım ya bugün son 3 güne göre en iyisiydi
sabaheynir-salatalık-3 siyah zeytin
ara:1 salatalık-1 yeşil biber
akşam:3 parça ızgara tavuk - salata-1 dilim buğday ekmeği-(malesef) 1 bardak kola

menü gayet güzel kola olmasa 10 numara beş yıldız olacakmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…