canım benim çok sağol. 1 hafta sonra yavruna kavuşacaksın hiç korkma canım inş doğumun çok güzel geçicek kötü şeyler düşünme bebeğini kucağına alacaksın öpüp koklayacaksın kilo vermeye karar verdiğinde ben burdayım canım sonuna kadar destekçinim güzel haberlerini bekliyorumtebrikler cnm hedefinden önde gidiyorsun darısı başıma diyorum... bende p.tesi sezaryanla doğuma gideceğim nasipse çok fazla korku var içimde ayrıca sevinçte karışık duygular içindeyim.. doğum yaptığımda bende hızla eski kiloma inmek istiyorum şu an 75 kg oldum bende aranıza katılacağım nasipse....
tebrik ederim canım çok güzel:)toplamda giden kilo 10.300 gr
kalan kilo 20 kg
teşekkür ederim canım benimtebrik ederim canım çok güzel:)
ne güzel spor yapıyosun ben bu kadar yapamıyorum1.5 saat yürüyüş yaptım
oğlUmu bebek arabasına koyup yürüyorum hoşunada gidiyor zamanım olsa.plateste yapacağım ama yokne güzel spor yapıyosun ben bu kadar yapamıyorum
canım keşke devam ettirebilseydin güzel sonuç alırdın eminim ama bırakmak yok o kadar emek verdin:)hedefe ulaşmak için çok acele ediyorum oysa vermem gereken 20 kilom var en az beş ay lazım sanki iradem azalıyor canım birşeyler istiyor
sorma canım ya dayanamadım akşam 2 lahmacun kaçamağım olacak şimdiden itiraf ediyorumcanım keşke devam ettirebilseydin güzel sonuç alırdın eminim ama bırakmak yok o kadar emek verdin:)
2 lahmacun kaçamak sayılmazki gayet güzel bir öğün bence:) benim fena değil sporu fazla yapabilsem çok güzel olacak ama hiç canım istemiyor sürekli uykum var gibi ve sürekli aburcubur yemek istiyorum zor tutuyorum kendimi böyle çok sıkıncada kilo veremem gibi geliyorsorma canım ya dayanamadım akşam 2 lahmacun kaçamağım olacak şimdiden itiraf ediyorum
ama yarın telafi edeceğim senin diyetin nasıl gidiyor
sıcak havalarda mayışıyoruz bugün bende yapmadım spor. bende 2 haftada bir tutar böyle krizler çok abartmadan yiyip kaldığım yerden devam ediyorum sende kendini arada ödüllendir ama sonra toparlanacağına inanıyorsan tabi senin yolun kısa sabret canım çok sürmeyecek gidecek kiloların2 lahmacun kaçamak sayılmazki gayet güzel bir öğün bence:) benim fena değil sporu fazla yapabilsem çok güzel olacak ama hiç canım istemiyor sürekli uykum var gibi ve sürekli aburcubur yemek istiyorum zor tutuyorum kendimi böyle çok sıkıncada kilo veremem gibi geliyor
zamanım az kaldı ama canım o beni çok geriyor sanki hiç veremicekmişim gibi hissediyorum bide farkedilmiyor sanki verdiğim kilo o moralimi bozuyorsıcak havalarda mayışıyoruz bugün bende yapmadım spor. bende 2 haftada bir tutar böyle krizler çok abartmadan yiyip kaldığım yerden devam ediyorum sende kendini arada ödüllendir ama sonra toparlanacağına inanıyorsan tabi senin yolun kısa sabret canım çok sürmeyecek gidecek kiloların
vericeksin canım sıkma kendini bende on kilo verdim sanki çok az vermiş gibi hissediyorum psikolojik heralde neden zaman koydun canım buda çok yıpratırzamanım az kaldı ama canım o beni çok geriyor sanki hiç veremicekmişim gibi hissediyorum bide farkedilmiyor sanki verdiğim kilo o moralimi bozuyor
okulum stajım hepsi aynı zamanda başlıyor canım onlar başlamadan alışveriş yapmam gerekiyor bende ideal kiloma inip bunu yapmak istiyorum aldıklarım yakışsın istiyorumvericeksin canım sıkma kendini bende on kilo verdim sanki çok az vermiş gibi hissediyorum psikolojik heralde neden zaman koydun canım buda çok yıpratır
ben başaracağına inanıyorum canım yeterki pes etme sporunu ihmal etmeokulum stajım hepsi aynı zamanda başlıyor canım onlar başlamadan alışveriş yapmam gerekiyor bende ideal kiloma inip bunu yapmak istiyorum aldıklarım yakışsın istiyorum
inşallah hepimiz başarırız canım ya bugün son 3 güne göre en iyisiydiben başaracağına inanıyorum canım yeterki pes etme sporunu ihmal etme
menü gayet güzel kola olmasa 10 numara beş yıldız olacakmış canıminşallah hepimiz başarırız canım ya bugün son 3 güne göre en iyisiydi
sabaheynir-salatalık-3 siyah zeytin
ara:1 salatalık-1 yeşil biber
akşam:3 parça ızgara tavuk - salata-1 dilim buğday ekmeği-(malesef) 1 bardak kola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?