tartı günümüz cuma olsun canım hergünde tartılmayalım yoksa psikolojimizi bozacağızbende cuma günü tartılmaya karar verdim haftada 1 tartılim yoksa günde 10 kere tartılıyorum
umarım kilo almış olarak çıkmam şu kalan günlerde biraz dikkat edim:)tartı günümüz cuma olsun canım hergünde tartılmayalım yoksa psikolojimizi bozacağız
bence 1.5 kilo az çıkacaksın canım hiç endişelenmeumarım kilo almış olarak çıkmam şu kalan günlerde biraz dikkat edim:)
inşallah canım:) sen detoksun diğer günlerinede devam etmedin sanırım meyvede bıraktınbence 1.5 kilo az çıkacaksın canım hiç endişelenme
bıraktım canım dayanamadım detoks yüzünden motivasyonum düştü zaten toparlanmaya çalışıyoruminşallah canım:) sen detoksun diğer günlerinede devam etmedin sanırım meyvede bıraktın
afiyet olsun canım çok güzel:)sabah
simit
1 dilim peynir
domates
ara
3 yulaflı bisküvi
öğle
1 tabak tavuklu bamya
1 domates
ara
üzüm
akşam
2 kepek ekmek
1 peynirli omlet
1 t.k çilek reçeli
domates
biber
salatalık
yazdım ya canım bu sayfanın ilk mesajı:)senin menün nasıl canım
görmemişim vallahi canım ya pirinç pilavı az yediysen problem yok canım süperöğlen: salata- 1 dilim ekmek
ara:10-15 siyah üzüm
akşamatlıcan yemeği-pirinç pilavı(az)-1 dilim ekmek
aynen canım az yedim doydumda yani bugün pek iştahım yokgörmemişim vallahi canım ya pirinç pilavı az yediysen problem yok canım süper
sen bu işi başaracaksın tatlım bak görürsünaynen canım az yedim doydumda yani bugün pek iştahım yok
inşallah canım ikimizde başarırız inanmamız gerekiyor öncelikle bir günde almadık kiloları:)başarmalıyız canım bizi çekemeyenlere inat başarmalıyız kendi sağlığımız için başarmalıyız kendimizi toparlayıp hedefimize ulaşalım
kendimi toplayacağım sıkıldım açıkcası diyetten eski istekli halime dönmem lazım cumaya kadar tartılmayacağım inş 74 olursam biraz moralim yerine gelecekinşallah canım ikimizde başarırız inanmamız gerekiyor öncelikle bir günde almadık kiloları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?