cumaya kadar kendimizi çok salmadan biraz esnek gidelim bence kendimizi hazırlayıp cumadan sonra sıkıca asılalım:)kendimi toplayacağım sıkıldım açıkcası diyetten eski istekli halime dönmem lazım cumaya kadar tartılmayacağım inş 74 olursam biraz moralim yerine gelecek
olur canım şu cuma gününü bir atlatalım sonra sıkı sıkı sarılalım diyetimizecumaya kadar kendimizi çok salmadan biraz esnek gidelim bence kendimizi hazırlayıp cumadan sonra sıkıca asılalım:)
ama o zaman hiç kaçamaksız devam edicez:)olur canım şu cuma gününü bir atlatalım sonra sıkı sıkı sarılalım diyetimize
söz arkadaşım kaçamak yokama o zaman hiç kaçamaksız devam edicez:)
bayrama kadar hedef kiloma ulaşmayı çok istiyorum artık insanların beni kilolu görmesinden bıktımsöz arkadaşım kaçamak yok
aynen bende canım bu sefer kiloları verip bir daha kilolu olmak istemiyorum bu son olsun ucundanda olsa 59ları görmek istiyorumbayrama kadar hedef kiloma ulaşmayı çok istiyorum artık insanların beni kilolu görmesinden bıktım
şuan çekirdek kola yememek için zor duruyorumaynen bende canım bu sefer kiloları verip bir daha kilolu olmak istemiyorum bu son olsun ucundanda olsa 59ları görmek istiyorum
sakıııııın bu kötülüğü yapma kendine pis onlar pis yeme incecik olduğunu hayal etşuan çekirdek kola yememek için zor duruyorum
ay böyle başkası frenleyince daha etkili oluyor kendimi durduramıyorumsakıııııın bu kötülüğü yapma kendine pis onlar pis yeme incecik olduğunu hayal et
sonuna kadar destekçinim güzelim birbirimizi yarı yolda bırakmak yokay böyle başkası frenleyince daha etkili oluyor kendimi durduramıyorum
aynen öyle canım ben hergün giriyorum zaten burdayım yazınca yine etkisi oluyor dikkat etmeye çalışıyorun..bende her zaman destekçinim canım hiç merak etme:)sonuna kadar destekçinim güzelim birbirimizi yarı yolda bırakmak yok
ben oğluşlardan fırsat buldukça giriyorum. kadınlar kulübü olmasa ben bu kadar devam ettiremezdim burada herkesin amacı hedefi bir herkes birbirine destek yalnız değilsin sıkıldığında pes ettiğinde birisi tutup elinden kaldırıyor yeniden güç buluyorsun iyiki böyle bir site var birbirimizi tanıyoruz destek oluyoruz çevremizde o kadar köstek olan var kiaynen öyle canım ben hergün giriyorum zaten burdayım yazınca yine etkisi oluyor dikkat etmeye çalışıyorun..bende her zaman destekçinim canım hiç merak etme:)
ben oğluşlardan fırsat buldukça giriyorum. kadınlar kulübü olmasa ben bu kadar devam ettiremezdim burada herkesin amacı hedefi bir herkes birbirine destek yalnız değilsin sıkıldığında pes ettiğinde birisi tutup elinden kaldırıyor yeniden güç buluyorsun iyiki böyle bir site var birbirimizi tanıyoruz destek oluyoruz çevremizde o kadar köstek olan var ki
evet canım doğru söylüyosun ben çekirdek kola isteğini yeşilçayla değiştirdim şimdi onu içiyorum:)
sağol canım minnoşlara iyi uykular:)kocaman alkış sanaişte budur irademize yenik düşmek yooook. ben benim sıpaları uyutayım canım cıssları sakın elleme
ay ne güldüm canım çok mantıklı bişey yapmışeşim işe giderken tartımın pilinide götürmüş 1 ay vermicem kafayı bozdun tartıyla dedi o kadar piskopotlaşmışım haberim yok
3 haftada 7 kilo çok güzel vermişsin canım asıl sen bize anlat neler yaptın bak ben 1 aydır aynı kilodayım ki bu cuma tartıldığımda almış olarak çıkacağımı biliyorum o yüzden sakın pes etme:)biride benım elımden tutup kaldırsın benı3 hafta once basladım 93 kiloyla sımdı 86 kıloyum 7 kılo verdım ama 2 haftadır durdu kılom veremıyorum yada tartı bozuk cunku tuvalete cıkıyorum bol su ıcıyorum terlıyorum cok fazla hergun 1 saate yakın da yuruyorum ılk haftanın sonunda verdım 7 kıloyu ve durdu tam 2 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?