25 kiloya veda günlüğüm

Pes etmemek elde degıl kı cok moralım bozuluyo ya ben metabolik balance dıyetı yapıyorum o da bı tup kan vererek hangı yıyeceklere karsı dırencınızın oldugunu verıyo sıze tahlıl sonucunda gecen sene bunu yaptım 1bucuk ay kadar 78 e dusmustum yıne aynı kılodan smdı 2 haftadır aynı kılodayım benımde hıpoglısemım var pat dıye dusebılıyo sekerım bu yuzden doktorum bunu onermıstı gunde 3 ogun yıyosun her ogune proteınle baslıyosun bıde meyveyı hemen yemekten sonra yıyosunn gunde 3bucuk lıtre en az su ıcıyorum yemekler arası en az 5 saat olmak zorunda gece 9dan sonra hersey yasak bıde yemek suresı en fazla 60 dakka surebılır bu kuralları aslında dıyet yapmadan da uygulasak yıne verırsın bıde bu dıyette spor yok aslında ama ben mesela sabahları ıse gıderken dolmusa gıtmek cıın yuruyorum 15 dk oglen yemege eve gıdıyorum orda da gıdıs gelıste 15er dakka yuruyorum ve keza aksam eve donerken aynı yolu yuruyorum yanı 1 saatlık yuruyus yapmıs oluyorum normalde kabızlık ceken bırıyım ama dıyet yaparken ılac kullanıyorum normal zamandada kullanıyorum gercı 12 gun den fazla cıkamıyorum cunku ve bu hafta baya da ıse yaradı ılacım ama tartıda bı gram oynama olmadı 87.8 de takılı kaldı tartı ama tartı bozuk dıye dusunmeye basladım cunku herkes kılo verdıgımı farkedıyo ısyerımdekıler bıle sen ne yaptın ıncelmısın demeye basladı keza eşimde oyle ama kıloda bı degısım yok artık moralım bozuldu esımıde sıktım bu konuda bırakıcam dıye dıye

ay ne güldüm canım çok mantıklı bişey yapmış sana destek oluyor işte ve çok şanslısın sabah erken kalkıp akşamları erken yatıyosun ben şunu bir yapabilsem
sabah ki halimiz gerçektende komediydi. ben çocuklarımdan dolayı düzen oturttum canım yoksa bende salardım

ah canım boşver sen tartıyı bu tartılar adama kafayı yedirtir sen elinden yap doktorun tavsiyelerine uy zaten verirsin benim eşimde illallah etti en sonunda duruma el koydu bugün kafam rahat oh be diyorum

canım sen kıyafetlerinden felanda farkedersin tartıyı bu kadar takma ben artık düşündükçe veremediğime inanıyorum çok taktım kafama bi rahatlasak gidecek belki kilolar

canım sen kıyafetlerinden felanda farkedersin tartıyı bu kadar takma ben artık düşündükçe veremediğime inanıyorum çok taktım kafama bi rahatlasak gidecek belki kilolar
ya kıyafetlerımden cok bısı farketmıyorum ben sadece ısyerınde 2 kısıden fazla cok samımı olmadıgım sadece merabalastıgım bıkac bayan kılo vermıssın cok ıncelmıssın dedı o kadar annemın dedıgıne pek ınanmıyorum ben mutlu olayım dıye dıyodur dıyorum esımede oyle dıyodum ama kolay kolay yemın etmez yanı ondan anladım dogru dedıgını ama ıste rakamsal olarakda gormek ıstıyor ınsan

bence bi süre sende tartılma canım istersen sende 1 günlük sıvı detoksu yapabilirsin vücudu şaşırtmak adına

bence bi süre sende tartılma canım istersen sende 1 günlük sıvı detoksu yapabilirsin vücudu şaşırtmak adına
o nasıl bı detoks ? ya benım kadar su tuketenı yoktur ıs arkadaslarımda mesela cok sasırıyorlar 1 ltlık tupper sısem var ve gunde 3-4 defa sadece ısyerınde dolduruyorum evdede 0.75ltliği var o da bı 3-4 defa doluyo yanı

canım gün boyunca sıvı tüketiyorsun sadece meyve suları sebze suları sebze çorbası bitki çayları su bu şekilde birgün geçiriyosun

canım gün boyunca sıvı tüketiyorsun sadece meyve suları sebze suları sebze çorbası bitki çayları su bu şekilde birgün geçiriyosun
ama bana hazır hersey yasak yanı kutuya gırmıs hıcbısı yıyıp ıcemıyorum sadece sade soda ve su ıcebılıyorum

hayır canım hazır değil zaten sen kendin taze meyve sebzelerle hazırlıyorsun
hıııı bı denemek lazım yarın zaten katı hıcbısı yemıcem karar verdım cunku artık o tartıda 86nın asagısına ındıgımı gormek ıstıyorum yoksa hepten artık bırakıcam yanı

bende çok aceleceyim hemen vereyim istiyorum başlarda hızlı verdim artık 8 gün aynı kiloda kalıyorum sabır bu işin ilacı sabır başka türlü sıkarsan kendini pes edip bırakırsın bugün bende hiç iyi değilim hep aklımda kaçamak var

hıııı bı denemek lazım yarın zaten katı hıcbısı yemıcem karar verdım cunku artık o tartıda 86nın asagısına ındıgımı gormek ıstıyorum yoksa hepten artık bırakıcam yanı
öyle söyleme canım bırakırsan ne olacak verdiğin kilolu geri alıp üzerine yenileride eklersin

aysucum sen bi kaçamak yap artık hepimiz rahatlayalım o bi çıksın aklından

azarla beni vallahi hakediyorum ya ne kadar iradesizim tartıda eksiyi görmeyince aklıma hemen yemek yemek geliyor

inşallah görürsün sakın bırakma o kadar emek verdin
ya bırakmayı ıstemıyorum ama artık depresyona gırıcem zaten her ınce kıza bakar oldum sapık gıbı kendımı zaten sevmyorum esım desen 70kılo aramızda 17 kılo var ve veremedıkce moralım bozuluyo esımle beraber bıle olmak ıstemıyorum yanı vucudum kotu dıye kı yenı evlıyız 3 ay anca olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…