25 kiloya veda günlüğüm

bence öncelikle kendini motive edecek şeyler bulmalısın kilo vermeden önceki fotoğraflarına bakabilirsin yada kilo vermiş insanlara bakabilirsin biz bu işi yaparız kızlar kadının elinden ne kurtulur ne depresyonu ne kaçamağı

roxen2303 ve aysu27 cim ben sizi cok sevdım valla burda esımden baska kımsem yok bana arkadas ve destek olur musunuz ?
ben hep burdayım canım eylül sonuna kadar verecek 10 kilom var hepimizin birbirinin desteğine ihtiyacı var tabiki olurum ben kendi adıma cevap verim ama aysununda geri çevireceğini sanmıyorum:)

ben hep burdayım canım eylül sonuna kadar verecek 10 kilom var hepimizin birbirinin desteğine ihtiyacı var tabiki olurum ben kendi adıma cevap verim ama aysununda geri çevireceğini sanmıyorum:)
valla benım hedefım sımdılık 65 kasımda esım askere gıdıcek o gıdene kadar ne kadar verebılırsem artık aslında kendısı 65 olmasanda olur 70lılere dussen bıle farkeder dıyo ama ben ınce olmak guzel elbıseler gıymek ıstıyorum valla bu sayfada snaırım sadece ıkınız varsınız ve cok samımı geldınız bana tesekkur ederım ama nasıl motıve olucam bılmıyorum

inanki gidiyor kilolar ben 84 kiloydum en son geçtiğimiz cuma tartıldım 69,7 geldim ki ben sürekli yerim ben bile verdiysem burda birbirimizi kontrol edip o kadar rahat veririzki kiloları

inanki gidiyor kilolar ben 84 kiloydum en son geçtiğimiz cuma tartıldım 69,7 geldim ki ben sürekli yerim ben bile verdiysem burda birbirimizi kontrol edip o kadar rahat veririzki kiloları
inşaallah suan da vermeyı cok ıstıyorum ama yarın bırgun hamıle kalınca yıne kılo alıcam yıne dert benım basıma poff sevkım de umudumda hemen kırılıyo 86nın asagısını gorsem bu hafta ıyı olur bnım ıcın ama goremıyorum ıste

en başta şu umutsuzluğu bir kenara at başaracağına inan bende iki hamilelik geçirdim 1 hamileliktenden sonra 91den 64 indim şimdide 85den 75 oldum hala devam ediyorum azim irade hepimizde var başarabiliriz inan buna

en başta şu umutsuzluğu bir kenara at başaracağına inan bende iki hamilelik geçirdim 1 hamileliktenden sonra 91den 64 indim şimdide 85den 75 oldum hala devam ediyorum azim irade hepimizde var başarabiliriz inan buna
aysucum birkere başarmışken neyin umutsuzluğu bu sen hepimize destek olup yol göstermelisin asıl:)

seve seve destek oluruz canım sen yeter ki iste birbirimize destek olup verelim fazlalıklarımızı
inşaallah inşaallah ama bazen içimden gelmiyo tavuk balık yemekten ıcım dısıma cıktı artık

aysucum birkere başarmışken neyin umutsuzluğu bu sen hepimize destek olup yol göstermelisin asıl:)
umutsuz değilim canım benim çok iyi yol arkadaşlarım var yine başarabileceğime inanıyorum bende her zaman yanınızdayım desstekçinizim

aysu27 cım valla bu umutsuzlugu bırakmamın ımkanı olsa bırakıcam da bu ara ruhsal olarak bunalımda ve umutsuzluktayım nedenını bılmıyorum

umutsuz değilim canım benim çok iyi yol arkadaşlarım var yine başarabileceğime inanıyorum bende her zaman yanınızdayım desstekçinizim
aysu ben dün çekirdek yedim bu arada valla sağlam bi azar hakediyorum sen bebişler sebebiyle erken yatıyosun ben 2 3 o saate kadar hep bişeler yeme isteği ve yenik düşüyorum

aysu27 cım valla bu umutsuzlugu bırakmamın ımkanı olsa bırakıcam da bu ara ruhsal olarak bunalımda ve umutsuzluktayım nedenını bılmıyorum
kilo verdikçe keyfin yerine gelecek daha mutlu daha umutlu olacaksın hayatın tadına varacaksın canım inan bana

aysu ben dün çekirdek yedim bu arada valla sağlam bi azar hakediyorum sen bebişler sebebiyle erken yatıyosun ben 2 3 o saate kadar hep bişeler yeme isteği ve yenik düşüyorum

cuma gününe kadar ses çıkarmıyorum canım ama cumadan sonra asılıyoruz en ufak kaçamağımız olmayacak uyku düzenini oturtmalısın canım kilo vermen için düzenli uyku şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…