25 kiloya veda günlüğüm

cuma gelince herşey çok güzel olacak canım kilolarımızdan tekek teker kurtalacağız gün boyu neler yedin canım anlat bakalım
inşallah canım:)
sabah: 1 dilim süzme peynir 3 siyah zeytin salatalık 1 bardak çay yarım dilim buğday ekmeği
ara: 1 çay bardağı türk kahvesi
birazdan siyah üzüm yicem canım akşam belli değil daha gördüğün üzere öğünlerde sıkıntı yok benim gece bişeyler oluyo
senin bugün nasıl gidiyo

menü çok güzel akşamıda atlatırsan harika bende yimdilik iyi gidiyorum
sabah 2 k ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin
1 tabak kıymalı börülce ara 2 top çilekli dondurma bende akşam çozutmazsam iyi

menü çok güzel akşamıda atlatırsan harika bende yimdilik iyi gidiyorum
sabah 2 k ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin
1 tabak kıymalı börülce ara 2 top çilekli dondurma bende akşam çozutmazsam iyi
seninkide gayet güzel canım akşamada hafif bişeyler yersek çok güzel olur

bıraz once asagı revıre kadar ındım geldım kızlar yıne sekerım dustu suan cok kotu hıssedıyorum .

ay geçmiş olsun canım kuru hurma taşısana yanında iyi gelir
sağol canımcım valla suan o kadar kotuyum kı hala gecmedı basım cok donuyo ve kalbım daralıyo sankı kollarımdan bacaklarımdan guc ceıkıldı sankı

öğle: tuzsuz az yağlı salata 1 dilim ekmek
akşam: tavada nugget yarım dilim ekmek yarım bardak kola
ara: 1 çay bardağı türk kahvesi-badem şekeri(bayaca)

mrb bayanlar sayfaların hepsini okuyamadım ama aysu27 ile hedeflerimizin aynı olduğunu gördüm.ikinci çocuğumu 30 ekimde dünyaya getirdim 90kilo ile gitmiştim doğuma şuan 76 kiloyum bu arada romatizma oldum ve kortizon içmek zorunda kaldım kızımıda ilaçlarım yüzünden şuan emziremiyorum.bekarken 55 kiloydum ve çok bakımlıydım haftasonu gittiğim düğünde çoğu kişi beni tanıyamadı ordaki evli bekar herkes benden zayıfdı artık üstümdeki ölü toprağını atmak istiyorum hedefim Nisan ayında 58 olmak
benide aranıza alır mısınız?

hoşgeldin aramıza canım beraber kurtulalım fazlalıklarımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…