cuma gelince herşey çok güzel olacak canım kilolarımızdan tekek teker kurtalacağız gün boyu neler yedin canım anlat bakalımcuma gelmesin şuan hiç hazır değilim
inşallah canım:)cuma gelince herşey çok güzel olacak canım kilolarımızdan tekek teker kurtalacağız gün boyu neler yedin canım anlat bakalım
menü çok güzel akşamıda atlatırsaninşallah canım:)
sabah: 1 dilim süzme peynir 3 siyah zeytin salatalık 1 bardak çay yarım dilim buğday ekmeği
ara: 1 çay bardağı türk kahvesi
birazdan siyah üzüm yicem canım akşam belli değil daha gördüğün üzere öğünlerde sıkıntı yok benim gece bişeyler oluyo
senin bugün nasıl gidiyo
seninkide gayet güzel canım akşamada hafif bişeyler yersek çok güzel olurmenü çok güzel akşamıda atlatırsanharika bende yimdilik iyi gidiyorum
sabah 2 k ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin
1 tabak kıymalı börülce ara 2 top çilekli dondurma bende akşam çozutmazsam iyi
inş canımseninkide gayet güzel canım akşamada hafif bişeyler yersek çok güzel olur
ay geçmiş olsun canım kuru hurma taşısana yanında iyi gelirbıraz once asagı revıre kadar ındım geldım kızlar yıne sekerım dustu suan cok kotu hıssedıyorum .
sağol canımcım valla suan o kadar kotuyum kı hala gecmedı basım cok donuyo ve kalbım daralıyo sankı kollarımdan bacaklarımdan guc ceıkıldı sankıay geçmiş olsun canım kuru hurma taşısana yanında iyi gelir
yada dinç tutacak ilaç alabilirsin aklımada bişe gelmedi şimdi başkavalla bılmıyorum suan o kadar kotuyum kı hala gecmedı basım cok donuyo ve kalbım daralıyo sankı kollarımdan bacaklarımdan guc ceıkıldı sankı
suan anlatılmıcak bı haldeyım mıdem cok bulanıyo kusucam sankıyada dinç tutacak ilaç alabilirsin aklımada bişe gelmedi şimdi başka
ay canım belki rahatlarsın kusarsan tutma o zaman kendini belki yediğin bişey dokundusuan anlatılmıcak bı haldeyım mıdem cok bulanıyo kusucam sankı
nasıl oldun??suan anlatılmıcak bı haldeyım mıdem cok bulanıyo kusucam sankı
akşamı hastanede gecırdık kuzum serum taktılar bugunde sabahtan kan verdım yarında sonuclarını alıp doktora gostermem gerekıyormus bakalım ne dıceknasıl oldun??
canım hamile olabilirmisin aklıma hemen hamilelik geldiakşamı hastanede gecırdık kuzum serum taktılar bugunde sabahtan kan verdım yarında sonuclarını alıp doktora gostermem gerekıyormus bakalım ne dıcek
hoşgeldin aramıza canım beraber kurtulalım fazlalıklarımızdanmrb bayanlar sayfaların hepsini okuyamadım ama aysu27 ile hedeflerimizin aynı olduğunu gördüm.ikinci çocuğumu 30 ekimde dünyaya getirdim 90kilo ile gitmiştim doğuma şuan 76 kiloyum bu arada romatizma oldum ve kortizon içmek zorunda kaldım kızımıda ilaçlarım yüzünden şuan emziremiyorum.bekarken 55 kiloydum ve çok bakımlıydım haftasonu gittiğim düğünde çoğu kişi beni tanıyamadı ordaki evli bekar herkes benden zayıfdı artık üstümdeki ölü toprağını atmak istiyorum hedefim Nisan ayında 58 olmak
benide aranıza alır mısınız?
iyi olmana sevindim canım bebişimde iyi çok şükür. 75 kiloyum takıldımaysu27 canım güzel gidiyo şimdilik arada duramıyor ama genel olarak iyi şimdi kaç kiloda sin bebisin nasil
canım nasıl oldunsağol canımcım valla suan o kadar kotuyum kı hala gecmedı basım cok donuyo ve kalbım daralıyo sankı kollarımdan bacaklarımdan guc ceıkıldı sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?