25 kiloya veda günlüğüm

roxencim benim akşam menümde iyi değildi malesef

bugün silkelendim bomba gibi devam ediyorum

Iyi olmanıza sevindim canım arada oluyo öyle takılmalar bende 70 takilmistim şimdi gidiyo yavaş yavaş 68lere indim

valla kuzum korunuyoruz ama ınsaallah degıldır daha askerlık var askerden sonra gelsın ınsaallah nasıbıyle
buarada kusura bakma kuzum bıraz gec yuklenıyo sayfa gec yazabıldım
hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun canım. bende bebişten fırsat buldukça cevap yazabiliyorum ondan geç cevap veriyorum kusura bakma tatlım

Iyi olmanıza sevindim canım arada oluyo öyle takılmalar bende 70 takilmistim şimdi gidiyo yavaş yavaş 68lere indim
sağol canım benim. kilonda çok değilmiş kısa zamanda kurtulursun inş fit anne olursun oh mis

hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun canım. bende bebişten fırsat buldukça cevap yazabiliyorum ondan geç cevap veriyorum kusura bakma tatlım
önemli değil kuzumm ya aslında olmasını ısterdım kım ıstemez kı ama askerlık var normal bı gebelık olmaz yanı olursa babası yanında olmıcak ki konuşamıcak onunla falan

aysu27 ben öyle bir bıraktım ki cuma 75 çıksam şaşırmam canım tartılmaya korkuyorum..ama cumadan itibaren böyle olmicak o yüzden bu kadar rahatım

nolcak oglen yemegıne gıttık eve yıyoruz falan bısı oldu ne oldugunuda tam hatırlamıyorum bırden kavga etmeye basladık he pardon oglene kadar ne ıs yaptıgımı sordu bende bsı yapmadım dedım neden dedı ısımı sevmıyorum cunku dedım sevmedıgım bı ısı yapıyorum dedım sen mısın bunu dıyen yanı senın kadar ısteksız söyle böyle hazırcı bılmem ne gormedım bn dıye konusmaya sınırlerımı bozdu ya zaten uzulmemem gerek neden boyle yapıyo bılmıyorum

aysu27 ben öyle bir bıraktım ki cuma 75 çıksam şaşırmam canım tartılmaya korkuyorum..ama cumadan itibaren böyle olmicak o yüzden bu kadar rahatım
yok canım 75 olmazsın korkma cuma günü tam gaz başlıyoruz ama sen yinede dikkat et abartma kilolar çok zor gidiyor biliyorsun

canım eşinin tavrı çok yanlış hele bu kadar hassas bir dönemdeyken belkide kötü bir gün geçirmiştir diyeceğim ama yinede kabul edilemez ağır sözler söylemiş

canım eşinin tavrı çok yanlış hele bu kadar hassas bir dönemdeyken belkide kötü bir gün geçirmiştir diyeceğim ama yinede kabul edilemez ağır sözler söylemiş
aynen öyle cok kırıldım bıde ustune ısyerındeyken bundan sonra hıcbıseyıme karısmıcagını ne ıstersem yapabılcegımı soyledı bıde kendısı hıcbısı degılmıs yanı o kadar kırıldım kı suan ıs yerındeyım ama aglıyorum

kötü olmuş canım ya sevmediğin işlede ömür geçmez yani ne iş yapıyosun başka bir yere geçme imkanın yokmu ve eşininde sinirli bi anına denk gelmiş olabilir ama yinede doğru değil tavrı

kötü olmuş canım ya sevmediğin işlede ömür geçmez yani ne iş yapıyosun başka bir yere geçme imkanın yokmu ve eşininde sinirli bi anına denk gelmiş olabilir ama yinede doğru değil tavrı
ya her ne kadar sınırlı anı olursa olsun hatta askerdeyken ne yıcegımı bıle dusunurse dusunsun sevmedıgım bı ıs ıcın benı kırmaya degmez yanı ben bılgısayar muhendısıyım ama ısımı hıc sevmıyorum keske okumasaydım dıyorum hatta

malesef insanları anlamak zor canım..belki iş yerini değiştirsen ama iş bulmakta kolay değil o yüzden kendin için keyifli hale getirmeye bak derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…