ya getırmeye calısıyorum ıste kadınlarkulubunde falan takılıyorum ama bızde ıs ızleme surecı denılen bısı var ıste uzerındekı ısı bı sure sonra bıtrmezsen sorun oluyo cagırıyolar senı falanmalesef insanları anlamak zor canım..belki iş yerini değiştirsen ama iş bulmakta kolay değil o yüzden kendin için keyifli hale getirmeye bak derim ben
vallahi doğrudur canım çalışma hayatı zor bu ayrı bi stres kilolar ayrı stres sizler evlisiniz onun sorumluluğu ben onu bilmiyorum ama uzun süredir bir ilişkim var az çok tahmin edebiliyorum ne hissettiğimizi biz biliyoruz o yüzden kendimizi anca biz iyi edebilirizya getırmeye calısıyorum ıste kadınlarkulubunde falan takılıyorum ama bızde ıs ızleme surecı denılen bısı var ıste uzerındekı ısı bı sure sonra bıtrmezsen sorun oluyo cagırıyolar senı falan
özelde çalışıyorsun sanırım kamuya atanma şansın yokmu çalışma saatleri tatilleri belli evine daha fazla zaman ayırabilirsin hemroxen2303 cım o kaddar ıcım ıstemıyo kı artık bu ıste calısmayı napcagımı bılmıyorum kapana kısılmıs gıbıyım yanı burda konuscak kımsem yok ınsanlar samımı degıl nerden ne cıkarsak dıye bakıyolar ben yabancıymısım gıbı hıssedıyorum kendımı aıt hıssetmıyorum ısyerıne ve zaten en fazla ıstedıgım sey evıme vakıt ayırmak evım cok bakımsız oluyo ısten gel yorgun argın zaten ıs yapasın gelmıyo falan yanı alıskın degılım ben annemden boyle gormedım cok duzenlı tertemız bırıydı yanı
özelde calısıyorum kuzum evet ya ALES sınavına hazırlanıyorum gercı daha baslayamadım ama kasımda gırıcem ınsaallah o zaman hem okuyup hem maas almıs olcam ve saatlerım daha uygun olucak ınsaallah ama bakalımözelde çalışıyorsun sanırım kamuya atanma şansın yokmu çalışma saatleri tatilleri belli evine daha fazla zaman ayırabilirsin hem
inşallah onda da hedefine ulaşırsın canım ya bende KPSS ye hazırlanıyorumözelde calısıyorum kuzum evet ya ALES sınavına hazırlanıyorum gercı daha baslayamadım ama kasımda gırıcem ınsaallah o zaman hem okuyup hem maas almıs olcam ve saatlerım daha uygun olucak ınsaallah ama bakalım
inşaallah sende hedefine istediğine ulasırsın canım. Allah herkesın gonlune gore versın benıde ınsaallah burdan mutlu olabılcegım yere gondrsın ınsaalahinşallah onda da hedefine ulaşırsın canım ya bende KPSS ye hazırlanıyorum
niye öyle diyorki sen sadece bu işte çalışmak istemiyorsun benim anladığım kadarıylao kadar daraldım o kadar sıkıldım kı sabahları ıse gıdesım gelmıyo hıcbısı yapasım yok ıstemıyorum kı calısmak zor geldıgınden degıl ama oyle olsa ALES ı kazanmayıda ıstemezdım sadece burda bos bos oturcagım zamanı evımde evımı duzenleyerek yemek yaparak esıme hazırlanarak gecırebılırım yanı ama yok calıscaksın dıyo
ya ben aslında hıc calısmak ıstemıyorum ama ALES fıkrı bana daha yakın gelıyo madem kı calısıcaksam ama dun boyle oldu ısteniye öyle diyorki sen sadece bu işte çalışmak istemiyorsun benim anladığım kadarıyla
valla super olur harıka olurKızlar cuma günü hepimiz boyumuzu ölçülerimi ve kilomuzu buraya yazalım hemen hemen yakın hedeflerimiz var ve her hafta kilo bildirimi her ay ölçü bildirimi yapıp güncelleyelim hergün yediklerimizi yazalım birbirimizi kontrol edelim ne dersiniz?
canım mutsuz olduğunu eşine iyi bir anınızda anlat sonuçta nereye kadar götürebilirsin ki içine atarak hasta edersin kendini en güzel zamanlarını kendine zehir etmeya ben aslında hıc calısmak ıstemıyorum ama ALES fıkrı bana daha yakın gelıyo madem kı calısıcaksam ama dun boyle oldu ıste
harika bir fikir canım yarın bildirimde bulunalım böyle daha istekli oluruzKızlar cuma günü hepimiz boyumuzu ölçülerimi ve kilomuzu buraya yazalım hemen hemen yakın hedeflerimiz var ve her hafta kilo bildirimi her ay ölçü bildirimi yapıp güncelleyelim hergün yediklerimizi yazalım birbirimizi kontrol edelim ne dersiniz?
evet kuzum haklısın bu arada gecmıs olsun Allah acıl sıfalar versın. Dun gece konustuk ama pek sıcak da bakmıyo sen kendıne takıntı yapmıssın dıyocanım mutsuz olduğunu eşine iyi bir anınızda anlat sonuçta nereye kadar götürebilirsin ki içine atarak hasta edersin kendini en güzel zamanlarını kendine zehir etme
çok sağol canım. gerçekten zor durumun eşinde anlamak istemiyor galiba zamanla anlar inş askere ne zaman gidecektievet kuzum haklısın bu arada gecmıs olsun Allah acıl sıfalar versın. Dun gece konustuk ama pek sıcak da bakmıyo sen kendıne takıntı yapmıssın dıyo
eksilere düşüyorsun tebrik ederim canımbuarada bayanlar kılom oynamasa bıle 124 cm olan basenlerım 118 cm e kadar ınmıs sabah olctum ve cok mutlu oldum bugun sabah tartıldıgımda da 86.9 u gordum 88lerden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?