25 kiloya veda günlüğüm

çok sağol canım. gerçekten zor durumun eşinde anlamak istemiyor galiba zamanla anlar inş askere ne zaman gidecekti
kasımda gıdıcek kuzum bu arada obur yorumun ıcınde tesekkur ederım cumayı bekleyemedım :) ama yınede tartıda bı bozukluk oldugu kanısındayım bugun yenı tartı alıcaz :)

ay ne güzel canım darısı bizlere inşallah:)
kuzum inşaallah ama yemek yıyınce yıne 87yı goruyorum bıde bı sıte buldum boyle buyuk bedenler ıcın guzel bı yere benzıyo mesela bacaklarım kalın düğün alısverısı yaparken annem sortlu takım alamamıstı kasıyo dıye bıde bedenı yok due mesella bu sıtede buldum cok mutlu oldum aksam esımle bı denemek ıcın sıparıs verıcez ınsaallah ıyı bıyerdır de ustume gıycek bıseyım kalmadı maalesef canım alısverıse bıle cıkmak ıstemıyo cunku hem arkadasım yok hemde kılolu olunca bulamıyon bısı ondan

doğru canım bende hiç istemiyorum çıkmak o yüzden kilo vermeyi bekliyorum..bence bi parçada küçük beden bişey al kendine 1 ay içinde onun içine girmek gibi hedef koyabilirsin motive eder hem:)

Merhaba arkadaslar tum yazdiklarinizi okudum oglen cok cana yakinsiniz beni de araniza alirsaniz cok mutlu olurum :),bu pzt diyete basladim ben 80.5 kgyle aslinda 72,73tum hep ama bu yil sıkintıli gecti ve 8,10 kilo aldim,boyum 167cm filan spor da yapiyorim bigun pilates bi gun leslie 3 mil bana da destek olursaniz cok sevinirim :)

doğru canım bende hiç istemiyorum çıkmak o yüzden kilo vermeyi bekliyorum..bence bi parçada küçük beden bişey al kendine 1 ay içinde onun içine girmek gibi hedef koyabilirsin motive eder hem:)
valla kuzum sıtenın adı www.bonprix.com.tr bı gır bak cok guzel seyler var ben cok begendım sahsen ya kucuk beden almıcam cunku suan kılo vermıyorum ama yag yakıyorum dıye dusunuyorum cunku baya ıncelmeye basladım ama yakın zamanda bı arkadasın nısanı var onun nısanına gıtmeden cok super guzel bı elbıseye gırmeyı ıstıyorum bakalım

tabıkı oluruz :) bende su tez donemınde baya almıstım 94 olmustum sonra metabolık balance la 78 e dustum sonra iş stresıydı evlılıktı 1 senede yıne aynı kıloya cıkmıstım esımınde ısrarlarıyla 3haftadır yıne metabolık balans yapıyorum gercı son ıkı haftadıır 88de takılı kaldım ama bugun dedıgım gıbı bır beden ıncelmısım cok mutlu oldum :)

bakıyorum siteye canım şimdi bidee şey sorucam bu metabolic balance diyetini yapmak için ne yaptın nerde tahlil yaptırdın vs. anlatabilirmisin:)

Cok tebrik ederim :)insallah istedigimiz kiloya ulasacagiz artik etrafimdaki incecik kizlara acikli acikli bakmaktan cok sıkildım en kotusu de insanlarla ne zaman bir araya gelsek ay biraz kilo ver laflarindan cok bunaldim

bakıyorum siteye canım şimdi bidee şey sorucam bu metabolic balance diyetini yapmak için ne yaptın nerde tahlil yaptırdın vs. anlatabilirmisin:)
hemen anlatayım bundan bı sene once kuzenımın bı tanıdıgı denızlıde yaptırmıs antalya ya yakın oldukları ıcın bende o sırada antalyadaydım zaten gıttık denızlıye bı tup kan verdım bı hafta sonra bana maılle bı pdf yolladı doktor tekrar gıttık denızlıye anlattı falan maıl adresın varsa ver ıstersenn atayım sanada

Cok tebrik ederim :)insallah istedigimiz kiloya ulasacagiz artik etrafimdaki incecik kizlara acikli acikli bakmaktan cok sıkildım en kotusu de insanlarla ne zaman bir araya gelsek ay biraz kilo ver laflarindan cok bunaldim
hoşgeldin canım inşallah hep beraber kurtulucaz bu yağlardan incecik olucaz:) okuduysan yarın kilo boy ölçü bildirimi yapıp sıkı bir şekilde başlıyoruz

sormaa yaaa ailem her gıttıgımde sankı acıyarak bakıyo cevremdekı herkes ıpınce ve ben sapık gıbıyım ınce bacaklı bırını gorunce bakıyrum hep cunku ben uzun suredır ne cızme gıyebılıyorum ne bot bıleklerım kalın olduguu ıcın lısede ata bınerkende sorun yasamıstım kalın oldugu ıcın

canım özelden atayım dedimde özel mesaja kapalı profilin

Aynen ben de oyleyim,kilolarim yuzunden artik insan icine cikmak istemiyorum cunku konu oraya geliyor hep

hoşgeldin canım inşallah hep beraber kurtulucaz bu yağlardan incecik olucaz:) okuduysan yarın kilo boy ölçü bildirimi yapıp sıkı bir şekilde başlıyoruz
Evet okudum canim ama benim daha baslayali 3,4 gun oldugu icin yarin hemen tartilmak istemiyorum moralim bozulmasin
pzt bildirsem olur mu tam bi hafta oluyor

Evet okudum canim ama benim daha baslayali 3,4 gun oldugu icin yarin hemen tartilmak istemiyorum moralim bozulmasin

kızlar misafirlerim var akşama kadar yokum sizleri şimdiden özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…