25 kiloya veda günlüğüm

kızlar misafirlerim var akşama kadar yokum sizleri şimdiden özledim
oy kuzum bızde senı ozledık :) bebiş nasıl oldu bu arada ? bıde mısafırlerıne ne yemekler yapıcaksın :) haftasonu banada gelcek fıkır olsun :)

biz seni burda diyetimize sadık bir şekilde bekliyoruz:)
canım malesef ben diyetime sadık kalamadım baya baya abarttım yarın 77 çıkarsam öpüp başıma koyacağım ama olsun yarın bomba gibi devam ediyoruz en az iki ay kaçamak yapmam

canım malesef ben diyetime sadık kalamadım baya baya abarttım yarın 77 çıkarsam öpüp başıma koyacağım ama olsun yarın bomba gibi devam ediyoruz en az iki ay kaçamak yapmam
sağlık olsun canım napalım yarın tartı sonucu hepimizi üzecek gibi

oy kuzum bızde senı ozledık :) bebiş nasıl oldu bu arada ? bıde mısafırlerıne ne yemekler yapıcaksın :) haftasonu banada gelcek fıkır olsun :)
sağol tatlım benim oğlum halö kötü zor uyuttum inleyip duruyor. misafire islim köfte pilav yayla çorbası salata yoğurt ikram ettim tatlıda şekerpare dondurma baya güzel oldu tabi bende tutamadım kendimi

artık kaçamak yok aklımın ucumundan bile geçirmeyeceğim aç uyumak kadar güzel bir şey yokmuş bunu anlamış oldum

mrb kızlar ben geldim.bugun benim içinde düzensiz oldu sabah iyiydi aksam kutlamaya davet edılınce aksam yemeğini yemedim ikramlardan da az az tattımeve gelince çocukların uyumasını fırsat bilip sporumu yaptım yeni bitirdim:2odk yuruyus (100kalorı yakmışım hızlı ayarda yürüdüm),250 ip atladım ve 100er basen hareketi

üzülme canım sporunu yapmışsın daha ne olsun bugünü hafif geçirip dengelersin

iki gün kötü beslenmenin sonucu +1500 gr

olsun be kuzu mısafırlerının yanında dıyetteyım dıyıp utanıp sıkılcagına bence haftasonu dıkkat edersın yıne verırsın. sonucta cocuklu annesın cocuk dogurdun sen tabıkı bunlar olucak ben napayım daha hamıle kalmadan 87den ınemedım asagı ;( bıktımda artık dıyet yapmaktan ama nedenı ortaya da cıktı ya sevındım yanı aysu27 cim

zaten diyetteyim dediğim anda dalga konusu oluyorum canım bende artık kimseye söylemiyorum. bundan en fazla 8 ay sonra ideal kilonda olacaksın sakın motivasyonunu kaybetme. birbirimize destek olup kilolarımızdan kurtulacağız. eşin yeniden aşık olacak sana

karar verdim 1 hafta boyunca öğle yemeği yemeyeceğim hurmayla geçiştiricem üstüme yapışmadan 1.5 kilo vermem lazım

kilom 87.0 aslında 86.9 ama tartı benle ıınatlasıyo neyse
boyum :168cm
basenlerım : 124 cmden 117cme dustu
gobegım : 98den 93 e dustu
ama hala gel gor kı 87yiiiimmmmm

kilom 87.0 aslında 86.9 ama tartı benle ıınatlasıyo neyse
boyum :168cm
basenlerım : 124 cmden 117cme dustu
gobegım : 98den 93 e dustu
ama hala gel gor kı 87yiiiimmmmm
tartıdaki rakama bakma canım ne güzel incelmişsin sevinmelisin bence çok iyi gidiyorsun

bende bugün mezura alıp ölçeyim kendimi menülerimizide paylaşalım fıstıklar

Gumaydin kizlar diyet ve spor dolu bi gun olsunbenim daha 1 hafta olmadigi icintartilmiyorum pzt bildiricem size,sabah bi yumrta domates zeytin peynir bi dilim cavdar ekmegi yedim ogleni yogurt corbasiyla gecistirmeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…