çok sağol güzel dileklerin için canım. mezuran varsa ölçülerini al tartıda eksi çıkmazsakta incelme varmı oradan anlarız zayıfladığımızıGumaydin kizlar diyet ve spor dolu bi gun olsunbenim daha 1 hafta olmadigi icintartilmiyorum pzt bildiricem size,sabah bi yumrta domates zeytin peynir bi dilim cavdar ekmegi yedim ogleni yogurt corbasiyla gecistirmeyi dusunuyorum
hedef kilon kaç canımValla vardi da kayboldu sonra bi arayayim ben onu
msj yazdığında cevaplanın yanında dosya yükle var oraya bas dosya seçe bas resimlerinden seçip yüklüyorsun inş anlatabilmişimdirkızlar fotograf yuklemek ıstıyorum fark varmı soyleyın bana dıye ama nası yapıcam cozemedım
eger sıkılasirsam 60 ama yine de 57 istiyorum 50lileri bi gorebilsem :)hedef kilon kaç canım
inş tatlım bende ucundanda olsa 50leri görmek istiyorumeger sıkılasirsam 60 ama yine de 57 istiyorum 50lileri bi gorebilsem :)
sporsuz olmuyor canım mecburen yapmalıyız yoksa kilo verip sarkık bir vücuda sahip olacağızBigun leslieyle yuruyorum bigun pilates yapiyorum ben de,bugun pilates gunu,valla karnim fena oksuremiyorum bile oyle hammisim ki
canım sporla verince görüntünden verdiğin daha iyi anlaşılır hemde vücudun fit olur sporsuz yapınca tartıda daha az gösteriyor ama her yerin sarkar bıngıl bıngıl kötü yani resimlerinde fark var canım bana inan eşini ikna et spora gitaysu27 cim canım yaptıgım dıyette spor yok dırek yagları yakıyo ama bende hem yuzme hemde pılates e baslamak ıstıyorum ınsaallah esımlede konustum buarada ısım etıketlemesınıde @ ısaretının yanına nıckı yazınca seceneklerden secınce oluyo :) buarada gercekten farklı mıyım yaa daha sadece 3 hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?