25 kiloya veda günlüğüm

S SevdaSozleri cim bu leslie nedir banada anlatırmısın ben bılmıyorum
canimcim leslie sansone diye bi kadin var onun dvdleri videolari var 1 mil 2 mil 3 mil 4,5mil ayri ayri videolar onu yapinca o kadar mil yurumus oluyosun ben 2mille basladim aslinda 3 mille basladim da bazen 2 mil bitince kapatiyorum kan ter icinde kaliyorum cunku benim yaptigimda hem hareket halinde hem de kol lastigiyle kol calistiriyo faydasini goren. Cok kisi var inanilmaz ter attiriyo aklinda bulunsan masrafsiz evde yapabilecegin bisi bi bakarsin youtubedan

3 hurma yedim öğle yemeğini geçiştiricem

eşimle ilgili değil canımcım bu dıyette spor yasak kalp rıtmını bozdugu ıcın daha once de 78 e dustugumde bununda yarısıydım yanı ama sporsuzdu nabzının 90ının ustunde olmaması lazım yanı

roxen2303 canım nerdesin huuuuu komşu seni bekliyorum
geldim kızlar biraz geç oldu kusura bakmayın 5 günlük sağlıksız beslenme bana 71,6 kiloya mal oldu daha gece 4 dilim kızarmış tereyağlı ekmek yedim ama artık bitti o günler ölçülerde içler acısı
Boy: 173
kilo: 71,6
göğüs: 95
bel :78 (bu nasıl bel ağlicam)
göbek: 92
basen : 101
bu utanç tablosuda burda böyle dursun

eşimle ilgili değil canımcım bu dıyette spor yasak kalp rıtmını bozdugu ıcın daha once de 78 e dustugumde bununda yarısıydım yanı ama sporsuzdu nabzının 90ının ustunde olmaması lazım yanı
anladım canım sağlığına zarar verecek şeyler yapma tabi canım

kendine acımayı bırak hemen bir kere boyun uzun bende 1.60 boy var kilonda çok kötü değil hem bugünden sonra hiç bir kaçamak yapmıyoruz kesinlikle yasak herşey çok güzel olacak buna inanmalıyız başaracağız başarı öykülerimizide yazacağız

Canimcim madem suan diyetinde spor yok leslieyi yapma o zaman cok terliyosun cunku,bi bekle bakalim ne zaman spora basliyobiliyosan o zaman baslarsin

benim karın göbek bölgesi çok sıkıntılı göğüs basen kilo verince normale dönerde göbek kalacak sanki ben bundan 3 4 sene önce 90-64-90 dım ah ah

kahvaltım:
-1 dilim süzme peynir
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 bardak şekersiz çay
-1 salatalık

ben kahvaltıda bır elma ve bır sıse soda ıcıyorum.
oglen 125 gr tavuk gogsu haslama 100gr sebze bır meyve ve yıne soda
aksamda 135 gr sebze 90 gr taze kasar ve yıne meyve bıde gunde en az 3lt su

ben kahvaltıda bır elma ve bır sıse soda ıcıyorum.
oglen 125 gr tavuk gogsu haslama 100gr sebze bır meyve ve yıne soda
aksamda 135 gr sebze 90 gr taze kasar ve yıne meyve bıde gunde en az 3lt su
canım benimde diyetisyenim günlük 1 şişe maden suyu önermişti( sodadan farklı maden suyu içinde mineraller ve vitaminler var senin içtiğinde muhtemelen maden suyu ama karıştırılıyor isimleri genelde) ama korkum şu soda içmeyi bırakırsam hazım sorunu yaşayabilirim

bende öneride var ıste bıde meyvelısı falanda degıl sadece sade zaten baska hersey yasak pakete gırmıs konserveye gırmıs ıslem gormus hersey yasak yanı konserve salcadan tut masumane meyve suyu dahıl yanı gercek bıle olsa yasak o yuzden agzımın tadı kalmadı yanı arada bı bıtter alıyorum ısyerıne sadece ondada esım bılmıyo gercı bugun yakalandım ama cakmadı tısortumu lekelemısım de :) ama bıtter cıdden kabızlıga ıyı gelıyo ben onu anladım

biz burda birbirimize destek olmak için varız hepimizin derdi aynı sağlıksız fazla kilolarımızdan kurtulmak
bıtek kıloda degıl kı kuzum ben sımdı anlatsam bı derdım olsa hemen kosar gelırsınız emınım ben bu sıcaklıgı hıssettım sızde keske ıstanbulda oolsaydınız da aynı zamanda yuzyuzede gorusebılseydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…