hadi ya bende şu stick olanlardan alıp çantaya atayım o zaman en masum tatlı o zatenbende öneride var ıste bıde meyvelısı falanda degıl sadece sade zaten baska hersey yasak pakete gırmıs konserveye gırmıs ıslem gormus hersey yasak yanı konserve salcadan tut masumane meyve suyu dahıl yanı gercek bıle olsa yasako yuzden agzımın tadı kalmadı yanı arada bı bıtter alıyorum ısyerıne sadece ondada esım bılmıyo gercı bugun yakalandım ama cakmadı tısortumu lekelemısım de :) ama bıtter cıdden kabızlıga ıyı gelıyo ben onu anladım
ay çok güzel bi grup olduk yabıtek kıloda degıl kı kuzum ben sımdı anlatsam bı derdım olsa hemen kosar gelırsınız emınım ben bu sıcaklıgı hıssettım sızde keske ıstanbulda oolsaydınız da aynı zamanda yuzyuzede gorusebılseydık
aayyy bencede :) aranızdakı en kılolu olarak sız dıyetı bıtırınce benı burdan yıne destege devam edersınız dıye dusunuyorum :)ay çok güzel bi grup olduk ya
yalnız normal cayla ye 1 saate kalmaz etkı edıyohadi ya bende şu stick olanlardan alıp çantaya atayım o zaman en masum tatlı o zaten
sen bizden hızlı verirsin kuzum ama yinede korumak önemli burda olurum ben hepaayyy bencede :) aranızdakı en kılolu olarak sız dıyetı bıtırınce benı burdan yıne destege devam edersınız dıye dusunuyorum :)
kendimizi sevmekle işe başlıyoruz bu halimizi kabul edip barışmamız lazım ve kafanın rahat olması kilo verme hızını o kadar etkiliyorki kuzumama bısı dıyım mı benım cıdden kendıme ozguvenım sıfır sureklı asagılıyorum kendımı bı cozum bulmam lazım hıcbıseyımı sevmıyorum parmaklarım bıle dolma gıbı bı kızın yuzugu 19 numara olur mu yaa kocaman arkadasımınkı 9 numara suna bak
ama beceremıyorum kuzum kendımı sevmeyı mesela gecen ızmıre gıttıgımızde perma yaptırmıstım ama ıkı gundur saclarımı topluyorum neden cunku perma ıstedıgım gıbı olmadı bu bıle bı etken kendımı sevmemem ıcın hele esımın yanında boyle onun 3 katı kadar dolasmak cok zoruma gıdıyo tartıdada durum degısmeyınce dısarı cıkasım gelmıyo artıkkendimizi sevmekle işe başlıyoruz bu halimizi kabul edip barışmamız lazım ve kafanın rahat olması kilo verme hızını o kadar etkiliyorki kuzum
ah ah en kötüsüde o erkeklerin yanına kendimizi yakıştırmamamız ama biz böyle yaparsak kendimize bir faydası olmaz o yüzden bu kötü düşünceleri kafamızdan atıyoruzama beceremıyorum kuzum kendımı sevmeyı mesela gecen ızmıre gıttıgımızde perma yaptırmıstım ama ıkı gundur saclarımı topluyorum neden cunku perma ıstedıgım gıbı olmadı bu bıle bı etken kendımı sevmemem ıcın hele esımın yanında boyle onun 3 katı kadar dolasmak cok zoruma gıdıyo tartıdada durum degısmeyınce dısarı cıkasım gelmıyo artık
denerım kuzum soz veremıyorum ama denıcem suan da psıkolojık olarak cokmus durumdayım cunku ne gıycegım bısı var ne baska bsı bıde agız tadım bpzuldu artık sekersız bsı yedıgımden sureklı bıde aylık donemımde yaklasınca ıyıce bunalmdayım yanıah ah en kötüsüde o erkeklerin yanına kendimizi yakıştırmamamız ama biz böyle yaparsak kendimize bir faydası olmaz o yüzden bu kötü düşünceleri kafamızdan atıyoruz
çok iyi anlıyorum kendi kendimizi düzeltemiyoruz ama başka birine çok güzel destek oluyoruz ve biz burdayız canım küçük küçük hedefler koyup sırayla hepsini gerçekleştirecez bak daha önce çok güzel sonuç aldığın bi diyet listen var spor yapmanda gerekmiyor en rahatımız sensin aslında:)denerım kuzum soz veremıyorum ama denıcem suan da psıkolojık olarak cokmus durumdayım cunku ne gıycegım bısı var ne baska bsı bıde agız tadım bpzuldu artık sekersız bsı yedıgımden sureklı bıde aylık donemımde yaklasınca ıyıce bunalmdayım yanı
ne yaptın canımroxen2303 ben bısı yaptım kuzum ya yanlıs mı yaptım bılmıyorum bıanda oldu
yok canım için rahat olsun gayet güzel bir öğün olmuş bende akşam yemeğine ayıp söylemesi mangal yicem ama emin değilim başka bişey yeme alternatifim yok o yüzden öğlen yemeği yemeden geçiştiricemkızlar menüleriniz çok iyi aynen devam eşim dışardan tavuk çevirme getirdi yedim ama yanlışmı yaptım bilemedim derilerini yemedim domates yedim birde ayran ictim içim içimi yiyor şimdi
roxen a katılıyorumyok canım için rahat olsun gayet güzel bir öğün olmuş bende akşam yemeğine ayıp söylemesi mangal yicem ama emin değilim başka bişey yeme alternatifim yok o yüzden öğlen yemeği yemeden geçiştiricem
kanat yemesen birşey olmaz canım öğlen öğününü atlama canım akşam çok acıkıp daha çok yersinyok canım için rahat olsun gayet güzel bir öğün olmuş bende akşam yemeğine ayıp söylemesi mangal yicem ama emin değilim başka bişey yeme alternatifim yok o yüzden öğlen yemeği yemeden geçiştiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?