25 kiloya veda günlüğüm

hadi ya bende şu stick olanlardan alıp çantaya atayım o zaman en masum tatlı o zaten

ay çok güzel bi grup olduk ya

ama bısı dıyım mı benım cıdden kendıme ozguvenım sıfır sureklı asagılıyorum kendımı bı cozum bulmam lazım hıcbıseyımı sevmıyorum parmaklarım bıle dolma gıbı bı kızın yuzugu 19 numara olur mu yaa kocaman arkadasımınkı 9 numara suna bak

kendimizi sevmekle işe başlıyoruz bu halimizi kabul edip barışmamız lazım ve kafanın rahat olması kilo verme hızını o kadar etkiliyorki kuzum

kendimizi sevmekle işe başlıyoruz bu halimizi kabul edip barışmamız lazım ve kafanın rahat olması kilo verme hızını o kadar etkiliyorki kuzum
ama beceremıyorum kuzum kendımı sevmeyı mesela gecen ızmıre gıttıgımızde perma yaptırmıstım ama ıkı gundur saclarımı topluyorum neden cunku perma ıstedıgım gıbı olmadı bu bıle bı etken kendımı sevmemem ıcın hele esımın yanında boyle onun 3 katı kadar dolasmak cok zoruma gıdıyo tartıdada durum degısmeyınce dısarı cıkasım gelmıyo artık

ah ah en kötüsüde o erkeklerin yanına kendimizi yakıştırmamamız ama biz böyle yaparsak kendimize bir faydası olmaz o yüzden bu kötü düşünceleri kafamızdan atıyoruz

ah ah en kötüsüde o erkeklerin yanına kendimizi yakıştırmamamız ama biz böyle yaparsak kendimize bir faydası olmaz o yüzden bu kötü düşünceleri kafamızdan atıyoruz
denerım kuzum soz veremıyorum ama denıcem suan da psıkolojık olarak cokmus durumdayım cunku ne gıycegım bısı var ne baska bsı bıde agız tadım bpzuldu artık sekersız bsı yedıgımden sureklı bıde aylık donemımde yaklasınca ıyıce bunalmdayım yanı

çok iyi anlıyorum kendi kendimizi düzeltemiyoruz ama başka birine çok güzel destek oluyoruz ve biz burdayız canım küçük küçük hedefler koyup sırayla hepsini gerçekleştirecez bak daha önce çok güzel sonuç aldığın bi diyet listen var spor yapmanda gerekmiyor en rahatımız sensin aslında:)

kızlar gerçekten çok zor bir süreç kilo verme işi bazen zorlanacağız pes ettik diyeceğiz ama hep o zor zamanlarda birbirimize destek olup amacımıza ulaşacağız kendi yakınımızın vermediği desteği biz birbirimize vereceğiz yılmak yok

kızlar menüleriniz çok iyi aynen devam eşim dışardan tavuk çevirme getirdi yedim ama yanlışmı yaptım bilemedim derilerini yemedim domates yedim birde ayran ictim içim içimi yiyor şimdi

kızlar menüleriniz çok iyi aynen devam eşim dışardan tavuk çevirme getirdi yedim ama yanlışmı yaptım bilemedim derilerini yemedim domates yedim birde ayran ictim içim içimi yiyor şimdi
yok canım için rahat olsun gayet güzel bir öğün olmuş bende akşam yemeğine ayıp söylemesi mangal yicem ama emin değilim başka bişey yeme alternatifim yok o yüzden öğlen yemeği yemeden geçiştiricem

roxen a katılıyorum aysu27 cım guzel bı ogun olmus tavuk ıste :) bıde roxen2303 cım mangal cok ıyı oluyo daha doyurucu ve saglıklı en azından haslamadan daha fazla tadı var :)

kanat yemesen birşey olmaz canım öğlen öğününü atlama canım akşam çok acıkıp daha çok yersin

slm arkadaşlar kilo: kıyafetli 76.2 kıyafetsiz 75.8 hangisi olmalı başlangıç kilom? ölçülere bakamadım eşim misafir çağırmış temizlik yapıyoruz arada girdim hemen ölçüler sonra yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…