25 kiloya veda günlüğüm

kanat yemesen birşey olmaz canım öğlen öğününü atlama canım akşam çok acıkıp daha çok yersin
yok canım kırmızı et zaten kanat değil ve şimdi süt içiyorum diyette en kurtarıcı şey oldu benim için kidonun muzlu sütleri sade olarak içemiyorum ama baya tok tutuyor süt..bugün spor kimler yapıyo bakalım:)

bende kıyafetsiz tartılıyorum tatlım 75.8 kilosun. güzel bir gün geçirirsin inş

canım rahatça yiyebilirsin o zaman afiyet olsun. ben yapıcam spor bebişim izin verirse tabiii. benimde tatlı krizim tuttu 2 kuru incir yedim kendime geldim

canım rahatça yiyebilirsin o zaman afiyet olsun. ben yapıcam spor bebişim izin verirse tabiii. benimde tatlı krizim tuttu 2 kuru incir yedim kendime geldim
ben bir gün yürüyüş bir gün pilates yapim diyorum nasıl olur sizce pilates için erkenmi daha vericek 10 kilom var biliyosunuz

ben bir gün yürüyüş bir gün pilates yapim diyorum nasıl olur sizce pilates için erkenmi daha vericek 10 kilom var biliyosunuz
canım pilatese sıkılaşmak istediğinde başla ben öyle yapacağım

kızlar ilk sayfaya başlangıç kilolarımızı her hafta verdiğimiz kiloları yazmaya çalışacağım tabloyu beceremem ama bakalım nasıl olacak başlangıç kilolarınızıda yazın

kızlar ilk sayfaya başlangıç kilolarımızı her hafta verdiğimiz kiloları yazmaya çalışacağım tabloyu beceremem ama bakalım nasıl olacak başlangıç kilolarınızıda yazın
güzel olur canım evet ama başlangıç kilonuzu yazın derken bugün bildirdiğimizmi yoksa diyete hiç başlamadan olan kilomu ben anlayamadım:)

iyiki kurmuşum ve sizleri tanıdım çok mutluyum ne kadar sizi görmemiş olsamda çok yakınımmışsınız gibi çok sevdim
aynen oyle sızlere kendımı o kadar yakın hıssettım kı ılk yazımdan ıtıbaren kanım cok kaynadı dedıgım gıbı keske yuzyuze de gorusebılseydık

güzel olur canım evet ama başlangıç kilonuzu yazın derken bugün bildirdiğimizmi yoksa diyete hiç başlamadan olan kilomu ben anlayamadım:)
diyete başladığımız kilo canım tablo yapmayı bilen varsa yardımcı olursa çok iyi olacak aslında

Bendw bugunki ogunumu paylasmak istedim :)
Sabah dometes peynir 5 zeytin. bir haslanmis yumurta bi dilim cavdar ekmegi
oglen bi kase yogurt corbasi
ara ogun annem patates salatasi yapti benim icinde yagsiz tutsuz az bisi ayirdi onu yedim aksam da tavuk soteyle yogurt yicem bi kase

aynen oyle sızlere kendımı o kadar yakın hıssettım kı ılk yazımdan ıtıbaren kanım cok kaynadı dedıgım gıbı keske yuzyuze de gorusebılseydık
istanbula bir kere geldim oda havaalanına gelmiştim

çok güzel canım hep böyle sağlıklı menülerin olsun inş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…