çok güzel seçimler afiyef olsun:)Bendw bugunki ogunumu paylasmak istedim :)
Sabah dometes peynir 5 zeytin. bir haslanmis yumurta bi dilim cavdar ekmegi
oglen bi kase yogurt corbasi
ara ogun annem patates salatasi yapti benim icinde yagsiz tutsuz az bisi ayirdi onu yedim aksam da tavuk soteyle yogurt yicem bi kase
maşallah canım darısı başımıza nasıl başardığınıda anlat bizde biraz faydalanalım bilgilerindenben nasıl yapıldığını bilmiyorum canım malesef başlangıç kilomda ıhım ıhım hazırmıyız 84
hadı yaa :) bende 70lılerı gorebılcek mıyım acaba gercı bu tartıyla zor bıraz ama olsun ınsaallah 60lılarada duserım yaben nasıl yapıldığını bilmiyorum canım malesef başlangıç kilomda ıhım ıhım hazırmıyız 84
canım diyete başlayalı ne kadar olduhadı yaa :) bende 70lılerı gorebılcek mıyım acaba gercı bu tartıyla zor bıraz ama olsun ınsaallah 60lılarada duserım ya
2,5 ay sürdü nerdeyse canım ama şöyle diyim 2 haftalık bi süreçte ben akşamları sadece sıvı beslendim çorba süt o tarz şeyler ve bu verdiğim 13 kilonun 6 sını o zaman verdim geride almadım midemde küçüldü o zaman erken dıymaya başladım hatta ramazanda sahuruz tutuyordum oruçları sadece su içiyordum annemin yanına gelince benim düzen bozuldu tabi burda aldım bikaç kilo ama şimdi sizin sayenizde tekrar sağlıklı bi şekilde sahalara dönüş yapıyorum:)maşallah canım darısı başımıza nasıl başardığınıda anlat bizde biraz faydalanalım bilgilerinden
tabiki düşersin canım niye düşemeyesin ben inanıyorum hepimiz başarıcaz ben kendime hakim olamamda sizleri kontrol ederim çok güzel:)hadı yaa :) bende 70lılerı gorebılcek mıyım acaba gercı bu tartıyla zor bıraz ama olsun ınsaallah 60lılarada duserım ya
tebrik ediyorum arkadaşım 84lerden 69lar hiç kolay değil azmine hayran kaldım 10 kiloyuda verirsin sen, devede kulak2,5 ay sürdü nerdeyse canım ama şöyle diyim 2 haftalık bi süreçte ben akşamları sadece sıvı beslendim çorba süt o tarz şeyler ve bu verdiğim 13 kilonun 6 sını o zaman verdim geride almadım midemde küçüldü o zaman erken dıymaya başladım hatta ramazanda sahuruz tutuyordum oruçları sadece su içiyordum annemin yanına gelince benim düzen bozuldu tabi burda aldım bikaç kilo ama şimdi sizin sayenizde tekrar sağlıklı bi şekilde sahalara dönüş yapıyorum:)
3hafta kuzumcanım diyete başlayalı ne kadar oldu
inşallah hepimiz vericez ben inanıyorum gerçekten kendi adıma hiç umutlu değildim ama sayenzide kendimi iyi hissediyorum teşekkür ederim kızlar:)tebrik ediyorum arkadaşım 84lerden 69lar hiç kolay değil azmine hayran kaldım 10 kiloyuda verirsin sen, devede kulak
inşaallah bende verebılırım umudum yok ama işteinşallah hepimiz vericez ben inanıyorum gerçekten kendi adıma hiç umutlu değildim ama sayenzide kendimi iyi hissediyorum teşekkür ederim kızlar:)
dondurma benim içinde vazgeçilmez yaz kış yerim çok sevdiğimiz şeylerden mahrum bırakırsak veremeyiz bence çünkü aklımız kilo vermekte değil yemek istediğimiz şeylerde olur:)kizlar ben tatliya cok duskunum dondurmaya ozellile,twister orman meyveli cubuk dondurmayi biliyor musunuz baktim 120 kaloriymis ve bu kadar serinletici bisi olamaz ben normalde aksamlari yatmadan bi bardak sut iciyorum diyette o da 100 kaloriymis bi fark pek yok aralarinda onun yerine haftada bi iki gun onu yemeyi dusunuyorum hem serinletiyo hem tatli isteginizi aliyo regl oldugunuz zanmanlar icin iyi gelebilir
Lutfen umutsuzluk olmaz insanlar basarabiliyor biz niye basaramayalim asla umudum yok deme basaricaksininşaallah bende verebılırım umudum yok ama işte
vericeksin vericeksin:)inşaallah bende verebılırım umudum yok ama işte
bir de soyle bisey var ki sade ve meyveli dondurmalar tatlilar arasinda en masumu ustelik dedim ya sutle ayni hemen hemen bu kadar kati olmaz zaten haftada bir kucuk oduller verebiliriz kendimizedondurma benim içinde vazgeçilmez yaz kış yerim çok sevdiğimiz şeylerden mahrum bırakırsak veremeyiz bence çünkü aklımız kilo vermekte değil yemek istediğimiz şeylerde olur:)
doğru diyosun canım:)bir de soyle bisey var ki sade ve meyveli dondurmalar tatlilar arasinda en masumu ustelik dedim ya sutle ayni hemen hemen bu kadar kati olmaz zaten haftada bir kucuk oduller verebiliriz kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?