- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
Ben de dun yaptim 2 mil aslinda 3 mili actim 2 mil bitince kapadimkızlar ben leslie 2 mil yapıp geliyorum valla kendimi zor ikna ettim ama sporsuz olmuyor bu iş:)
ne güzel bitirmişsin sporu ben yapamıcam galiba kayınvalıdem bızde kalacakmış bugunkızlar sporu tamamladım 2 mil yürüyüş 30 crunch 200 yanlar için hareket(adını bilmiyorum:)) ) 30 saniye plank bugün bu kadar:)
çok sürmüyor ama yarım saat zaten bahaneleri çok güzel üretiyoruz kızlar böyle yapmayalım:)ne güzel bitirmişsin sporu ben yapamıcam galiba kayınvalıdem bızde kalacakmış bugun
bak canım belki yapmaya karar verirsin:)Valla şu haftasonu bende bakayım şu leslie dediğinize bi :)
bak canimcim ama spor yasaksa simdi kendimi kotu hissederim yanlis bisi onermek istememValla şu haftasonu bende bakayım şu leslie dediğinize bi :)
bende dışarıda 1 saat tempolu yürüdümkızlar ben leslie 2 mil yapıp geliyorum valla kendimi zor ikna ettim ama sporsuz olmuyor bu iş:)
aman canım dikkat et kendine bende hamileyken öyle bir hata yaptım erken doğum yaptım. inş yarına geçer ağır iş yapma canım erkekler ne işe yarıyor demi amakızlar mutfaktaki masayı taşırken kolumu incittim merhem sürüp sardım umarım yarına kadar geçer
mezura almayı unuttum canım affola yarın alıcamkızlar ölçüleri hepimiz yazmadık daha ihmal etmeyelim:)
doğru diyosun erkekler yapsın bu işleri normalde ben yapmıyordum da bana kaldı işte canım geçer inşallah:)aman canım dikkat et kendine bende hamileyken öyle bir hata yaptım erken doğum yaptım. inş yarına geçer ağır iş yapma canım erkekler ne işe yarıyor demi ama
ilk günün kusuru olmaz ama yarına hepimiz tamamlayalım bence:)mezura almayı unuttum canım affola yarın alıcam
kilo vermek isteyen herkese kapımız açık canım hepimizin amacı kilo vermek zatenKizlar size bisey sormak istiyorum ben bu gruptan once baska bi grubu takip ediyordum da oradaki bikac arkadas sizin gibi destek olabilcek aktif olabilcek bi grup ariyorlar acaba buraya katilabilirler mi :)
geçer inş canım ama artık zorlama kendinidoğru diyosun erkekler yapsın bu işleri normalde ben yapmıyordum da bana kaldı işte canım geçer inşallah:)
elime yazayım bari çarşıya çıkınca unutmayayımilk günün kusuru olmaz ama yarına hepimiz tamamlayalım bence:)
geçer inş canım ama artık zorlama kendini
elime yazayım bari çarşıya çıkınca unutmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?