25 kiloya veda günlüğüm

Kizlar size bisey sormak istiyorum ben bu gruptan once baska bi grubu takip ediyordum da oradaki bikac arkadas sizin gibi destek olabilcek aktif olabilcek bi grup ariyorlar acaba buraya katilabilirler mi :)

kızlar sporu tamamladım 2 mil yürüyüş 30 crunch 200 yanlar için hareket(adını bilmiyorum:)) ) 30 saniye plank bugün bu kadar:)

Kızlar ben akşam yemeğimi de yedim
-150 gram kıyma
-1 dilim buğday ekmeği
-salata
-1 bardak kola (kolayı kaçamak saymıyorum kızlar haftada 1 bardak diyet listemde de serbestti o yüzden bu bi hafta içinde başka içmicem)
akşamda yine süt içerim veya üzüm yerim kızlar saat 9 gibi , gecede 1 kupa sade nescafe içiyorum

kızlar mutfaktaki masayı taşırken kolumu incittim merhem sürüp sardım umarım yarına kadar geçer

kızlar mutfaktaki masayı taşırken kolumu incittim merhem sürüp sardım umarım yarına kadar geçer
aman canım dikkat et kendine bende hamileyken öyle bir hata yaptım erken doğum yaptım. inş yarına geçer ağır iş yapma canım erkekler ne işe yarıyor demi ama

aman canım dikkat et kendine bende hamileyken öyle bir hata yaptım erken doğum yaptım. inş yarına geçer ağır iş yapma canım erkekler ne işe yarıyor demi ama
doğru diyosun erkekler yapsın bu işleri normalde ben yapmıyordum da bana kaldı işte canım geçer inşallah:)

Kizlar size bisey sormak istiyorum ben bu gruptan once baska bi grubu takip ediyordum da oradaki bikac arkadas sizin gibi destek olabilcek aktif olabilcek bi grup ariyorlar acaba buraya katilabilirler mi :)
kilo vermek isteyen herkese kapımız açık canım hepimizin amacı kilo vermek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…