çook unutkanım ama yaaaaalemsin vallahi
canım niye akşam yemeği yemedinsabah
1 kepekli lavaş
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 ç.k bal
ara
3 yulaflı büsküvi
ara
3 hurma
öğle
tavuk çevirme
domates
2 bardak ayran
akşam
2 incir
1 saat yürüyüş
tamam tatlım söyle senTamam ben gelmek isteyenlere soyliyeyim :)
tavuk çok yedim galiba hala midem bulanıyo saman gibiydi tatsız tutsuz iştahta kalmadıcanım niye akşam yemeği yemedin
gece acıkmazsın umarımtavuk çok yedim galiba hala midem bulanıyo saman gibiydi tatsız tutsuz iştahta kalmadı
acıktığımda maden suyu içiyorum resmen açlık falan kalmıyor canım tavsiye ederim denegece acıkmazsın umarım
ben derhal maden suyu alayım eve öyleyse:)acıktığımda maden suyu içiyorum resmen açlık falan kalmıyor canım tavsiye ederim dene
daha iyi çok şükür sargı beziyle sardım sıcak iyi geldi canım yatmadan tekrar merhem sürüp sarıcamroxen2303 elin nasıl canım biraz iyi oldu mu
önceden ağzıma sürmezdim eşim bir alıştırdı olmazsa olmazım hergün 2 tane içiyorumben derhal maden suyu alayım eve öyleyse:)
spor sonrası çok faydalı terle beraber mineralde attığımız için vücutta tekrar yerine konulmasını sağlıyor daha öncede yazmıştım diyetisyenim hergün 1 tane yazmıştıönceden ağzıma sürmezdim eşim bir alıştırdı olmazsa olmazım hergün 2 tane içiyorum
daha iyi olmana sevindim canım inş sabaha birşeyciğin kalmazdaha iyi çok şükür sargı beziyle sardım sıcak iyi geldi canım yatmadan tekrar merhem sürüp sarıcam
doğrudur canım bebişim yokken hergün koşardım koşu bitince hemen soda içer yorgunluğumu atardım özledim o günleri koşu bandımıspor sonrası çok faydalı terle beraber mineralde attığımız için vücutta tekrar yerine konulmasını sağlıyor daha öncede yazmıştım diyetisyenim hergün 1 tane yazmıştı
inşallah canım sağol senin minnoş nasıl oldu iyidir inşallahdaha iyi olmana sevindim canım inş sabaha birşeyciğin kalmaz
hala yapabilirsin 1 saat değil yarım saat koşarsın:)doğrudur canım bebişim yokken hergün koşardım koşu bitince hemen soda içer yorgunluğumu atardım özledim o günleri koşu bandımı
anamm teyzede oldukbenim minnoş biraz daha iyi teyzesi burnu tıkalı hafif öksürük var babasının kucağında mızıklanıyor
bugün dışarıda tempolu yürüyüş yaptım ama yarın fırsat yaratıp yapacağım sporsuz olmuyorhala yapabilirsin 1 saat değil yarım saat koşarsın:)
farkedilmiyor verdiğimiz kilo ama sporla verdiğimizden de fazla gitmiş gibi duruyorbugün dışarıda tempolu yürüyüş yaptım ama yarın fırsat yaratıp yapacağım sporsuz olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?