evet canım benim bebişin çıtır mı çıtır bir teyzesi var. amin canım inş çabuk toparlaranamm teyzede oldukbiran önce iyileşsin inşallah:)
Hala diyetisyene gidiyor musun canimspor sonrası çok faydalı terle beraber mineralde attığımız için vücutta tekrar yerine konulmasını sağlıyor daha öncede yazmıştım diyetisyenim hergün 1 tane yazmıştı
kesinlikle öyle canım katılıyorum. benim bebişi uyutayım huysuzlaştı iyice.farkedilmiyor verdiğimiz kilo ama sporla verdiğimizden de fazla gitmiş gibi duruyor
anamm sevsinler:))evet canım benim bebişin çıtır mı çıtır bir teyzesi var. amin canım inş çabuk toparlar
yok canım gitmiyorumHala diyetisyene gidiyor musun canim
tabi canım iyi bile kalmış bebiş bu saate:)kesinlikle öyle canım katılıyorum. benim bebişi uyutayım huysuzlaştı iyice.
vallahi canım bence yaşlar çok büyük değil genceciğiz hepimiz ben 22 yaşındayım üniversite son sınıf , yani benim için sıkıntı yok:)Ben boyle size kizlar diyorum ama abla mi desem universite ogrencisiyim ben :)
ben 18 :) tamam o zaman sorun yoksa :)hangi bolume gidiyorsunvallahi canım bence yaşlar çok büyük değil genceciğiz hepimiz ben 22 yaşındayım üniversite son sınıf , yani benim için sıkıntı yok:)
anamm 18 valla bende kabul etmek istemiyorum 20 yi geçtiğimi ama zaman geçiyor:) ben öğretmenlik okuyorum fen ve teknoloji , senin bölüm ne kuzumben 18 :) tamam o zaman sorun yoksa :)hangi bolume gidiyorsun
psikolojik rehberlik ve danismanlik :)anamm 18 valla bende kabul etmek istemiyorum 20 yi geçtiğimi ama zaman geçiyor:) ben öğretmenlik okuyorum fen ve teknoloji , senin bölüm ne kuzum
ay ne güzel ilk senen herhalde hayırlı olsun canım:)psikolojik rehberlik ve danismanlik :)
Evet ilk bir yandan heyecan var bir yandan of okul baslicak bu kilolar ne olcak stresi :) zaten bu yil sinava hazirlanmaktan on kilo aldimay ne güzel ilk senen herhalde hayırlı olsun canım:)
aman dikkat et ben ilk gittiğimde inceciltim orda aldım tüm kiloyuEvet ilk bir yandan heyecan var bir yandan of okul baslicak bu kilolar ne olcak stresi :) zaten bu yil sinava hazirlanmaktan on kilo aldim
Yok ben kilo alma sinirini doldurdum artik :)aman dikkat et ben ilk gittiğimde inceciltim orda aldım tüm kiloyu
sen boy kilo ölçüleri yazdınmı canımYok ben kilo alma sinirini doldurdum artik :)
80.5le basladim boy 167sen boy kilo ölçüleri yazdınmı canım
57 aslinda 60i gorsem yeter ama 50lileri cokistiyorum :)aysu27 tablo yapıcakta canım her hafta tartılıcaz her ayda vücut ölçülerini alıcaz yarına kadar onuda bildirirsin.. hedef kilon kaç
ay inşallah benim hedef 60 ama 59un ayrı bi havası var:)57 aslinda 60i gorsem yeter ama 50lileri cokistiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?