25 kiloya veda günlüğüm

çok sürmüyor ama yarım saat zaten bahaneleri çok güzel üretiyoruz kızlar böyle yapmayalım:)
hahaah bahane değil canım benim kayınvalidem biraz eski kafalıdır onun önünde yapsam kırk şey söyler şimdi bana şu olurmu peki:bugün iğne günüm ve bacağıma yapılıyor iğne...

hahaah bahane değil canım benim kayınvalidem biraz eski kafalıdır onun önünde yapsam kırk şey söyler şimdi bana şu olurmu peki:bugün iğne günüm ve bacağıma yapılıyor iğne...
yok canım ben seni yargılamak için öyle demedim zaten senin iyiliğin için dedim kendimden yola çıkarak..geçmiş olsun

yok canım ben seni yargılamak için öyle demedim zaten senin iyiliğin için dedim kendimden yola çıkarak..geçmiş olsun
saol şekerim şakalaşıyoruz da iğne olayı doğru berbat bi iğnem var çok mide bulantısı ve saç dökülmesi yapıyor iğne günümde nasıl desem psikolojim bi tuhaf oluyor az önce yaptırdım eşime ayağımı hiç kıpırtadasım gelmiyor kıpırdayınca ağrıcak yada midem bulanacak gibi.
bu arada sanada geçmiş olsun

sürekli bir rahatsızlıkmı canım allah şifa versin..teşekkür ederim

az önce kendimi ölçtüm.özellikle bel çevreme inanamayarak bi ümit:' gece gece şişkinliktir 'diyip yarın sabah tekrar ölçüm yapmaya karar verdim....
iyi geceler millet yarın sabah herkes uyanınıca aç karnına su içsin.limonlu,karbonatlı,sirkeli yada sade

herkes gitti zaten canım bende sabah alarm kurup erken kalkmaya çalışıcam böyle olmuyor kaç gündür 4 ü geçiyor uyumam sizlerede uyum sağlamak adına erken kalkma kararı aldım:)

herkes gitti zaten canım bende sabah alarm kurup erken kalkmaya çalışıcam böyle olmuyor kaç gündür 4 ü geçiyor uyumam sizlerede uyum sağlamak adına erken kalkma kararı aldım:)
evet bende hergün alarm kuruyorum saat 6ya güya 1saat spor yapıcamda çocuklar uyanmadan bi türlü uyanamadım o saatte

günaydın kızlar dün oğlumu uyuturken bende uyumuş kalmışım. tablo için uğraşacağım inş başarırım

kızlar başlangıç kilonuzu yazın bety21 canım sen dünkü kilonu yazdınmı göremedim ben. kızlar elimden geldiğince yaptım çok iyi olmadı ama idare edin

Günaydınlar kzılar:) erken kalkmak için çok çaba sarfettim anca bu kadar oldu birkaç güne düzene girecek umarım:)

pek beceremedim bu kadar yapabildim önemli olan her hafta eksilerimizi görebilmek demi ama canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…