hahaah bahane değil canım benim kayınvalidem biraz eski kafalıdır onun önünde yapsam kırk şey söyler şimdi bana şu olurmu peki:bugün iğne günüm ve bacağıma yapılıyor iğne...çok sürmüyor ama yarım saat zaten bahaneleri çok güzel üretiyoruz kızlar böyle yapmayalım:)
yok canım ben seni yargılamak için öyle demedim zaten senin iyiliğin için dedim kendimden yola çıkarak..geçmiş olsunhahaah bahane değil canım benim kayınvalidem biraz eski kafalıdır onun önünde yapsam kırk şey söyler şimdi bana şu olurmu peki:bugün iğne günüm ve bacağıma yapılıyor iğne...
saol şekerim şakalaşıyoruz da iğne olayı doğru berbat bi iğnem var çok mide bulantısı ve saç dökülmesi yapıyor iğne günümde nasıl desem psikolojim bi tuhaf oluyor az önce yaptırdım eşime ayağımı hiç kıpırtadasım gelmiyor kıpırdayınca ağrıcak yada midem bulanacak gibi.yok canım ben seni yargılamak için öyle demedim zaten senin iyiliğin için dedim kendimden yola çıkarak..geçmiş olsun
sürekli bir rahatsızlıkmı canım allah şifa versin..teşekkür ederimsaol şekerim şakalaşıyoruz da iğne olayı doğru berbat bi iğnem var çok mide bulantısı ve saç dökülmesi yapıyor iğne günümde nasıl desem psikolojim bi tuhaf oluyor az önce yaptırdım eşime ayağımı hiç kıpırtadasım gelmiyor kıpırdayınca ağrıcak yada midem bulanacak gibi.
bu arada sanada geçmiş olsun
kalıcı bişeymi bu yoksa iyileşme ihtimali varmıevet maalesef iltihaplı romatizma teşekkür ederim.
bilmiyorum kimisi tedavisi yok sadece uyur diyor doktorumda 2sene ilaç ve iğneye devam iyileşirse iyileşir yoksa ömür boyu diyor.kalıcı bişeymi bu yoksa iyileşme ihtimali varmı
evet bende hergün alarm kuruyorum saat 6ya güya 1saat spor yapıcamda çocuklar uyanmadan bi türlü uyanamadım o saatteherkes gitti zaten canım bende sabah alarm kurup erken kalkmaya çalışıcam böyle olmuyor kaç gündür 4 ü geçiyor uyumam sizlerede uyum sağlamak adına erken kalkma kararı aldım:)
inşallah iyi olur canımbilmiyorum kimisi tedavisi yok sadece uyur diyor doktorumda 2sene ilaç ve iğneye devam iyileşirse iyileşir yoksa ömür boyu diyor.
Allah bilir....
eline sağlık canımkızlar başlangıç kilonuzu yazın bety21 canım sen dünkü kilonu yazdınmı göremedim ben. kızlar elimden geldiğince yaptım çok iyi olmadı ama idare edin
evet cnm yazdım kıyafetsiz 75.8dikızlar başlangıç kilonuzu yazın bety21 canım sen dünkü kilonu yazdınmı göremedim ben. kızlar elimden geldiğince yaptım çok iyi olmadı ama idare edin
günaydın canımGünaydınlar kzılar:) erken kalkmak için çok çaba sarfettim anca bu kadar oldu birkaç güne düzene girecek umarım:)
başlangıç kilon kaçtı bebeğimevet cnm yazdım kıyafetsiz 75.8di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?