ya illa tablo görünümüne gerek yok tablo çizgiside eksik oluversin içerik aynı zatenpek beceremedim bu kadar yapabildim önemli olan her hafta eksilerimizi görebilmek demi ama canım
sağol canım bol eksiler olur inş listemizdeya illa tablo görünümüne gerek yok tablo çizgiside eksik oluversin içerik aynı zaten
canım bu başlangıcım 3.gün diyetimin öncesi yokbaşlangıç kilon kaçtı bebeğim
eşime mezura siparişi verdim o ne diyor inş bulur biraz şüpheliyim
hep gülsün yüzün canım benim. bulmuş canım aradı buldum metreyi diyorsabah sabah yine güldürdünüz beni allahta sizi güldürsün:) şey yapabilirsin normal iple ölçü alıp bitiş noktalarından düğüm atarsın mezura aldığında onları ölçersin ölçülerin değişmeden almış olursun böylece:)
metrea
hep gülsün yüzün canım benim. bulmuş canım aradı buldum metreyi diyorne metresi be dedim tamam ne farkeder diyor ha mezura ha metre diyor şapşik kocam ya sonuç olarak almayı becermiş
inşallah canım bende tekrar 70 in altına inmek istiyorum mutluluğum çok kısa sürdübu cumaya kadar diyeti sıkı tutacağım 74 olayım artık
çarşıdan gelsin hemen ölçüp yazarımmetreiyi bari bulduysa artık senden de ölçüleri bekliyoruz:)
68 olmayı hedefle canım sonradan aldıklarımız kalıcı değildi zaten iki güne gider onlar 69 olmuştun demiinşallah canım bende tekrar 70 in altına inmek istiyorum mutluluğum çok kısa sürdü
evet 69.5 olmuştumçarşıdan gelsin hemen ölçüp yazarım
68 olmayı hedefle canım sonradan aldıklarımız kalıcı değildi zaten iki güne gider onlar 69 olmuştun demi
üzülme canım bu cuma 68 belkide ucundanda olsa 67 görürsün ama sporu ihmal etme saglıklı beslen ben kafaya koydum bu hafta 74 olacagımevet 69.5 olmuştum
67 olmasa bile belki 68 i görürüm, sporsuz olmaz evet onu ihmal etmiyoruzüzülme canım bu cuma 68 belkide ucundanda olsa 67 görürsün ama sporu ihmal etme saglıklı beslen ben kafaya koydum bu hafta 74 olacagım
bu hafta spora asılacağım dışarıda yürüyüş yapacagım gece koşu bandında koşacağım67 olmasa bile belki 68 i görürüm, sporsuz olmaz evet onu ihmal etmiyoruz
çok gelmezmi oda canımbu hafta spora asılacağım dışarıda yürüyüş yapacagım gece koşu bandında koşacağım
pilates için erken değilmi canımBugun pilates gunum benim de
Ya soyle zaten baslangic seviyesini yapiyorum daha cok leslie yapiyorum zaten pilates sıkılastiriyo ama benim kilo vermem icin leslie de yapmam gerekiyopilates için erken değilmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?