25 kiloya veda günlüğüm

çok şahane muhteşem berbat ölçelerim
göğüs 99
bel 90
kalça 113

boyum 1.60 birazda boy olsaydı süper olacaktı

çok şahane muhteşem berbat ölçelerim
göğüs 99
bel 90
kalça 113
aysu27 cum sen 2 çocuk doğurmuşsun biri daha 5 aylık kendine haksızlık etme evet bazısı doğumdan sonra hemen formuna kavuşuyo ama bazısınında çabalaması gerekiyor hiç canını sıkma sende başarıcaksın ben hep destek olucam

iyiki varsın canım iyiki bu günlüğü açmışım tanımışım seni ve diğer arkadaşları hep inancımı kaybettiğtmde desteğinle kendime geliyorum

iyiki varsın canım iyiki bu günlüğü açmışım tanımışım seni ve diğer arkadaşları hep inancımı kaybettiğtmde desteğinle kendime geliyorum
en iyi tarafıda bu işte gece baştaki mesajları tekrar okudum bu kiloyla dalga geçme meselesini benimde başıma geldi bizleri en iyi yine biz anlıyoruz o yüzden destek olarak devam edicez yolumuza:)

en iyi tarafıda bu işte gece baştaki mesajları tekrar okudum bu kiloyla dalga geçme meselesini benimde başıma geldi bizleri en iyi yine biz anlıyoruz o yüzden destek olarak devam edicez yolumuza:)
benim de kilomla dalga gectiler arkadaslarim yapmadi belki ama ailem akrabalarim ne zaman girseler konuyu hep kiloya getiriyolar 140 kilo teyzeler bana ay biraz zayifla dedi hep

of of hiç sormayın kızlar zaten bir eksiğini bulalımda yerin dibe sokalım diye dört gözle bekliyorlar fırsatını bulunca hiç acımadan hançerliyorlar iki kere çok acı şekilde yaşadım şimdide kilo verince 65 ol yeter diyor kendisi 55 kilodur boyuda uzun çekemediklerini o kadar belli ediyorlar ki sorma gitsin

ben gerçektende böyle bir site olduğu için çok şükrediyorum kendi başıma gerçektende başaramazdım en fazla 1 ay yapar bırakırdım. çevremde destek olacağına her zaman köstekler sağolsunlar

onlar büyük köstek önümüzde böyle şeylere seni inandırmalarına izin verme hedefin belli ona ulaşana kadar devam ediyoruz sonrada korumak için

onlar büyük köstek önümüzde böyle şeylere seni inandırmalarına izin verme hedefin belli ona ulaşana kadar devam ediyoruz sonrada korumak için
hiç inanırmıyım canım ben 55 kilo olana kadar pes etmicem arada kaçamaklarım olur motivasyonum düşer ama kaldığım yerden toplanıp devam edip amacıma ulaşacağım hele sizin gibi arkadaşlarım yanımda oldukça ben başarırım

1 ay sonra lise arkadaşları buluşması yapacaklar ben kilo aldığımdan beri gitmiyordum artık gitmek istiyorum umarım o zaman 64 65 olurum

Aynen zayiflamaya baslayinca oyle diyolar ay kizim ye ay sen su kadar ol yeter valla gerinip gerinip bi cakasim geliyo

ben 2 mil leslie yaptım canlar şimdi salata yaptım ufak bi dilim buğyday ekmeğiyle onu yiyorum ara öğün olarakta 200 ml muzlu süt içtim sizlerdende menüleri ve sporları bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…