25 kiloya veda günlüğüm

ben 2 mil leslie yaptım canlar şimdi salata yaptım ufak bi dilim buğyday ekmeğiyle onu yiyorum ara öğün olarakta 200 ml muzlu süt içtim sizlerdende menüleri ve sporları bekliyorum:)
canim ya misafir gelince pilates yapamadim bi de cok zaman aliyo gitsinler 2 mil leslie yapcan bugun,ben de sabah dometes salatalik zeytin peynir bi dilim tam bugday ekmek oglen de bi kase corba biraz da tavuk sote kalmis dunden onu yedim ara ogun daha yapmadim yogurtpa galeta yicem bikac tne

yemekler güzel canım sporda eklenince çok iyi olacak afiyet olsun:)

sabah
yarım simit
1 y.k lor
5 zeytin
domates
1 t.k vişne reçeli şekeri çoook az ben yaptım

ara
2 kuru kayısı
1 incir

öğle dayanamadım yedim
1 tabak yağsız az tuzlu taze fasulye
1 kase yoğurt

ara
3 yulaflı bisküvi

şimdi yürüyüşe gideceğim oğlumla

çok değilki yediklerin gayet iyi :)

ben 2 mil leslie yaptım canlar şimdi salata yaptım ufak bi dilim buğyday ekmeğiyle onu yiyorum ara öğün olarakta 200 ml muzlu süt içtim sizlerdende menüleri ve sporları bekliyorum:)
menün çOk sağlıklı güzelim sporda yapılmış daha ne olsun

on numara olmuş canım

sağol tatlım akşamda tavuk haşlama salata yemeyi planlıyorum
benim akşam ne yiceğim belli değil daha ama salata ve tavuk güzel seçim bende kalorisi az besin değeri yüksek şeyler yemek istiyorum bulursam yapıcam akşam yazarım:)

10 ağustos p.tesi sezeryanla doğum yaptım 3.200 gr bebeğim doğdu ben 75 kg la doğuma girdim bugün 6. gün 67 kg oldum gebeliğime 60 la başlamıştım bakalım kaç günde eski kiloma ineceğim......

10 ağustos p.tesi sezeryanla doğum yaptım 3.200 gr bebeğim doğdu ben 75 kg la doğuma girdim bugün 6. gün 67 kg oldum gebeliğime 60 la başlamıştım bakalım kaç günde eski kiloma ineceğim......
canım benim gözün aydın ALLAH bağışlasın yavrunu.sağlığınız iyi demi canım mis kokulunu benim yerimede sev. çok güzel kilolarda gitmiş kalanıda zamanla atarsın diyete hazır hissettiğinde burdayız tatlım

Bebişin hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah vereceğin kiloda çok değil zaten hemencecik kavuşursun forumuna:)

kızlar baldırlarım ve yanlarımda ağrı var spor sonrası,hamlamışım sanırım nasıl geçer bi fikriniz varmı

kızlar baldırlarım ve yanlarımda ağrı var spor sonrası,hamlamışım sanırım nasıl geçer bi fikriniz varmı
Valla ben 4 gun cektim kas gevsetici falan ictim ama ise yaramadi spor sonrasi sicak dus iyi gelir diyolar ama bilemem

kizlar ara ogun yapmadim cabim istemedim ama onun yerine turk kahvesiyle bi karecik bitter yedim 1 kare bitter veriyolar diyette kotu bisi yapmadim valla ki :) aksam da kabak yemegi ve bi kase yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…