- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
Tebrik ederim allah anali babali buyutsun cok az kilon var canim insan emzirirken kalori yakarmis zaten sen simdi bebegini guzel guzel emzir sutun azalmasin sonra baslarsin tabi yine sutun arttsin diye her onune geceni yedirebilir buyukler :)10 ağustos p.tesi sezeryanla doğum yaptım 3.200 gr bebeğim doğdu ben 75 kg la doğuma girdim bugün 6. gün 67 kg oldum gebeliğime 60 la başlamıştım bakalım kaç günde eski kiloma ineceğim......
geçmiş olsun canım bende sıcak duş iyi gelir diye biliyorum kendini çok zorlama ısınma hareketleri yap spora başlamadan öncekızlar baldırlarım ve yanlarımda ağrı var spor sonrası,hamlamışım sanırım nasıl geçer bi fikriniz varmı
1 kare bitterden hiç birşeycik olmaz akşam menünde güzelmiş canım afiyet olsunkizlar ara ogun yapmadim cabim istemedim ama onun yerine turk kahvesiyle bi karecik bitter yedim 1 kare bitter veriyolar diyette kotu bisi yapmadim valla ki :) aksam da kabak yemegi ve bi kase yogurt
canım bende yürüyüşü abarttım eve geç geldim 8 olmuştu saat 1 incir 2 hurma 8 fındık yedim acıkırsam soda içerim varsa evde dene istersen canımkızlar uyuya kalmışım akşam yemeği geçe kaldı o yüzden ve yemekte bana göre bişey yoktu bende sabahki öğünün aynısına bir dilim peynir ekleyerek yedim..ama malesef doymamış hissediyorum
öyle yaparım canım yada kahve içerim önümde çerezleri götürüyolar artık evime gidip devam etmek istiyorum böyle zorlanıyorum onlarada yemeyin diyemiyorum gözümün önünde yiyorlar vallahicanım bende yürüyüşü abarttım eve geç geldim 8 olmuştu saat 1 incir 2 hurma 8 fındık yedim acıkırsam soda içerim varsa evde dene istersen canım
bazen bende o durumlara geliyorum canım ama dışarıdan çok iradeliyim havaları .. ay yazık bizeeeeKisir sevmedigim icin cok zor olmadi da karsimda su boregi yeselerdi gene yemezdim ama aglayabilirdim :)
sakın canım uzaklaş başka bir odaya geç bütün gün dikkat ettin sporda yaptın yazık değilli emeklerine eğer doymadıysan sağlıklı bir ara öğün yapöyle yaparım canım yada kahve içerim önümde çerezleri götürüyolar artık evime gidip devam etmek istiyorum böyle zorlanıyorum onlarada yemeyin diyemiyorum gözümün önünde yiyorlar vallahi
yok canım yemem zaten bu saatten sonra kalktım bi kahve yaptım kendime en olmadı incir üzüm yerim biraz cıs şeylerden yemek yoksakın canım uzaklaş başka bir odaya geç bütün gün dikkat ettin sporda yaptın yazık değilli emeklerine eğer doymadıysan sağlıklı bir ara öğün yap
çok sevindim canım sağlıksız yiyeceklerden uzak duruyoruz zayıflayınca kendimizi güzel kıyafetlerle ödüllendireceğizyok canım yemem zaten bu saatten sonra kalktım bi kahve yaptım kendime en olmadı incir üzüm yerim biraz cıs şeylerden yemek yok
ailenle mi yaşıyorsunEvde tek kaldığımda daha kolay yapıyorum ondan dedim
o anı sabırsızlıkla bekliyorumçok sevindim canım sağlıksız yiyeceklerden uzak duruyoruz zayıflayınca kendimizi güzel kıyafetlerle ödüllendireceğiz
görevimizi layığıyla yerine getirdik oh missssKol lastigle kol da calistim bugun bu kadar spor yeter :)
şuan tatil sebebiyle ailemin yanındayım okul zamanı tek yaşıyorum yani senenin 8 ayı tek 4 ayı aile:)ailenle mi yaşıyorsun
en güzel zamanların tadını çıkar canımşuan tatil sebebiyle ailemin yanındayım okul zamanı tek yaşıyorum yani senenin 8 ayı tek 4 ayı aile:)
ay düşüncesi bile güzel önceden 32 beden olan kotlarım 30 bedene düştü hatta 29 beden bi eski kotuma girmiştim geçenlerde hedef 27 hatta 26 olsa tadından yenmez:)bende canım bendeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?