aynen öyle aslında bırakıp gidesim gelmiyor ama yapacak bişey yok mecbur..ay bide benim annem yedikçe yiyen ve asla kilo almayanlardan çok imreniyorum diyorum bu özelliği niye vermedin bana:)en güzel zamanların tadını çıkar canım
sende bu azim varken istediğin bedene ulaşırsınay düşüncesi bile güzel önceden 32 beden olan kotlarım 30 bedene düştü hatta 29 beden bi eski kotuma girmiştim geçenlerde hedef 27 hatta 26 olsa tadından yenmez:)
kendime güzel görünmeyi çok istiyorum sağlıklı olmayı ama şu arkamdan dalga geçen insanlara görüntümle cevap vermeisteği beni inanılmaz motive ediyor aslında bilmeden istemeden bize faydaları var haberleri yok:)sende bu azim varken istediğin bedene ulaşırsın
çok imrenirim yiyip yiyip kilo almayanlara annen çok şanslıymış dediğin gibi keşke bu genetiği alsaymışsın harika olurmuşaynen öyle aslında bırakıp gidesim gelmiyor ama yapacak bişey yok mecbur..ay bide benim annem yedikçe yiyen ve asla kilo almayanlardan çok imreniyorum diyorum bu özelliği niye vermedin bana:)
ay keşke ama napalım şanssızlık benim en belirgin özelliklerimden:))çok imrenirim yiyip yiyip kilo almayanlara annen çok şanslıymış dediğin gibi keşke bu genetiği alsaymışsın harika olurmuş
ben iki sene öncede yaşamıştım kaç gün ağladığımı bilirim ama ne oldu 64 kilolara inip ağızlarının payını vermiştim iyiki varlarkendime güzel görünmeyi çok istiyorum sağlıklı olmayı ama şu arkamdan dalga geçen insanlara görüntümle cevap vermeisteği beni inanılmaz motive ediyor aslında bilmeden istemeden bize faydaları var haberleri yok:)
yeni seneye bambaşka bir görünümle gidicem inşallah:)ben iki sene öncede yaşamıştım kaç gün ağladığımı bilirim ama ne oldu 64 kilolara inip ağızlarının payını vermiştim iyiki varlar
bence yapabilirsin canım hemde çok rahat :)ben kendime aralığa kadar zaman verdim 55 olmazsa 60 kiloya düşüp korumaya geçeceğim
yeni seneye bambaşka bir görünümle gidicem inşallah:)
inş canım inşbence yapabilirsin canım hemde çok rahat :)
çatlasınlar patlasınlarzayıfladığında, seni çekemeyen insanların gözlerindeki kıskanç kıskanç bakışları ay canım ne güzel olmuşsun derken içlerinden çatladıkları hangi yemekte alırsın bu hazzı
ben emzirdiğim için pulbibere yaklaşamıyorum ama faydalı bir küre benziyor incelmede olmuş ne güzel ilerde bende denerimyoğurt limon pulbiber kürünü yapıp sonuç alan varmı acaba ? benim 3.günüm göbek küçüldü sanki biraz..başlamadan ölçtüm 81 geliyodu şimdi 78 yediklerimede dikkat ediyorum tabi :)
ben bi kere denemiştim 1 sene önce felan ama tadı bana göre olmadığı için devam etmedim sen güzel sonuç almışsın sevindim:)yoğurt limon pulbiber kürünü yapıp sonuç alan varmı acaba ? benim 3.günüm göbek küçüldü sanki biraz..başlamadan ölçtüm 81 geliyodu şimdi 78 yediklerimede dikkat ediyorum tabi :)
15 gün devam edicem bakalım inşallah sonuç verir :)ben emzirdiğim için pulbibere yaklaşamıyorum ama faydalı bir küre benziyor incelmede olmuş ne güzel ilerde bende denerim
pes etmeyeciğiz tabiki canım senin çevrendede yok mu diyeti bırakman için gözünün içene bakanlar bıraksında yine şişsin diyenler benim çevremde çok var hatta diyetin 1 ay sonra biter diyip dalga geçen bile var böylelerine inat yola devam istikamet 55 kilo4,5 ayımız var ilk zamanlar daha hızlı gider kilo ortalama aylık 4,8 kilo vermen gerek ki bunu gayet rahat yaparız duraklama dönemlerimiz olacaktır o zaman detoks programı uygularız 1-2 günlük valla kurtulurum sanma canımcım ben pes etmem sanada müsade etmem yani:)
tadı bana kötü gelmedi o kadar :) birde yoğurt patatez diyetine başlamak istiyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorumben bi kere denemiştim 1 sene önce felan ama tadı bana göre olmadığı için devam etmedim sen güzel sonuç almışsın sevindim:)
inş canım yediklerinede dikkat edersen sonuç eminim çok iyi olur15 gün devam edicem bakalım inşallah sonuç verir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?