25 kiloya veda günlüğüm

en güzel zamanların tadını çıkar canım
aynen öyle aslında bırakıp gidesim gelmiyor ama yapacak bişey yok mecbur..ay bide benim annem yedikçe yiyen ve asla kilo almayanlardan çok imreniyorum diyorum bu özelliği niye vermedin bana:)

ay düşüncesi bile güzel önceden 32 beden olan kotlarım 30 bedene düştü hatta 29 beden bi eski kotuma girmiştim geçenlerde hedef 27 hatta 26 olsa tadından yenmez:)
sende bu azim varken istediğin bedene ulaşırsın

sende bu azim varken istediğin bedene ulaşırsın
kendime güzel görünmeyi çok istiyorum sağlıklı olmayı ama şu arkamdan dalga geçen insanlara görüntümle cevap vermeisteği beni inanılmaz motive ediyor aslında bilmeden istemeden bize faydaları var haberleri yok:)

aynen öyle aslında bırakıp gidesim gelmiyor ama yapacak bişey yok mecbur..ay bide benim annem yedikçe yiyen ve asla kilo almayanlardan çok imreniyorum diyorum bu özelliği niye vermedin bana:)
çok imrenirim yiyip yiyip kilo almayanlara annen çok şanslıymış dediğin gibi keşke bu genetiği alsaymışsın harika olurmuş

ben iki sene öncede yaşamıştım kaç gün ağladığımı bilirim ama ne oldu 64 kilolara inip ağızlarının payını vermiştim iyiki varlar

ben kendime aralığa kadar zaman verdim 55 olmazsa 60 kiloya düşüp korumaya geçeceğim

yoğurt limon pulbiber kürünü yapıp sonuç alan varmı acaba ? benim 3.günüm göbek küçüldü sanki biraz..başlamadan ölçtüm 81 geliyodu şimdi 78 yediklerimede dikkat ediyorum tabi :)

4,5 ayımız var ilk zamanlar daha hızlı gider kilo ortalama aylık 4,8 kilo vermen gerek ki bunu gayet rahat yaparız duraklama dönemlerimiz olacaktır o zaman detoks programı uygularız 1-2 günlük valla kurtulurum sanma canımcım ben pes etmem sanada müsade etmem yani :)

yoğurt limon pulbiber kürünü yapıp sonuç alan varmı acaba ? benim 3.günüm göbek küçüldü sanki biraz..başlamadan ölçtüm 81 geliyodu şimdi 78 yediklerimede dikkat ediyorum tabi :)
ben emzirdiğim için pulbibere yaklaşamıyorum ama faydalı bir küre benziyor incelmede olmuş ne güzel ilerde bende denerim

ben bi kere denemiştim 1 sene önce felan ama tadı bana göre olmadığı için devam etmedim sen güzel sonuç almışsın sevindim:)

pes etmeyeciğiz tabiki canım senin çevrendede yok mu diyeti bırakman için gözünün içene bakanlar bıraksında yine şişsin diyenler benim çevremde çok var hatta diyetin 1 ay sonra biter diyip dalga geçen bile var böylelerine inat yola devam istikamet 55 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…