25 kiloya veda günlüğüm

var kuzum var olmazmı ah onlar neyse kötü şeyler söylemeyelim biz bende çok başlayıp bıraktım diyeti daha önceleri ellerine malzeme verdim

inşallah hedefinize ulaşırsınız kızlar kafaya koyduktan sonra gerisi geliyo zaten bende 2 haftadır dikkat ediyorum sporda yapıyorum biraz.. belim 88 di şimdi 78 devamıda gelicek inşallah

inşallah hedefinize ulaşırsınız kızlar kafaya koyduktan sonra gerisi geliyo zaten bende 2 haftadır dikkat ediyorum sporda yapıyorum biraz.. belim 88 di şimdi 78 devamıda gelicek inşallah
2 haftada 10 cm incelme harika doğrusu maşallah neler yaptığını anlatırsan çok sevinirim:)

var kuzum var olmazmı ah onlar neyse kötü şeyler söylemeyelim biz bende çok başlayıp bıraktım diyeti daha önceleri ellerine malzeme verdim
bende artık saklıyorum iki üç kişi biliyor keşke bilmeselerdi ağzımdan kaçırdım zayıflayarak verelim cevaplarını canım

2 haftada 10 cm incelme harika doğrusu maşallah neler yaptığını anlatırsan çok sevinirim:)
ben diyet falan yapamıyorum hiç hemen bırakıyorum bende kendime göre bi yöntem uyguladım canım şekeri ekmeği azalttım ekmek sadece kahvaltıda yiyorum yemeği 2 tabak yerdim şimdi 1e düşürdüm 6dan sonra bişey yemiyorum suyu çok içiyorum arada spor yapıyorum bu kadar :)

anladım canım senin hedefin ne kaç kilo vermek istiyosun

sende iyi vermişsin canım sanada maşallah
sağol canım biraz yavaşladı tabi ama bu hafta normal beslenme düzenimde devam edip kilo verip veremediğimi gözlemlicem sonuçlar istediğim gibi olmazsa kafama yatan bi detoks yapmayı düşünüyorum.. 5 günde 5 kiloyu yapmıştım 3,1 kilo verdim ben istersen ona bakabilrsin sende:)

1.gün sadece patates
2.gün sebze
3. gün et(tavuk balık kırmızı et)
4. gün meyve(muz hariç)
5.gün yumurta( yumurta yerine yağsız süt yoğurt gibi yiyeceklerle değişim yapabilirsin)
çay kahve şekersiz olarak serbest bol su içiyosun bu şekilde canım

güzelmiş aslında ama ve meyveyle aram yok canım patatez yoğurta başlıcam yarın bakalım olmassa bunuda denerim yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…