var kuzum var olmazmı ah onlar neyse kötü şeyler söylemeyelim biz bende çok başlayıp bıraktım diyeti daha önceleri ellerine malzeme verdimpes etmeyeciğiz tabiki canım senin çevrendede yok mu diyeti bırakman için gözünün içene bakanlar bıraksında yine şişsin diyenler benim çevremde çok var hatta diyetin 1 ay sonra biter diyip dalga geçen bile var böylelerine inat yola devam istikamet 55 kilo
ben onu bilmiyorum canım nasıl bişey?tadı bana kötü gelmedi o kadar :) birde yoğurt patatez diyetine başlamak istiyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum
2 haftada 10 cm incelme harika doğrusu maşallahinşallah hedefinize ulaşırsınız kızlar kafaya koyduktan sonra gerisi geliyo zaten bende 2 haftadır dikkat ediyorum sporda yapıyorum biraz.. belim 88 di şimdi 78 devamıda gelicek inşallah
3 gün yapıyosun canım sadece haşlanmış patatez ve yoğurt yiyosun yanında su şekersiz çay kahve içebiliyosun nette araştırırken buldum bende 3 günde 5 kilo falan gidiyomuşben onu bilmiyorum canım nasıl bişey?
bende artık saklıyorum iki üç kişi biliyor keşke bilmeselerdi ağzımdan kaçırdım zayıflayarak verelim cevaplarını canımvar kuzum var olmazmı ah onlar neyse kötü şeyler söylemeyelim biz bende çok başlayıp bıraktım diyeti daha önceleri ellerine malzeme verdim
ben diyet falan yapamıyorum hiç hemen bırakıyorum bende kendime göre bi yöntem uyguladım canım şekeri ekmeği azalttım ekmek sadece kahvaltıda yiyorum yemeği 2 tabak yerdim şimdi 1e düşürdüm 6dan sonra bişey yemiyorum suyu çok içiyorum arada spor yapıyorum bu kadar :)2 haftada 10 cm incelme harika doğrusu maşallahneler yaptığını anlatırsan çok sevinirim:)
anladım canım senin hedefin ne kaç kilo vermek istiyosunben diyet falan yapamıyorum hiç hemen bırakıyorum bende kendime göre bi yöntem uyguladım canım şekeri ekmeği azalttım ekmek sadece kahvaltıda yiyorum yemeği 2 tabak yerdim şimdi 1e düşürdüm 6dan sonra bişey yemiyorum suyu çok içiyorum arada spor yapıyorum bu kadar :)
bende bi bakim belki duraklama döneminde yaparım:)3 gün yapıyosun canım sadece haşlanmış patatez ve yoğurt yiyosun yanında su şekersiz çay kahve içebiliyosun nette araştırırken buldum bende 3 günde 5 kilo falan gidiyomuş
hahah hadi bakalım minnoşa iyi uykular:)ben oğluşu uyutup (bende uyuyakalmazsam) gelirim kızlar
78 le başladım tartım olmadığı için şimdi bilmiyorum ne kadar verdim hedefim 65anladım canım senin hedefin ne kaç kilo vermek istiyosun
denemekte fayda var :)bende bi bakim belki duraklama döneminde yaparım:)
konuna bakıyordum şimdi bende orayıda okumaya çalışıcam:) ben 84 ile başlamıştım şuan 71,6 yım hedef 60 ama 60 altı olursa hiç fena olmaz:)78 le başladım tartım olmadığı için şimdi bilmiyorum ne kadar verdim hedefim 65sen canım
sağol canım biraz yavaşladı tabi ama bu hafta normal beslenme düzenimde devam edip kilo verip veremediğimi gözlemlicem sonuçlar istediğim gibi olmazsa kafama yatan bi detoks yapmayı düşünüyorum.. 5 günde 5 kiloyu yapmıştım 3,1 kilo verdim ben istersen ona bakabilrsin sende:)sende iyi vermişsin canım sanada maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?