bende en çok meyve gününde zorlanmıştım ama tamamladım 5 kilo olmasada 3 kiloda fena değil bende şimdi patates yoğurt detoksuna bakim 1 hafta sonra yaparım belkim:) sana şimdiden kolay gelsin sonuçlarını lütfen bizimlede paylaşgüzelmiş aslında ama ve meyveyle aram yok canım patatez yoğurta başlıcam yarın bakalım olmassa bunuda denerim yine :)
3 gün çok değil aslında deneyebilirim ama kalıcı olurmu bu verilen kilo emin değilim sonrasında birden yüklenmemek gerekiyorPatates diyeti ile 3 günde 5 kilo verebilirsiniz… etkisi patatesin tek başına ödem attırıcı ve bağırsak temizleyici yararından geliyor…
not:doktorunuza danışmadan hiç bir diyeti uygulamayın
PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
2.Gün:
- 2 bardak yogurt
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 bardak yogurt
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
3.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates
Aksam:
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
- 1 bardak yogurt
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor.netten alıntı yaptım. bu şekilde yapılıyo canım
sağol canım yazarım tabi :)bende en çok meyve gününde zorlanmıştım ama tamamladım 5 kilo olmasada 3 kiloda fena değil bende şimdi patates yoğurt detoksuna bakim 1 hafta sonra yaparım belkim:) sana şimdiden kolay gelsin sonuçlarını lütfen bizimlede paylaş
evet dikkat edersin yine ekmek şekeri bırakırsın sporda yapınca alınmaz heralde3 gün çok değil aslında deneyebilirim ama kalıcı olurmu bu verilen kilo emin değilim sonrasında birden yüklenmemek gerekiyor
hedeflediğimiz kiloya ulaşana kadar denemediğim yöntem kalacakmı merak ediyorumevet dikkat edersin yine ekmek şekeri bırakırsın sporda yapınca alınmaz heralde
hedeflediğimiz kiloya ulaşana kadar denemediğim yöntem kalacakmı merak ediyorum
aynen canım yaa ah bi kurtulsak :)
inşallah istediğiniz gibi gönlünüze göre olur:)evet gençliğimizin tadını çıkaramıyoruz istediğimiz gibi giyinemiyoruzbebek düşünüyoruz birde hamile kalmadan vermek istiyorum en azından 68 falan olmak istiyorum bakalım artık :)
inşallah hepimizin canıminşallah istediğiniz gibi gönlünüze göre olur:)
zaten başarabilsek o emeğime kıyıp bende geri almamak için elimden geleni yaparım o günleride göreceğiz:)benim oğlan inatla uyumuyor ayağımda sallıyorum. kilo veermek için çektiğimiz çileden başka birşey değil halbuki zamanında doğru beslenseydik şimdi bu zorlukları yaşamayacaktık kilo verince akşam yediden sonra ağzıma lokma sürmeyecegim iki gün kötü beslendiysem 3 gün dikkatli gideceğim dengeyi sagleyacağım bir daha bu durumları yaşamak istemiyorum en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz
aynen öyle canım arada ödemleri atmakta çok faydalı ,zaten ona bel bağlamıyorum ben bilincindeyim ömür boyu devam ettireceğim bir beslenme düzeni oluşturuyorum:)Kizlar sok diyetlerle yagdan vermek zor diye biliyorum ben diyetten sonra aldiginiz kilolar geri gelmesin saglikli beslenmek gibisi yok detoks yapcaksaniz da ayda 2,3 gun yapsaniz iyi olur sagliginizdan olmayin da :)
çok doğru diyosunben 1. doğumdan sonra 91 kilodan 64 kiloya indim hep şok diyetlerle ayran detoksu hurma detoksu bunun gibi bir sürüsü sonuç metomu bozdum 1000 kalorilik diyetlerle bile çok zor veriyorum 2 öğün beslenince verebiliyorum tabi az yiyerek en güzeli acele etmedin vücudun dengesini bozmadan vermeli kiloları
canım bende ayda 1 yapmayı düşünüyorum dikkat ettiğim için geri almam diye düşünüyorum :)Kizlar sok diyetlerle yagdan vermek zor diye biliyorum ben diyetten sonra aldiginiz kilolar geri gelmesin saglikli beslenmek gibisi yok detoks yapcaksaniz da ayda 2,3 gun yapsaniz iyi olur sagliginizdan olmayin da :)
relaxkendime aynada bakınca görüntümden hiç memnun değilim biran önce zayıflamak istiyorum telaşa kapılıyorum saçmalıyorum o kadar sıkıyorum ki kendimi hayattan soğuyorum akışına bırakırsam rahatlıyorum kendimi adam etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?