25 kiloya veda günlüğüm

Patates diyeti ile 3 günde 5 kilo verebilirsiniz… etkisi patatesin tek başına ödem attırıcı ve bağırsak temizleyici yararından geliyor…
not:doktorunuza danışmadan hiç bir diyeti uygulamayın

PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:

• 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Öğle:

• 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:

• 2 bardak yogurt
2.Gün:
Kahvaltı:

• 1 bardak yogurt
Öğle:

• 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:

3.Gün:
Kahvaltı:

• 1 haslama patates
Öğle:

Aksam:

• 1 bardak yogurt
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor.netten alıntı yaptım. bu şekilde yapılıyo canım

güzelmiş aslında ama ve meyveyle aram yok canım patatez yoğurta başlıcam yarın bakalım olmassa bunuda denerim yine :)
bende en çok meyve gününde zorlanmıştım ama tamamladım 5 kilo olmasada 3 kiloda fena değil bende şimdi patates yoğurt detoksuna bakim 1 hafta sonra yaparım belkim:) sana şimdiden kolay gelsin sonuçlarını lütfen bizimlede paylaş

3 gün çok değil aslında deneyebilirim ama kalıcı olurmu bu verilen kilo emin değilim sonrasında birden yüklenmemek gerekiyor

sağol canım yazarım tabi :)

evet gençliğimizin tadını çıkaramıyoruz istediğimiz gibi giyinemiyoruzbebek düşünüyoruz birde hamile kalmadan vermek istiyorum en azından 68 falan olmak istiyorum bakalım artık :)

benim oğlan inatla uyumuyor ayağımda sallıyorum. kilo veermek için çektiğimiz çileden başka birşey değil halbuki zamanında doğru beslenseydik şimdi bu zorlukları yaşamayacaktık kilo verince akşam yediden sonra ağzıma lokma sürmeyecegim iki gün kötü beslendiysem 3 gün dikkatli gideceğim dengeyi sagleyacağım bir daha bu durumları yaşamak istemiyorum en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz

Kizlar sok diyetlerle yagdan vermek zor diye biliyorum ben diyetten sonra aldiginiz kilolar geri gelmesin saglikli beslenmek gibisi yok detoks yapcaksaniz da ayda 2,3 gun yapsaniz iyi olur sagliginizdan olmayin da :)

zaten başarabilsek o emeğime kıyıp bende geri almamak için elimden geleni yaparım o günleride göreceğiz:)

Kizlar sok diyetlerle yagdan vermek zor diye biliyorum ben diyetten sonra aldiginiz kilolar geri gelmesin saglikli beslenmek gibisi yok detoks yapcaksaniz da ayda 2,3 gun yapsaniz iyi olur sagliginizdan olmayin da :)
aynen öyle canım arada ödemleri atmakta çok faydalı ,zaten ona bel bağlamıyorum ben bilincindeyim ömür boyu devam ettireceğim bir beslenme düzeni oluşturuyorum:)

ben 1. doğumdan sonra 91 kilodan 64 kiloya indim hep şok diyetlerle ayran detoksu hurma detoksu bunun gibi bir sürüsü sonuç metomu bozdum 1000 kalorilik diyetlerle bile çok zor veriyorum 2 öğün beslenince verebiliyorum tabi az yiyerek en güzeli acele etmedin vücudun dengesini bozmadan vermeli kiloları

çok doğru diyosun

canım bende ayda 1 yapmayı düşünüyorum dikkat ettiğim için geri almam diye düşünüyorum :)

kendime aynada bakınca görüntümden hiç memnun değilim biran önce zayıflamak istiyorum telaşa kapılıyorum saçmalıyorum o kadar sıkıyorum ki kendimi hayattan soğuyorum akışına bırakırsam rahatlıyorum kendimi adam etmem lazım

relax aysu27 cum kendine 1 ay ver göreceksin ne kadar farkettiğini veremiyorum diye az az kuş kadar yemek yok sağlıklı beslenip sporda yaptıkmı bu işin olmaması için hiçbir engel yok hastalığımız yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…