ah canım kendime çok kızıyorum biranda gitsin istiyorum halbuki bir günde almadım bir gündede veremem mantığımla düşününce herşey çok güzel ama mantığı dinleyen kimrelaxaysu27 cum kendine 1 ay ver göreceksin ne kadar farkettiğini veremiyorum diye az az kuş kadar yemek yok sağlıklı beslenip sporda yaptıkmı bu işin olmaması için hiçbir engel yok hastalığımız yok çok şükür
sen bizi bu kadar iyi motive ederken kendini niye etmiyosun bak sıkıya alıcaz dediğimiz zaman dedinki bana kızın azarlayın diye kanıtlarım varah canım kendime çok kızıyorum biranda gitsin istiyorum halbuki bir günde almadım bir gündede veremem mantığımla düşününce herşey çok güzel ama mantığı dinleyen kim
canım istediğin kadar azarlayabilirsin kendime geliyorum vallahisen bizi bu kadar iyi motive ederken kendini niye etmiyosun bak sıkıya alıcaz dediğimiz zaman dedinki bana kızın azarlayın diye kanıtlarım varKK70:) ben inanıyorum sporun faydasını çok görücez 4 5 kilo versek 7 8 gibi duracak tabi düzenli yaptığımızda ve tekrar tekrar bıkmadan söylerim burda birbirimize destek olup yapıcaz bu işi
nicknameden yürüttüğüm tahmine göre yaş 27 yada 28 o sebeple azarlamıyorum ama destek ve motivasyona devam:) ben alışveriş sitelerinde geziniyorum bakıyorum güzel kıyafetler kızlar incecik bana bi hırs geliyor sorma:)canım istediğin kadar azarlayabilirsin kendime geliyorum vallahibir daha ümitsizlik yok canım söz veriyorum
inşallah uyur bebişte sende güzel bir uyku çekersin:) iyi geceler ben sabah yine erken kalkmaya çalışıcam bakalım:)gözlerim kapanıyor canım en iyisi uyumak bebişim geceleri uyumuyor sağolsun. iyi geceler güzellik
yaş 28 canım sen yaşıma bakma azarla hakediyorsam azarlayacaksın tabi. bende yeni yeni kıyafetlere bakmaya başladım. mankenlerin zayıflığna bende çok imreniyorum yaanicknameden yürüttüğüm tahmine göre yaş 27 yada 28 o sebeple azarlamıyorum ama destek ve motivasyona devam:) ben alışveriş sitelerinde geziniyorum bakıyorum güzel kıyafetler kızlar incecik bana bi hırs geliyor sorma:)
nasıl oldun dünden bugüne daha iyisin umarım:)mrb kızlar sen uyu en iyisi aysu fırsat buldukça küçük bebişler çok uyutmaz çünkü
iyi geceler tatlı rüyalar:)iyi geceler tatlı rüyalar fıstıklarım
evet çok şükür sporumu yeni bitirdim geldim.nasıl oldun dünden bugüne daha iyisin umarım:)
arada benimde böyle günlerim oluyo ne yesem doymuyorum ama zararlı şeyler yemediysen sorun olmaz sporuda yapmışsın daha ne olsun:)evet çok şükür sporumu yeni bitirdim geldim.
1saat yaptım bugun benim küçük uyurken fırsattan.
30dk yürüyüş(165kal ) 300 ip atlama 120 basen hareketi 25 yan bölge hareketi.
bugun az ama sık yedim.sürekli kendimi aç hissetimvucudüm diyete tepki veriyor galiba zor gündü benim için
aynen katılıyorum resmen gençliğimiz soldu 4yıldan beri kendimi hiç beğenmiyorum ilk hamileliğimde balina oldum 30 kilo alıp 96 kilo oldum 1senede diyet spor o kadar çabayla 33 kilo verdim 3kilo geri aldım onu vermeye çalışırken bi süprizle bi daha hamile kaldım bu sefer 25 kilo aldım 15ni verdim ama asıl amacım 20 kilo verip bekarkenki gibi fit olmak ve imajı değiştirmekgençliğimiz soldu okudum sende 25 yaşındaymışsın vallahi kıymetini bilmek lazım bu zamanlarda incecik olmamız lazım:)
ben bekarken uğraşıyorum siz şaslısınız yine o zamanlar zayıfmışsınız bende 3 senedir kiloluyum başlıyordum 2 3 kilo verip bıraktım hep ama şimdi bu kadar vermişken tekrar almak istemiyorum hiçaynen katılıyorum resmen gençliğimiz soldu 4yıldan beri kendimi hiç beğenmiyorum ilk hamileliğimde balina oldum 30 kilo alıp 96 kilo oldum 1senede diyet spor o kadar çabayla 33 kilo verdim 3kilo geri aldım onu vermeye çalışırken bi süprizle bi daha hamile kaldım bu sefer 25 kilo aldım 15ni verdim ama asıl amacım 20 kilo verip bekarkenki gibi fit olmak ve imajı değiştirmek
yok canım abartmadım sadece sabah kahvaltıda biraz kızartma yedim ama bence en önemlisi akşam yemeği.sabah genelde 1yumurta biraz peynir domatesle 1-2dilim ince ekmekle karnımı doyuruyorumarada benimde böyle günlerim oluyo ne yesem doymuyorum ama zararlı şeyler yemediysen sorun olmaz sporuda yapmışsın daha ne olsun:)
kızartma dışında gayet güzel zaten bencede akşam az yemek önemli ve ben kahvaltıda doymazsam bütün gün aç hissediyorumyok canım abartmadım sadece sabah kahvaltıda biraz kızartma yedim ama bence en önemlisi akşam yemeği.sabah genelde 1yumurta biraz peynir domatesle 1-2dilim ince ekmekle karnımı doyuruyorum
,öğlen 5-6kaşık sebze yemeği 3-4 kaşık pilav ekmeksiz biraz yoğurt.meyve porsiyonunu gündüz yemeye çalışıyorum
akşam 1tabak salata 1bardak ayran 4-5 kasık sebze yemeği ekmek ve pilav yok akşam başka hiçbirsey yememeye çalışıyorum
çok ihtiyaç duymadıkça ara öğün yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?