25 kiloya veda günlüğüm

evet 10kilo vermek hedefim nasıl aldığımı anlamadım bile tartıya çıkana kadar şimdi çok kızıyorum kendime bakalım ilk hedef eylül sonuna 65 kilo sonra aralığa kadar 59-60

ne güzel maşallah 13 kiloyu nasıl verdin ne kadar sürede verdin bizede anlat
2,5 ay felan sürdü gayet bilinen şeyleri yaptım aslında ekmek az yedim tam buğday yedim şeker zaten 7 8 senedir kullanmıyorum aburcuburu yememeye çalıştım (ama arada 1 2 gün üst üste yediğim oldu) fırsat buldukça yürüyüş yaptım yarım saat 45 dakika ve 2 hafta akşam yemeklerinde sıvı tükettim sadece süt çorba gibi o zaman 6 kilo verdim kalan 7 kiloyuda normal beslenerek verdim tatlıyı çok aramam bu büyük avantaj benim için

günaydın kızlaaaaar sağlıklı bir güne uyandık yine çok şükür

sabah
2 kepek ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 küçük haşlanmış yumurta
1 ç.k vişne reçeli

günaydın kızlaaaaar sağlıklı bir güne uyandık yine çok şükür
günaydıınn:)kahvaltın güzel canım afiyet olsun:) ben kahvaltı ve ara öğünün yerini değiştirmek zorunda kaldım ilk öğünüm 2 taze incir ve 30 tane üzüm:)

günaydıınn:)kahvaltın güzel canım afiyet olsun:) ben kahvaltı ve ara öğünün yerini değiştirmek zorunda kaldım ilk öğünüm 2 taze incir ve 30 tane üzüm:)
sanada afiyet ama kahvaltıyı ihmal etme canım günün en önemli öğünü kilo vermek için kahValtı şart

bende ara öğünümü yapıyorum
1 incir
1 kayısı
4 fındık

aynen öyle çok sevindim yani ama gece resmen aç uyudum bi ara midem bulandı ama yemedim bişey 4 ü buldu yine uyumam
çektiğin sıkıntılara deyecek canım cuma günü mükafatını alacaksın ama uyku düzeninde önemli saat gece 12 ile sabah yedi saatlerine kadar uykuda olmalısın metobalizma için önemliymiş

çektiğin sıkıntılara deyecek canım cuma günü mükafatını alacaksın ama uyku düzeninde önemli saat gece 12 ile sabah yedi saatlerine kadar uykuda olmalısın metobalizma için önemliymiş
onuda düzene koyucam inşallah uğraşıyorum:)

masallah 77 ye inmissin az mi yiyorsun yoksa spor mu yapıyorsun

masallah 77 ye inmissin az mi yiyorsun yoksa spor mu yapıyorsun
hoşgeldin canım günlüğüme aslında 75.5 olmuştum iki gün yedim şimdi sıkı tutuyorum iki öğün yiyorum aralarda kuru incir kayısı hurma tüketiyorum hergün yürümeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…