ne güzel maşallah 13 kiloyu nasıl verdin ne kadar sürede verdin bizede anlatkonuna bakıyordum şimdi bende orayıda okumaya çalışıcam:) ben 84 ile başlamıştım şuan 71,6 yım hedef 60 ama 60 altı olursa hiç fena olmaz:)
evet 10kilo vermek hedefim nasıl aldığımı anlamadım bile tartıya çıkana kadar şimdi çok kızıyorum kendime bakalım ilk hedef eylül sonuna 65 kilo sonra aralığa kadar 59-60roxen daha çok gençsin kendini sakın bırakma yıllar çok çabuk geçiyor hedefine 10 kilo mu var tam bilmiyorum ama çok zor değil sen yeterki iradeli ol genç bünyelerin kilo vermesi çok daha kolay metobolizma hızlı çünkü
2,5 ay felan sürdü gayet bilinen şeyleri yaptım aslında ekmek az yedim tam buğday yedim şeker zaten 7 8 senedir kullanmıyorum aburcuburu yememeye çalıştım (ama arada 1 2 gün üst üste yediğim oldu) fırsat buldukça yürüyüş yaptım yarım saat 45 dakika ve 2 hafta akşam yemeklerinde sıvı tükettim sadece süt çorba gibi o zaman 6 kilo verdim kalan 7 kiloyuda normal beslenerek verdim tatlıyı çok aramam bu büyük avantaj benim içinne güzel maşallah 13 kiloyu nasıl verdin ne kadar sürede verdin bizede anlat
verirsiniz tabi ne engel varki:)ay ne güzel ya inş 2.5 ay sonra bizde böyle kilo vermiş oluruz...
günaydıınn:)kahvaltın güzel canım afiyet olsun:) ben kahvaltı ve ara öğünün yerini değiştirmek zorunda kaldım ilk öğünüm 2 taze incir ve 30 tane üzüm:)günaydın kızlaaaaar sağlıklı bir güne uyandık yine çok şükür
sanada afiyet ama kahvaltıyı ihmal etme canım günün en önemli öğünü kilo vermek için kahValtı şartgünaydıınn:)kahvaltın güzel canım afiyet olsun:) ben kahvaltı ve ara öğünün yerini değiştirmek zorunda kaldım ilk öğünüm 2 taze incir ve 30 tane üzüm:)
tabiki yapıcam zaten yerlerini değiştirdim sadece ve bu meyveler çok geldi biliyomusun bitiremedimsanada afiyet ama kahvaltıyı ihmal etme canım günün en önemli öğünü kilo vermek için kahValtı şart
miden küçülmüş artık canım doğru yoldasıntabiki yapıcam zaten yerlerini değiştirdim sadece ve bu meyveler çok geldi biliyomusun bitiremedim
günaydın canım cumayı beklemicekmisinGunaydin kizlar saglikli bir gun olsun yarin tartilicam cok heyecanliyim bugun yukleneyim spora da bari :)
aynen öyle çok sevindim yani ama gece resmen aç uyudum bi ara midem bulandı ama yemedim bişey 4 ü buldu yine uyumammiden küçülmüş artık canım doğru yoldasın
biz cuma günleri tartılıyoruz tatlım sen istersen pazartesi_cuma tartılGunaydin kizlar saglikli bir gun olsun yarin tartilicam cok heyecanliyim bugun yukleneyim spora da bari :)
çektiğin sıkıntılara deyecek canım cuma günü mükafatını alacaksın ama uyku düzeninde önemli saat gece 12 ile sabah yedi saatlerine kadar uykuda olmalısın metobalizma için önemliymişaynen öyle çok sevindim yani ama gece resmen aç uyudum bi ara midem bulandı ama yemedim bişey 4 ü buldu yine uyumam
onuda düzene koyucam inşallah uğraşıyorum:)çektiğin sıkıntılara deyecek canım cuma günü mükafatını alacaksın ama uyku düzeninde önemli saat gece 12 ile sabah yedi saatlerine kadar uykuda olmalısın metobalizma için önemliymiş
masallah 77 ye inmissin az mi yiyorsun yoksa spor mu yapıyorsunslm arkadaşlar ben aysu 11 gündür diyetteyim aslında günlüğüm var ama yeni sil baştan bir başlangıç yapmak istedim günlüğümde buna dahil.
kendimden bahsedeyim biraz, 3.5 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra 83 kiloydum 15 gün sonra 80e düştüm herşey iyi gidiyordu sütüm azalınca yedimde yedim 12 gün önce bi cesaret tartıya çıktım 85.8 olmuşum ertesi gün diyete başladım bugün tartıda 81.8 gördüm
roxen2303 ☆başlangıç=84 ☆14.08=71.6
bety21 ☆başlangıç=75.8 ☆14.08=75.8
S SevdaSozleri ☆başlangıç=80.5 ☆14.08=80.5
@kievodessa☆başlangıç=93 ☆14.08=87
aysu27 ☆başlangıç=85.5☆ 14.08=77
hoşgeldin canım günlüğüme aslında 75.5 olmuştum iki gün yedim şimdi sıkı tutuyorum iki öğün yiyorum aralarda kuru incir kayısı hurma tüketiyorum hergün yürümeye çalışıyorummasallah 77 ye inmissin az mi yiyorsun yoksa spor mu yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?