- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
haftada iki gün tartıl canım ne olacak ki problem değilaa kizlar anladim ama benim yarin tam bi hafta oluyo baslayali daha hic tartilmadim o yuzden tartilcam yarin cuma tekrar tartilirim sizin icin bi de biyle seylerde hep pzt alinir ya yuzden ben hep ona gore yapiyodum ama sorun degil
süper ama bunu iyi degerlendir bence bu kisa zaman once yapmis oldugun dogumdan kaynaklaniyor olabilir. sakin durma bu zamanlar hizli kilo verilirhoşgeldin canım günlüğüme aslında 75.5 olmuştum iki gün yedim şimdi sıkı tutuyorum iki öğün yiyorum aralarda kuru incir kayısı hurma tüketiyorum hergün yürümeye çalışıyorum
Sirf bu hafta 2 kez tartilirim sonralari cuma tartilirimhaftada iki gün tartıl canım ne olacak ki problem değil
evet canım emzirdiğim içinde çabuk gidiyor galiba hedefime ulaşmadan durmak yoksüper ama bunu iyi degerlendir bence bu kisa zaman once yapmis oldugun dogumdan kaynaklaniyor olabilir. sakin durma bu zamanlar hizli kilo verilir
bende merak ettim yarın kaç kilo çıkacaksın ilk hafta olduğu için 3.5 kilo kadar verebilirsin tatlımSirf bu hafta 2 kez tartilirim sonralari cuma tartilirim
Yok canim 3,5 sanmiyorum da 2 kilo gitmistir sanirimbende merak ettim yarın kaç kilo çıkacaksın ilk hafta olduğu için 3.5 kilo kadar verebilirsin tatlım
Ay heyecanlarim yapmayin :)S SevdaSozleri bende bekliyorum güzel sonuçları
bende 2 mili yapıyorum yarım saat oda anca 130 kalori yakabiliyorumyarım saat koşu bandında koştum 150 kalori yaktım
78 i göreceğine ben inanıyorum kuzum:)Ay heyecanlarim yapmayin :)
bende 2 mili yapıyorum yarım saat oda anca 130 kalori yakabiliyorum
78 i göreceğine ben inanıyorum kuzum:)
ay ne güzel bol bol yak gitsin kilocuklar:)7 hızla koşuyorum 1 saat yaptığımda 400 kalori yakıyorum
oğlum izin verse düzenli koşarım ama sağolsun hemen viyaklamaya başlıyoray ne güzel bol bol yak gitsin kilocuklar:)
bebişle zor tabi sen onla yaparken bizim mazeret üretmeye hakkımız yok:)oğlum izin verse düzenli koşarım ama sağolsun hemen viyaklamaya başlıyor
halimiz aynı canım birde tartı gününü düşününce daha bir dikkat ediyorum çok iyi grup olduk valla çok güzel kilolar vereceğiz inanıyorum hem kaçamak yaparsakben baya ciddiye aldım işi kötü bişeler yediğimde kızlara ne derim diye düşünüyorum , annemler ye içi dediğinde yok kızlar bana kızar diyorum gülüyolar halime
bugün sporu açık havada yapmaya karar verdim normalde bu saatlerde yapıyodum ama şimdi ara öğün yapıyorum 200 ml muzlu süt hava biraz serinleyincede yürüyüşe çıkıcam:)halimiz aynı canım birde tartı gününü düşününce daha bir dikkat ediyorum çok iyi grup olduk valla çok güzel kilolar vereceğiz inanıyorum hem kaçamak yaparsakçok kötü uyaracağız birbirimizi ama iyiliğimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?