25 kiloya veda günlüğüm

Ay kizlar sag olun,kizlar ben pilates yapiyodum bugun bi fena oldum ya 20dkda biraktim bi fena oldum yapamadim

bugün sporu açık havada yapmaya karar verdim normalde bu saatlerde yapıyodum ama şimdi ara öğün yapıyorum 200 ml muzlu süt hava biraz serinleyincede yürüyüşe çıkıcam:)
dışarıda yürüyüş yapmak çok keyifli oluyor sende mi öğle yemeği yemedin canım

vallahi bende baldırlarımın ağırısndan yürürken acı çekiyorum yürüyüş değilde baldır inceltmek için bi hareket yapmıştım ben ondan oldu bu heralde ama bırakmak yok çivi çiviyi söker diyerek devam ediyorum spor sonrası duşta alıyorum bakalım ne olacak..bide kızlar bende B1-B6-B12 vitaminleri yok vücudumda yediğim besinlerden almaya çalışıyorum ama bazen çok halsiz düşüyorum bi ilacım var bu vitaminleri sağlayan içsem kilo vermeyi etkilermi acaba

canım kiloya etkisi olurmu bilemem ama sağlığın açısından kullanmalısın doktor tavsiye ettiyse önemlidir ihmal etme x

canım kiloya etkisi olurmu bilemem ama sağlığın açısından kullanmalısın doktor tavsiye ettiyse önemlidir ihmal etme x
kötü olduğum zamanlar içmeye devam edeyim öyleyse kilo vermek iyide sağlıktan olmayalım bu aralar gidip tahlil yaptırmayı düşünüyorum zaten değerlerime baktırmak istiyorum..bir sorum daha var canlar vücut yağ kas su oranını diyetisyen dışında nerede ölçtürebiliriz bi bilginiz varmı

biz bu hafta kendimizi baya zorluyoruz inş sonucu güzel olur bende yemedim akşam tavuk salata yemeyi düşünüyorum güzel kilo verdiriyor
benimde salata malzemem bitmişti aldırdım bugün salata kesinde yanına çorba veya tavuk olabilir yada karabuğday haşlayıp salatanın içine katabilirim ama salata kesin zaten çok severim salatayı ben çok az zeytinyağı bol limonla sos yapıyorum nefis bişey

ihmal etme canım sağlık her zaman önde gelir hem kilo aldıracağını düşünmüyorum ama sen doktora danış tabi. büyük alışveriş merkezlerinde vardır canım

her türlü menün çok sağlıklı olacak güzelim bende salatasız yapamam ekmeğin yerini salata aldı hem leziz hem hafif

her türlü menün çok sağlıklı olacak güzelim bende salatasız yapamam ekmeğin yerini salata aldı hem leziz hem hafif
akşam yemeğimden sonra ara öğün yapılmaz diye bişey okudum canım bundan sonra öyle yapıcam ben sadece kahve içerim

hergün yeni birşey çıkartıyorlar yok 2 öğün yok 3 öğün yok 6 öğün deneme tahtasına çevirdiler bizi, biz kendi bildiğimiz şekildede gayet güzel veriyoruz demi ama
kesinlikle canım insan en iyi kendisi biliyor ne yarıyo ne yaramıyo

istediklerimizi yiyipte kilo verebiliriz ama miktar önemli tabi zaten mide küçüldüğü için yediğinde azıcık yiyorsun

Kizlar moralim cok bozuldu ya bian umitsizlige dustum 70kg olana kadar ara vereyim bari pilatese leslie 3 mil yapayim her gun bi de ek bi kac hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…