25 kiloya veda günlüğüm

hamile kalmadan önce 83den 68e düşmüştüm ara öğünlerimde küçük brownilerin yarısını yiyordum 3 4 baharatlı çubuk krakerde yiyordum yinede verdim
senin bünyede benim gibi kilo almaya müsait napalım biz 2 gün yesek 1 gün sıkıcaz

senin bünyede benim gibi kilo almaya müsait napalım biz 2 gün yesek 1 gün sıkıcaz
hemde ne müsait bi açık kapı buldular mı hemen yerleşiyorlar arsız misafirler her zaman tetikte olmak lazım evde yokuz başka kapıya komşuuu

Kizlar moralim cok bozuldu ya bian umitsizlige dustum 70kg olana kadar ara vereyim bari pilatese leslie 3 mil yapayim her gun bi de ek bi kac hareket
canım bencede pilatesi hedef kilona 5 kilo kaldığında felan yap yürüyüş tüm vücudu çalıştıran bi egzersiz karın için ekstra birkaç hareket yapıp gayet orantılı şekilde kilo verirsin hangi bölgeyi çalıştırırsak ordan daha kolay kilo veriyomuşuz

hemde ne müsait bi açık kapı buldular mı hemen yerleşiyorlar arsız misafirler her zaman tetikte olmak lazım evde yokuz başka kapıya komşuuu
aynen öyle ben adanaya gittiğimde spor salonuna yazılmayı düşünüyorum önceden de gidiyordum kiloluyum diye utanıyordum yarım bırakıyodum ne salakmışım şimdi tekrar yazılıp her gittiğimde bütün programımı bitiricem eminim çok faydası olacak

azimli hatunlar pes etmek ümitsizliğe kapılmak yok önce kiloları gönderelim sonra sıkılaşacağız birden çok yüklenip sinirlerimizi harap etmenin anlamı yok yolumuz uzun daha yolun başındayız morale sabıra ihtiyacımız var spor yaparken keyif alacağın zamanlar gelecek önce 10 dakika yap zamanla arttır birden yüklenirsen sonucu kötü oluyor

bende 3 yulaflı bisküvi yedim saat altıdada tavuğumu yerim gıdaklamaya başlarım

canlar şimdi sarma dolma yapıcaz annecimle akşam ekmeksiz ondan yesem nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…