senin bünyede benim gibi kilo almaya müsait napalım biz 2 gün yesek 1 gün sıkıcazhamile kalmadan önce 83den 68e düşmüştüm ara öğünlerimde küçük brownilerin yarısını yiyordum 3 4 baharatlı çubuk krakerde yiyordum yinede verdim
hemde ne müsait bi açık kapı buldular mı hemen yerleşiyorlar arsız misafirler her zaman tetikte olmak lazım evde yokuz başka kapıya komşuuusenin bünyede benim gibi kilo almaya müsait napalım biz 2 gün yesek 1 gün sıkıcaz
canım bencede pilatesi hedef kilona 5 kilo kaldığında felan yap yürüyüş tüm vücudu çalıştıran bi egzersiz karın için ekstra birkaç hareket yapıp gayet orantılı şekilde kilo verirsin hangi bölgeyi çalıştırırsak ordan daha kolay kilo veriyomuşuzKizlar moralim cok bozuldu ya bian umitsizlige dustum 70kg olana kadar ara vereyim bari pilatese leslie 3 mil yapayim her gun bi de ek bi kac hareket
aynen öyle ben adanaya gittiğimde spor salonuna yazılmayı düşünüyorum önceden de gidiyordum kiloluyum diye utanıyordum yarım bırakıyodum ne salakmışım şimdi tekrar yazılıp her gittiğimde bütün programımı bitiricem eminim çok faydası olacakhemde ne müsait bi açık kapı buldular mı hemen yerleşiyorlar arsız misafirler her zaman tetikte olmak lazım evde yokuz başka kapıya komşuuu
bende o lestiklerden edinip çalışmaya başlıcam çünkü baldır ve kollar kolay erimiyor baldır için hareket yaptım ama şimdi yürüyemiyorumOyle yapicam ama pilates kol lastigimi her zaman kullanirim o cok yararli oluyor
bende yılbaşı gecesi 55 kilo olmak istiyorum2016nin ilk gununde 60 kg olmak istiyorum ya hedefim bu suan
kendini mutlu hissettiğin kiloda ol canım
önce bi 65 i göreyim sonra 60 ı gerisine o zaman karar vereyim öyleyse:)kendini mutlu hissettiğin kiloda ol canım
aynadaki görüntünden mutlu olduğun zaman tamam dersin canım hem boyunda uzun bence 60 olsan çok fit olursunönce bi 65 i göreyim sonra 60 ı gerisine o zaman karar vereyim öyleyse:)
ara öğün candır:)Ara ogunumu yaptim daha saglikli dusunuyorum simdi beynime kan geldi :)
Bence asiriya kacmazsan sorun olmaz ama sarma da doyurmuyor insani cerez gibi gidiyo :)son ben niye bu haldeyim :)canlar şimdi sarma dolma yapıcaz annecimle akşam ekmeksiz ondan yesem nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?