cacık şişiriyor zaten ya doymadan kalkmaya alıştık:)) allahım şu halımizi görde hepimize bu hafta 3 kilo eksi çıkmayı nasip etBence asiriya kacmazsan sorun olmaz ama sarma da doyurmuyor insani cerez gibi gidiyo :)son ben niye bu haldeyim :)
bencede canim leslie sıkılastirir mi sence yabu arada 1 mil yürüdüm leslie ile anca dayanabildim akşama bi 15-20 dakika dans ederim dengelerim diye düşünüyorum 15 dakika bile olsa sporsuz gün geçirmekten iyidir diye düşünüyorum
öyle umuyorum:)bencede canim leslie sıkılastirir mi sence ya
krarında yersen problem yok canım ama çok geç yeme erken yemeye çalışcanlar şimdi sarma dolma yapıcaz annecimle akşam ekmeksiz ondan yesem nasıl olur
canım 6 7 gibi yediğimde gece çok acıkıyorum bakim yinede erken yemeye çalışırımkrarında yersen problem yok canım ama çok geç yeme erken yemeye çalış
bu hafta bende bi sıkıya aldımda sonra biraz daha serbest bırakıcam kendimi yine sağlıklı şeyler yerim ama biraz daha fazla:)bende cuma gününden sonra ögle yemeklerimi yiyeceğim daha fazla iki ana öğünle beslenemem çabuk sıkılıp diyeti bozmakta var işin içinde
maşallah canımbenim babam yapıyordu leslie yi 3 ayda baya kilo verdi sanırım 13 14 kilo verdi ekmek yemiyordu geri kalan herşeyi yiyor ama onun kilosuda fazlaydı
canım 6 7 gibi yediğimde gece çok acıkıyorum bakim yinede erken yemeye çalışırım
inşallah:))maşallah canımbabana helal olsun babandaki irade bizdede olur inş kurtuluruz bizde kilolardan
ay bide bu benim sıkıya almış halim kızlar siz düşünün normal halimi sıkı diyette dolma sarma6 gibi yersen 8de ara öğün ye ben dayanamadığımda önce soda kesmezse ya hurma ya incir yiyorum sebze lemeği olsaydı geç ye derdim ama dolma yiyeceksin erken ye ki erisin gitsin
nereye kadar sıkacağız canım sonuçta kalıcı vermek istiyoruz yavaş ve kalıcı olsun bu hafta sonu kaçamak yaptığımız için sıktık bir daha abartmayalım toparlaması canımıza okuyorbu hafta bende bi sıkıya aldımda sonra biraz daha serbest bırakıcam kendimi yine sağlıklı şeyler yerim ama biraz daha fazla:)
ben ölçülü yiyeceğine inanıyorum tatlım abartmak yokay bide bu benim sıkıya almış halim kızlar siz düşünün normal halimi sıkı diyette dolma sarma
acıktım şuan ama akşama ağır yiceğim için kahveyle geçiştiriyorumnereye kadar sıkacağız canım sonuçta kalıcı vermek istiyoruz yavaş ve kalıcı olsun bu hafta sonu kaçamak yaptığımız için sıktık bir daha abartmayalım toparlaması canımıza okuyor
ivet ivet 5 tane sarma yerim ince zaten 1 biber dolma cacık zaten masumcuk ondan bişey olmaz:) uygunmudur? :))ben ölçülü yiyeceğine inanıyorum tatlım abartmak yok
yok yok ben gelemiyorum sıkıyaAman kizlar cok sıkmayin ben sıkıyodum en fazla 3 hafta dayanabiliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?