25 kiloya veda günlüğüm

kızlar dolmanın sarmanın kalorisine baktım öyle çok fazla değil zaten küçücük küçücük ay çok mutlu oldum evet karbonhidrat ama 500 kaloriyi geçmeyen bi tabak hazırlicam kendime:)

Merhaba topiğiniz çok aktif eğer kabul ederseniz size katılmak istiyorum desteğe ihtiyacım var 91 kiloyum 1 73 boyum
merhaba benim için bir sorun yok:) boyumuz aynı muhtemelen hedeflerimizde aynıdır umarım en kısa sürede sağlıkla hedefine ulaşırsın:)

merhaba benim için bir sorun yok:) boyumuz aynı muhtemelen hedeflerimizde aynıdır umarım en kısa sürede sağlıkla hedefine ulaşırsın:)
Sağolun varolun. 75 hedefim daha azıda olur ama en son 15 yılönce görmüştüm ne güzel olur
hosgeldiniz tabiki katilin :)aktiftir bizim topik ne yedik ne ictik devamli hesap :)
Şimdiye kadar hesap vermeden yedik anladıkki iyi olmuyor birbiriöize dur diyerek buişi halledebiliriz

Bisi sorcam ben cavdar ekmegi tuketiyorum ekmek yersem de kizarmis ekmegin kalorisi daha mi dusuk oluyor yani cavdari kizarttigimda

Sağolun varolun. 75 hedefim daha azıda olur ama en son 15 yılönce görmüştüm ne güzel olur

Şimdiye kadar hesap vermeden yedik anladıkki iyi olmuyor birbiriöize dur diyerek buişi halledebiliriz
inşallah hedeflerine en kısa sürede ulaşırsın burda sana da destek oluruz:)

kızlar akşam yeme işinide hallettik
çocuklarla 1 saatte anca yedim
akşam
tavuk göğüs haşlama
közlenmiş biber domates

Sabah dometes peynir yumurta zeytin cavdar ekmek oglen yogurt bikase,kabak yemegi ara ogun,bi bardak sut bir catal peynir 3 serce parmak boyunda kepekli galeta,aksam da corba biraz menemen cavdar ekmek bi dilim sporu biliyosun pilateste tikandim sonra bildiklerimden yaptim biraz hareket bi bardak yesil cayimi da ictim :)

evet bayanlar menüleri ve yapılan sporları alalım:) aysu27 S SevdaSozleri bety21 @kievodessa Vildan80
Eveett gelelim menüme bugün esnektim yanlız
Kahvaltı 2 dilim köy ekmeği bir parça peynir 6 zeytin bir haşlanmış yumurta bir kupa yeşilçay (okkalıydı yani:)
Ara bir çay bardağı süt bir şeftali
Akşam bir kase mercimek çorbası bir dilim ekmek iki kaşık et kavurma yarım domates yarım salatalık üç küçük parça kavun
oğluşu sakinleştirip geliyorum yeni gelen arkadaşım hoşgeldin bıl bol kilolar verirsin inş bizimle
hoşbuldum arkadaşım inşallah maşallah sizler çok güzel vermişsiniz bana yol gösterin inşallah sizin arkanızdan geliyorum ben de :)

benim de bir hafta oluyo yarin ben de yeni basladim sayilir :)

hepiciğimiz çok güzel beslenmişiz afiyetler olsun:) Vildan80 cuma günleri tartılıyoruz okudunmu bilmiyorum ama ve vücut ölçülerimizi bildirdik hepimiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…