kilo verdiğinde düzene girer umarımKizlar ya benim karnim agriyo hasta olabilirim benim adetim duzensizdir de insallah yarin tartiya yansimaz sis cikmam
merhaba benim için bir sorun yok:) boyumuz aynı muhtemelen hedeflerimizde aynıdır umarım en kısa sürede sağlıkla hedefine ulaşırsın:)Merhaba topiğiniz çok aktif eğer kabul ederseniz size katılmak istiyorum desteğe ihtiyacım var 91 kiloyum 1 73 boyum
hosgeldiniz tabiki katilin :)aktiftir bizim topik ne yedik ne ictik devamli hesap :)Merhaba topiğiniz çok aktif eğer kabul ederseniz size katılmak istiyorum desteğe ihtiyacım var 91 kiloyum 1 73 boyum
Sağolun varolun. 75 hedefim daha azıda olur ama en son 15 yılönce görmüştüm ne güzel olurmerhaba benim için bir sorun yok:) boyumuz aynı muhtemelen hedeflerimizde aynıdır umarım en kısa sürede sağlıkla hedefine ulaşırsın:)
Şimdiye kadar hesap vermeden yedik anladıkki iyi olmuyor birbiriöize dur diyerek buişi halledebilirizhosgeldiniz tabiki katilin :)aktiftir bizim topik ne yedik ne ictik devamli hesap :)
inşallah hedeflerine en kısa sürede ulaşırsın burda sana da destek oluruz:)Sağolun varolun. 75 hedefim daha azıda olur ama en son 15 yılönce görmüştüm ne güzel olur
Şimdiye kadar hesap vermeden yedik anladıkki iyi olmuyor birbiriöize dur diyerek buişi halledebiliriz
kalorisinin düşeceğini hiç sanmıyorum canımBisi sorcam ben cavdar ekmegi tuketiyorum ekmek yersem de kizarmis ekmegin kalorisi daha mi dusuk oluyor yani cavdari kizarttigimda
Canım kızarmış ekmekle normal ekmek kalori bakımından birbirine çok yakın kaloride düşme olmuyorBisi sorcam ben cavdar ekmegi tuketiyorum ekmek yersem de kizarmis ekmegin kalorisi daha mi dusuk oluyor yani cavdari kizarttigimda
Eveett gelelim menüme bugün esnektim yanlızevet bayanlar menüleri ve yapılan sporları alalım:)aysu27 S SevdaSozleri bety21 @kievodessa Vildan80
hoşbuldum arkadaşım inşallah maşallah sizler çok güzel vermişsiniz bana yol gösterin inşallah sizin arkanızdan geliyorum ben de :)oğluşu sakinleştirip geliyorum yeni gelen arkadaşım hoşgeldin bıl bol kilolar verirsin inş bizimle
Anladim canim tesekkur ederimCanım kızarmış ekmekle normal ekmek kalori bakımından birbirine çok yakın kaloride düşme olmuyor
benim de bir hafta oluyo yarin ben de yeni basladim sayilir :)Eveett gelelim menüme bugün esnektim yanlız
Kahvaltı 2 dilim köy ekmeği bir parça peynir 6 zeytin bir haşlanmış yumurta bir kupa yeşilçay (okkalıydı yani:)
Ara bir çay bardağı süt bir şeftali
Akşam bir kase mercimek çorbası bir dilim ekmek iki kaşık et kavurma yarım domates yarım salatalık üç küçük parça kavun
hoşbuldum arkadaşım inşallah maşallah sizler çok güzel vermişsiniz bana yol gösterin inşallah sizin arkanızdan geliyorum ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?