olsun canım hiç yapmamaktan iyidirbugün sadece yarım saat spor yapabildim
bebiş uuyuduktan sonra bi yarım saat daha yaparsın:)bende kendimi öyle avutuyorum canım ya
o kadar yorgunum ki uyusada bende uyusam diye gözlerine bakıyorum ama maşallah gözler fal taşı gibi açıkbebiş uuyuduktan sonra bi yarım saat daha yaparsın:)
o zaman karşılıklı yudumlayalım sodalarımızı bende aynı durumdayım çünkügözümün önünde çekirdek kola kurabiyeleri hiç eden canım ailem varken diyet ayrı bir keyifli ayrıca kendimin sadece sade sodaya talim ettiğini belirtmek isterim
bu soda senin şerefine gelsin o vakito zaman karşılıklı yudumlayalım sodalarımızı bende aynı durumdayım çünkü
Ben de ictim sodami :)bu soda senin şerefine gelsin o vakit
yani şuan açlık hissetmiyorum:)soda sizdede iştahı kapatıyormu kızlar
ben ne zaman açlık krizine girsem 1 tane içiyorum iştah kalmıyor sarıkız veya kula içiyorum en keskin olan onlaryani şuan açlık hissetmiyorum:)
beypazarı almışlar vallahi bende onu içtim pek sevmem zaten sen önerdin diye denemek istedimben ne zaman açlık krizine girsem 1 tane içiyorum iştah kalmıyor sarıkız veya kula içiyorum en keskin olan onlar
bebekler çok yoruyor canım ben uyutunca direk sporu rüyamda yapacağımmrblar yeni gelen arkadaş hoş geldin...
bugün iki öğün 1 ara öğün yaptım daha spora geçemedim benim ufaklık daha uyanık
alışınca kola aramayacaksın ben içine limonda sıkıyorum enfes oluyorbeypazarı almışlar vallahi bende onu içtim pek sevmem zaten sen önerdin diye denemek istedim
tam olarak aynısını yaptım:)alışınca kola aramayacaksın ben içine limonda sıkıyorum enfes oluyor
ağzının tadını biliyorsun tatlımtam olarak aynısını yaptım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?