ben bir ara yapmıştım yeşil elma kabuk tarçın top karabiber başka şeylerde katıyordum ama unuttum araştırayım birazcanlar daha önce kullandığınız veya etkili olduğunu bildiğiniz detoks içecekler varmı toksinleri atacak?? öyle içim başka bişe yapmıyim ama zayıfliyim beklentilerini hepimiz geçmişizdir bana toksin atacak şey lazım:)
her türlü desteği sağlamak istiyorum vücuda:)ben bir ara yapmıştım yeşil elma kabuk tarçın top karabiber başka şeylerde katıyordum ama unuttum araştırayım biraz
Öylemiii ben görmedim yarın sabah veririm bende ölçülerimi :)hepiciğimiz çok güzel beslenmişiz afiyetler olsun:)Vildan80 cuma günleri tartılıyoruz okudunmu bilmiyorum ama ve vücut ölçülerimizi bildirdik hepimiz:)
Öylemiii ben görmedim yarın sabah veririm bende ölçülerimi :)
ekledim canımaysu27 ilk sayfaya yazdı hepimizi senide ekler:)
belki evinde intermet yok iş yerinden giriyor çünkü hafta içide akşamları aktif değildi umarım bozmadan devam ederbende merak ettim inş diyeti bozmamıştır
sinekler rahat bırakmadı bir tane kaldı onu halledince uyuyacağım pusuda bekliyorum hain sineği
inş dediğin gibidir canım herkes kilo versin istiyorum hepimiz çıtır olalımbelki evinde intermet yok iş yerinden giriyor çünkü hafta içide akşamları aktif değildi umarım bozmadan devam eder
sayfalar çok hızlı ilerledi vallahi takip edemicek , bende laptopta hep açık zaten site bildirim geldimi hemen bakıyorum:)inş dediğin gibidir canım herkes kilo versin istiyorum hepimiz çıtır olalım
iyi gecelerrrben artık uyuyorum canım sanada iyi geceler tatlı rüyalar
benim biraz azaldı ama oğluma yetiyor geceleri iki ölçekte mama veriyorumMerhaba ben yeni katılcam aranıza 12 kg fazlam var ama emzîriyorum emziren anneler sütünüz azalmadımı diyet yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?